H Blizzard ανακοίνωσε το νέο Expansion του WoW.

Η Blizzard στις 7 Μαρτίου έκανε μια μικρή αποκάλυψη για το τι έπεται στον μαγικό κόσμο του World of Warcraft. Το τρέχον patch του παιχνιδιού είναι το 9.2 Eternity’s End όπου θα είναι και το τελευταίο. Σίγουρα δεν έδωσε ακόμα λεπτομέρειες για το τι μέλι γενέσθαι, αλλά άφησε πολλές υποσχέσεις.

Το World of Warcraft είναι από τα κορυφαία MMORPG games αυτή τη στιγμή που κυκλοφορούν παγκοσμίως. Οι παίκτες του διακρίνονται για τις ικανότητες τους ενώ κορυφαίοι streamers κάνουν την εμφάνιση τους ολοένα και πιο συχνά καθώς μπορεί να γίνει αρκετά ανταγωνιστικό σε υψηλά επίπεδα. Είτε στο PVE είτε στο PVP είναι αρκετά απαιτητικό και δεν χαρακτηρίζεται σε καμία περίπτωση casual friendly παιχνίδι, αν σκέφτεσαι να το ξεκινήσεις. Παρόλα αυτά, μπορείς να καταφέρεις πολλά και χωρίς να είσαι μέρος μια ομάδας ή Guild καθώς δεν έχει επενδύσει ιδιαίτερα στο Social κομμάτι του.

Οι κόσμοι του κόσμου του Warcraft

Η ανακοίνωση που έγινε λοιπόν από τη Blizzard και αφορά το νέο expansion είναι η εξής:

Στις 19 Απριλίου, η ομάδα ανάπτυξης του World of Warcraft θα αποκαλύψει το επόμενο expansion. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας δείξουμε τι εργαζόμαστε και πού θα πάνε οι περιπέτειές σας στο Azeroth στη συνέχεια. Μέχρι τότε, ελπίζουμε να απολαμβάνετε το Eternity’s End, την πιο πρόσφατη ενημέρωση περιεχομένου και τελευταίο κεφάλαιο του έπος Shadowlands. Οι ήρωες του Azeroth έχουν κληθεί σε αυτήν την ενδιαφέρουσα νέα γη του Zereth Mortis για να ματαιώσουν τις προσπάθειες του Jailer και να τον εμποδίσουν να ξαναγράψει την πραγματικότητα όπως την ξέρουμε. Την περασμένη εβδομάδα είδαμε γενναίους τυχοδιώκτες να μπαίνουν στη ζώνη επιδρομής του Sepulcher of the First Ones με Normal και Heroic δυσκολία και αυτή την εβδομάδα θα έρθουν επιτέλους πρόσωπο με πρόσωπο με τον ίδιο τον Jailer καθώς το Raid Finder και οι Mythic δυσκολίες γίνονται διαθέσιμες . Ανυπομονoύμε να δούμε ποιος θα πετύχει πρώτος στον κόσμο!

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός καθώς το WoW Esports γιορτάζει 15 χρόνια αυτόν τον Απρίλιο με περισσότερες εποχές επικού ανταγωνισμού μπροστά. Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τον εαυτό τους ενάντια στους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Arena και το Mythic Dungeon International προετοιμάζονται για πιο γρήγορους ρυθμούς δράσης. Για τους δρομείς σε dungeon, οι παίκτες που εγγράφονται έως τις 28 Μαρτίου και ολοκληρώνουν τα MDI time trials έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το κρυπτογραφημένο Banner of the opportune εντός του παιχνιδιού. Οι εγγραφές για το MDI Time Trials είναι πλέον ανοιχτές στο GameBattles. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αγωνιζόμενους. Είθε η ψυχραιμία σας να είναι μαζί σας και οι λάτρεις σας δυνατοί.

Άλλη μια αποκάλυψη

Πέρα από το World of Warcraft και το Hearthstone, ετοιμαζόνται να παραδώσουν στα χέρια μας το πρώτο παιχνίδι στο Warcraft Universe που έχει σχεδιαστεί για κινητά. Θα μάθουμε περισσότερα για αυτό τον Μάιο!

Φυσικά, εκτός από την ανακοίνωση για το νέο expansion του WoW, αναφέρθηκαν και στο νέο expansion του Hearthstone.

Τέλος η ανακοίνωση κλέινει με τον χαιρετισμό της ομάδας του World of Warcraft:

Το μέλλον του Warcraft είναι λαμπρό. Εκ μέρους όλων μας στη Blizzard που εργαζόμαστε για να σας φέρουμε ακόμα πιο συναρπαστικές εμπειρίες στο Warcraft, σας ευχαριστούμε που είστε μέλος της κοινότητας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ταξίδι που έχουμε μπροστά μας και είμαστε ευγνώμονες που συμμετέχετε μαζί μας για αυτό. Σας ευχαριστούμε που παίξατε και θα σας δούμε στο Azeroth, στo Tabern και όχι μόνο! — John Hight, Γενικός Διευθυντής Warcraft.

Αν θέλεις να επιλέξεις το καλύτερο gaming mouse για το αγαπημένο σου ΜΜΟ, μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στο “Ποιό είναι το καλύτερο mouse για MMO; (2022)” και ανέβα επίπεδο στο skill!

Σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο; Μην ξεχάσεις φεύγοντας να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας εδώ!

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση