Το Νο1 σε πωλήσεις gaming mouse, σε προσφορά!

Βρήκαμε το Νο1 σε πωλήσεις ποντίκι για games σε προσφορά και σου προτείνουμε φυσικά να το αγοράσεις. Πρόσφατα ένα άλλο άρθρο αναφέρθηκε στα καλύτερα ποντίκια για MMORPG. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα αν σε ενδιαφέρει Ποιό είναι το καλύτερο mouse για MMO; (2022). Σήμερα θα σου πω όμως για ένα άλλο διαφορετικό ποντίκι, καθώς δεν έχει τόσα πλήκτρα πάνω του έτσι ώστε να το κάνει αποκλειστικό για MMORPG (αν και πολλοί γι’αυτό το λόγο το απέκτησαν). Αν χρειάζεσαι ακρίβεια στις κινήσεις σου, ειδικά αν παίζεις κάποιο Shoot ’em up game, όπως το Warzone, τότε το κάνει ιδανική επιλογή. Μπορείς να βάλεις το ιδανικό βάρος για το χέρι σου ενώ η εργονομική λαβή σου δίνει την ευχέρεια που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις.

Ποιο είναι το καλύτερο ποντίκι για gaming.

Υπάρχουν πολλά. Για άλλους το κορυφαίο είναι το razer naga trinity, για άλλους το corsair schimitar elite. Αλλά εδώ τώρα πραγματευόμαστε χαμηλή τιμή, έχουμε πάνω από 40.000 αξιολογήσεις και κορυφαίο σε πωλήσεις προϊόν. Θεωρώ τα παραπάνω το κάνουν ένα από τα καλύτερα ποντίκια για gaming αλλά και επιβάλλεται η αγορά του καθώς μπορείς να το αποκτήσεις αρκετά φτηνά και να εξελίξεις το επίπεδό σου στο gaming. Οι συστάσεις είναι περιττές καθώς το όνομα προηγείται της φήμης του. Logitech G502 HERO είναι το καλύτερο ποντίκι για gaming που μπορείς να αποκτήσεις σε αυτή τη τιμή.

Με αυτή τη τιμή δεν διαπραγματεύσαι την αγορά του.

Απόκτησε το τώρα!

Λίγα λόγια για το ποντίκι.

Αισθητήρας HERO επόμενης γενιάς για ακριβή παρακολούθηση (έως 25.600 DPI) χωρίς εξομάλυνση, φιλτράρισμα ή επιτάχυνση. 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα: Οι μεμονωμένες ρυθμίσεις πλήκτρων και ένας εξαιρετικά γρήγορος τροχός κύλισης με δύο λειτουργίες κύλισης επιτρέπουν τον πλήρως προσαρμόσιμο έλεγχο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα πληκτρολόγιο παιχνιδιών. Προσαρμόσιμα βάρη: Έως και πέντε βάρη 3,6 g επιτρέπουν εξατομικευμένη διαμόρφωση βάρους και ισορροπίας. Τεχνολογία LIGHTSYNC: Η τεχνολογία Logitech G LIGHTSYNC προσφέρει πλήρως προσαρμόσιμο φωτισμό RGB που μπορεί επίσης να συγχρονιστεί με τη δράση εντός του παιχνιδιού. Μηχανικοί διακόπτες τάσης ελατηρίου: Άμεση και καθαρή αίσθηση κλικ με άμεση ανάδραση στον υπολογιστή. Αισθητήρας επόμενης γενιάς: Ανιχνεύει κινήσεις μικρότερες από από το ένα εκατομμυριοστό του μέτρου με ακρίβεια. Νο 1 στον κόσμο: Πρόκειται για αξεσουάρ παιχνιδιών με τις καλύτερες πωλήσεις!

Επίλογος και συμπεράσματα.

Αν θέλεις να εξελίξεις το gameplay σου και δεν θέλεις να ξοδέψεις αρκετά χρήματα, τότε η επιλογή του Logitech G502 HERO είναι μονόδρομος. Το PcSolution316 το βρήκε για εσένα στη χαμηλότερη τιμή και φυσικά στο προτείνει καθώς είναι από τα κορυφαία σε πωλήσεις προϊόντα, με εξαιρετικές κριτικές και ανθεκτικό.

Σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο; Μην ξεχάσεις φεύγοντας να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας εδώ.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek