Το μεγαλύτερο Giveaway όλων των εποχών. 30.000 ευρώ σε δώρα από τη be quiet!

H be quiet!, μια εταιρεία που δημιουργεί υλικό υπολογιστών, όπως τροφοδοτικά, κουτιά υπολογιστών, ψύκτρες, ανεμιστήρες και πολλά άλλα, ανακοίνωσε ένα τεράστιο giveaway. Στη πραγματικότητα, είναι το μεγαλύτερο giveaway όλων των εποχών με τα δώρα να αγγίζουν το εξωφρενικό ποσό των 30.000 ευρώ. Έτσι, παίρνοντας κανείς μέρος στον διαγωνισμό, μπορεί να κερδίσει εκπληκτικά δώρα, από ένα ολόκληρο gaming room, μέχρι κούπες και μπλουζάκια της εταιρείας για τα 20 χρόνια λειτουργίας.

Λίγα λόγια για τη be quiet.

Η εταιρεία be quiet! ιδρύθηκε το 2001, είναι ένα γερμανικό brand τροφοδοτικών, κουτιών υπολογιστή, υδροψύξεων, αεροψύξεων και ανεμιστήρων για desktops. Τα προϊόντα της be quiet! προσφέρουν θρυλική αθόρυβη λειτουργία και κορυφαία απόδοση χάρη στο πάθος για ποιότητα και ακρίβεια. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ποιότητα και τις λεπτομέρειες του προϊόντος. Από τα πιο γνωστά προϊόντα που έχει δημιουργήσει είναι η Be Quiet! Dark Rock 4 , μια εξαιρετική αερόψυξη και το Be Quiet Straight Power 11, ένα δυνατό και αποδοτικό τροφοδοτικό για κάθε περίσταση.

Τι δώρα προσφέρει με το μεγαλύτερο giveaway όλων των εποχών η be quiet!

Όπως προείπαμε, το συνολικό ποσό των δώρων που μας προσφέρει η be quiet!, ανέρχεται στο ποσό των 30.000 ευρώ. Είναι το μεγαλύτερο giveaway που έχει ουδέποτε δοθεί από εταιρεία.

Όμως μην χάνουμε άλλο χρόνο και πάμε να δούμε αναλυτικά τα έπαθλα που μας δίνει η be quiet!

1. Ένα ολόκληρο gaming room.

Το πρώτο έπαθλο που μας δίνει η be quiet! είναι ουσιαστικά ένα ολόκληρο gaming room, με κάθισμα χορηγούμενο από τη RECARO και gaming τραπέζι από τη Leet Desk. Όμως φυσικά δεν μένει μόνο σε αυτά. Χαρίζει ένα 34″ LG UltraGear 34GP950G-B Ultrawide Monitor, πληκτρολόγιο MOUNTAIN Everest Max RGB Gaming, MOUNTAIN Makalu 67 Gaming Mouse και ακουστικά EPOS H6Pro Gaming. Το όλο σύνολο φυσικά συμπληρώνει ένα υπερτούμπανο gaming PC, με Intel i9-12900k, Geforce RTX 3080 Ti, Pure Base 500 FX, Straight Power 11 Platinum 1000W, Pure Loop 2  FX 360mm, 32GB DDR5, 2 TB SSD.

Το μεγαλύτερο Giveaway όλων των εποχών.
Το πρώτο έπαθλο, θα δοθεί σε έναν υπερ-τυχερό.

2. 5x Gaming υπολογιστές.

Σε πέντε ακόμα υπερ-τυχερούς θα δοθεί ένα απίστευτο gaming PC, όπως ακριβώς το παραπάνω. Έτσι έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε έναν υπολογιστή με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που αναφέραμε. Το giveaway το συγκεκριμένο της be quiet! είναι ότι καλύτερο έχει προσφερθεί ως δώρο μέχρι σήμερα.

5x Gaming υπολογιστές giveaway από την be quiet!
Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν έναν φανταστικό υπολογιστή gaming.

3. 20x Hardware Packages. Το μεγαλύτερο giveaway όλων των εποχών συνεχίζεται.

Η be quiet! συνεχίζει τα δώρα και σε 20 τυχερούς θα δώσει ένα πακέτο με hardware που αποτελείται από το Pure Base 500 FX, ένα πανέμορφο και αποδοτικό κουτί gaming και τη be quiet! Pure Rock 2 FX, εξαιρετική ψύκτρα αέρα.

20x Hardware Packages. Το μεγαλύτερο giveaway όλων των εποχών από τη be quiet!
Πακέτο hardware με ψύκτρα και κουτί gaming.

4. Το τελευταίο δώρο της be quiet!

Όχι ένας ούτε πέντε, αλλά 74 τυχεροί θα λάβουν διάφορα Merchandise, όπως κούπες, μπλουζάκια κτλ, που αναφέρονται στην 20η επέτειο της be quiet!.

Το τελευταίο δώρο της be quiet! Merchandise πακέτο.
Το τελευταίο δώρο της be quiet! θα δοθεί σε 74 τυχερούς.

Πως να πάρω μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσω το μεγαλύτερο giveaway της be quiet!

Για να πάρει κανείς μέρος στο διαγωνισμό και να επιλεγεί νικητής, θα πρέπει να επισκεφτεί αρχικά την σελίδα της be quiet! Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να απαντήσει σε μια ερώτηση που αφορά την εταιρεία, όπως ποιο είναι το πρώτο προϊόν της που απαιτούσε ηλεκτρική ενέργεια για να λειτουργήσει.

Η απάντηση στην ερώτηση που καλούμαστε να απαντήσουμε στη σελίδα της be quiet “Which was the first be quiet! product powered by electric energy?” , είναι η δεύτερη επιλογή “Blackline P4”. Το πρώτο τροφοδοτικό που κατασκεύασε και βγήκε στην αγορά το 2003.

Πως να πάρω μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσω το giveaway της be quiet!
Συμπληρώνοντας τα στοιχεία και απαντώντας στην ερώτηση, παίρνουμε μέρος στον διαγωνισμό.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 13 Οκτωβρίου τόσο στη σελίδα της be quiet αλλά θα ενημερωθούν και με e-mail. Μόνο μια συμμετοχή ανά άτομο είναι αποδεκτή.

Καλή επιτυχία!

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Το μεγαλύτερο Giveaway όλων των εποχών. 30.000 ευρώ σε δώρα από τη be quiet!” Mην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση