Το Microsoft Edge δελεάζει τους χρήστες πλέον, με χρήματα.

Μια νέα δυνατότητα φέρνει το Microsoft Edge, που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα από τις ηλεκτρονικές αγορές. Αυτή η αλλαγή του Microsoft Edge ευελπιστεί να φέρει νέους χρήστες στον browser. Βέβαια η όλη στρατηγική στηρίζεται στο να κερδίσει τους πιστούς του Chrome, που τελευταία, έχουν τα παράπονα τους από το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης. Έτσι το Microsoft Edge δελεάζει πλέον τους χρήστες στην ουσία με χρήματα, εφόσον η κύρια υπόσχεση είναι ότι αυτοί θα εξοικονομούν με τις νέες λειτουργίες του.

Τι ακριβώς προσφέρει η αλλαγή του Microsoft Edge.

Η Microsoft εργάζεται λοιπόν σε μια λειτουργία πορτοφολιού για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Edge που βασίζεται στο Chromium. Αυτή η λειτουργία θα μπορούσε να προσφέρει στους χρήστες κάποια σοβαρή εξοικονόμηση χρημάτων. Ο Microsoft Edge είναι εδώ και καιρό διαθέσιμος με ένα εργαλείο που προσφέρει την ασφαλή αποθήκευση των στοιχείων της κάρτας πληρωμής σας, όπως ο 16ψήφιος αριθμός κάρτας, η ημερομηνία λήξης, ακόμη και ο κωδικός CVV. Η νέα ενημέρωση ελπίζει να κάνει τις ηλεκτρονικές αγορές στο Microsoft Edge ακόμη πιο εύκολες, ανταγωνίζοντας το Wallet της Apple με ορισμένα πρόσθετα πλεονεκτήματα.

Η Microsoft, δημιουργεί το Edge Wallet τάζοντας στους χρήστες χρήματα.
Η Microsoft, ευελπιστεί να αποκτήσει νέους χρήστες τάζοντας τους, χρήματα.

Το Microsoft Edge Wallet.

Η αποθήκευση των δεδομένων της κάρτας σας, δεν θα είναι εμφανή με κανέναν τρόπο ούτε στην ίδια τη Microsoft. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η εταιρεία. Ενώ η Microsoft λέει ότι δεν θα συνεργάζεται με δίκτυα πιστωτικών καρτών, ούτε θα μοιράζεται πληροφορίες με άλλες εταιρείες, το Windows Latest, αναφέρει ότι σκοπεύει να συνδεθεί με το πρόγραμμα εκπτώσεων Bing για να προτείνει αυτόματα κουπόνια, όπως η Honey επέκταση προγράμματος περιήγησης. Το Windows Latest λέει ότι μια τέτοια προσέγγιση θα μπορούσε να εξοικονομήσει τους χρήστες έως και 50 $ ετησίως ή περισσότερο. Άλλα οφέλη που αναφέρθηκαν περιλαμβάνουν αυτόματη εφαρμογή κουπονιών στο ταμείο, επιστροφή μετρητών Bing Rebates όπου ισχύει και εξατομικευμένες προσφορές αγορών.

Η αλλαγή του Microsoft Edge ευελπιστεί να φέρει νέους χρήστες.
Η αποθήκευση των στοιχείων της κάρτας μας, θα είναι ασφαλή σύμφωνα με τη Microsoft.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα στοιχεία της κάρτας, όπως τον αριθμό της, το όνομά σας στην κάρτα, την ημερομηνία λήξης, το CVV, ακόμη και να δώσετε ένα ψευδώνυμο στην κάρτα. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τη διεύθυνση χρέωσής σας, αλλά να θυμάστε ότι η λειτουργία αυτή τη στιγμή λειτουργεί μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα πλεονεκτήματα που φέρνει το Microsoft Edge.

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να δείτε προσφορές που σχετίζονται με την κάρτα. Αυτά τα στοιχεία της κάρτας θα συμπληρώνονται δυναμικά από τον Microsoft Edge χωρίς να απαιτείται μη αυτόματη εισαγωγή. Προς το παρόν, δεν είναι δυνατή η εμφάνιση πρόσφατων συναλλαγών με κάρτα.

Όπως προείπαμε, η Microsoft παραθέτει κάποια πλεονεκτήματα που θα φέρει η ύπαρξη του πορτοφολιού του προγράμματος περιήγησης της.

  • Με το Πορτοφόλι, μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα από 50 $ ετησίως.
  • Το Edge μπορεί να εφαρμόσει αυτόματα κουπόνια στο ταμείο εντοπίζοντας την κάρτα και τον προμηθευτή της.
  • Μπορείτε να ενημερωθείτε από επιπλέον μετρητές σε επιλεγμένες αγορές με τις εκπτώσεις Bing.
  • Μπορείτε να δείτε εξατομικευμένες προσφορές για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Επίλογος και συμπεράσματα.

Προσωπικά είμαι κατά της αποθήκευσης στοιχείων, πόσο μάλλον καρτών, στον ιστό. Ωστόσο οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμο και πρακτικό. Στη πραγματικότητα, δε θεωρώ ούτε το Bing, δυνατή μηχανή αναζήτησης (υστερεί σε πολλά) αλλά ούτε εμπιστεύομαι τη Microsoft, παρά τις υποσχέσεις. Από την άλλη, η διαχείριση των στοιχείων προσωπικών και καρτών, θα πρέπει να έχει και ένα background εμπειρίας, κάτι που δεν μας προσφέρει η Microsoft, ούτε το Edge. Μέχρι να την αποκτήσει, προτείνω να περιμένουμε.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Το Microsoft Edge δελεάζει τους χρήστες πλέον, με χρήματα.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση