Το νέο movie trailer του Black Adam, μας αφήσε άφωνους.

Όσο περνάει ο καιρός, βρισκόμαστε ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή της DC. Έρχεται η ώρα για να παρακολουθήσουμε στη μεγάλη οθόνη το Black Adam. Στο twitter, οι φίλοι και ακόλουθοι της νέας ταινίας που πρόκειται να προβληθεί στον κινηματογράφο στις 21 Οκτωβρίου 2022, παρακολούθησαν το νέο movie trailer του Black Adam. Τα έως τώρα δείγματα και σχόλια είναι διθυραμβικά.

Definitely watching this. I think superhero entertainment has disappointed us as of late, but i also believe that this movie will revolutionize the superhero movie scene as we know it. Spider-Man: No Way Home was its catalyst. This will be it’s foundation.

Ryan 

@MickyBoricua

Πράγματι οι ταινίες των Super ηρωων τελευταία μας απογοήτευσαν, με το κερασάκι στη τούρτα να έρχεται με το Thor: Love and thunder, ένας ξεπεσμός των πρωταγωνιστών στα μάτια των θεατών. Καμία ουσία, καμία διασκεδαστική πλευρά, μηδαμινό χιούμορ και περιπέτεια για κλάματα. Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, ότι δεν αναμέναμε και κάτι ιδιαίτερο. Παρόλα αυτά, εκπλαγήκαμε όταν είδαμε ότι ήταν πολύ χειρότερο από όσο μπορούσε κανείς να φανταστεί. Γενικά ο πήχης στις ταινίες των super ηρωων, έχει πέσει τον τελευταίο καιρο.

Το νέο movie trailer του Black Adam, μας αφήσε άφωνους.
Μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες super ηρωων της χρονιάς.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το The Batman, που ενώ το περίμεναν οι περισσότεροι με ανυπομονησία, δεν απέδωσε τα δέοντα. Η καυστική και σκληρή μας κριτική τότε, ίσως να ενόχλησε, αλλά δεν γινόταν να μην αναφερθούν κάποια πράγματα για αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων. “The Batman, από τον φόβο της νύχτας στον περίγελο της μέρας.

Το νέο movie trailer του Black Adam.

Το τελευταίο teaser έρχεται τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου για το Black Adam. Αυτό το δίλεπτο τρέιλερ μας προσφέρει μια καλύτερη οπτική για το περιεχόμενο και μας δίνει πληροφορίες για το σήμα justice του Black Adam. Το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας έδωσε μια καλύτερη αίσθηση του τι να περιμένουμε από την πλοκή και το περίπλοκο καστ χαρακτήρων της ταινίας. περιμένουμε πολλά να διαδραματίσουν στη δράση των υπερήρωων περιπλεγμένη με δράμα.

Επίσης έχουμε την πρώτη ματιά στον Sabbac, μια δαιμονική οντότητα που έχει παρόμοιες δυνάμεις με τον Black Adam, ο οποίος θεωρείται ο κύριος κακός της ταινίας. Ο Black Adam θα πρωταγωνιστήσει έναν ντόπιο Kahndaq ο οποίος, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της πλοκής της ταινίας, “Του δόθηκαν οι παντοδύναμες δυνάμεις των Θεών. Αφού χρησιμοποίησε αυτές τις δυνάμεις για εκδίκηση, φυλακίστηκε και έγινε Black Adam. ” Έχουν περάσει σχεδόν 5.000 χρόνια και ο Black Adam έχει μετατραπεί από άνθρωπο, σε μύθο, σε θρύλο. Τώρα που κυκλοφόρησε, η μοναδική του μορφή δικαιοσύνης, που γεννήθηκε από οργή, αμφισβητείται από σύγχρονους ήρωες που σχηματίζουν την Justice Society: Hawkman, Doctor Fate , Atom Smasher και Cyclone.

Ποια είναι η Justice Society;

Η πρώτη ομάδα DC Super Heroes στον κόσμο, η JSA (Justice society of America) έχει καταπολεμήσει την αδικία από τότε που σχηματίστηκε στις ημέρες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το 1938 ξεκίνησε η Χρυσή Εποχή των Super Heroes της DC. Διάφοροι άνθρωποι με απίστευτες ικανότητες, ταλέντο και θέληση φόρεσαν περίεργες στολές και στολές για να πολεμήσουν εγκληματίες, κατασκόπους και περίεργες απειλές.

Ποια είναι η Justice Society;
H Justice Society of America της DC, η πρώτη ομάδα Super ηρωων στο κόσμο.

Το 1940, οι συνθήκες οδήγησαν οκτώ από αυτούς τους ήρωες της Χρυσής Εποχής να συνδυάσουν δυνάμεις εναντίον του Χίτλερ και των Δυνάμεων του Άξονα. Μετά από αυτή την πρώτη ομάδα, αποφάσισαν να συναντιούνται τακτικά και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον ως η Εταιρεία Δικαιοσύνης της Αμερικής, η πρώτη ομάδα υπερηρώων της ιστορίας. Μετά από αλλαγές μελών και πολλές μάχες, οι ήρωες της JSA πήραν χωριστούς δρόμους. Αλλά όποτε χρειάζονταν, θα έβγαιναν από τη σύνταξη για να σταματήσουν τους παλιούς και νέους εχθρούς, μερικές φορές δουλεύοντας μαζί με τις νέες γενιές ηρωων για να αναδυθούν στο πέρασμά τους. Σήμερα, η Εταιρεία Δικαιοσύνης έχει φτάσει να αντιπροσωπεύει όχι μόνο τους ήρωες του παρελθόντος, αλλά μια διαρκή κληρονομιά που προσπαθεί να υποστηρίξει τα διαχρονικά ιδανικά της δικαιοσύνης, της ελευθερίας και της ελπίδας.

Πρωταγωνιστές της ταινίας Black Adam.

Ο κύριος πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Dwayne Johnson που υποδύεται τον Black Adam. Στη συνέχεια εξαιρετικός συμπρωταγωνιστής και εκπληκτικός σε ερμηνεία ο Pierce Brosnan, που θα βάλει τη στολή του Dr. Fate. Στο πλευρό του Black Adam, σύζυγος, η γοητευτική Sarah Shahi στο ρόλο της Adrianna Tomaz, Isis. Τέλος στο ρόλο του Hawkman, ο Aldis Hodge.

Επίλογος.

Διαφαίνεται ότι η ώρα της DC, πλησιάζει. Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες των τελευταίων μηνών για τη κυκλοφορία μιας τίμιας ταινίας με super ήρωες, διεκδικεί μια θέση στο βάθρο. Έχει τη συνταγή για να το καταφέρει και κρίνοντας από το τελευταίο trailer, βαδίζει σε καλό δρόμο. Μένει να το κρίνουμε μετά τη προβολή της ταινίας.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Το νέο movie trailer του Black Adam, μας άφησε άφωνους.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση