Το κορυφαίο σε πωλήσεις μηχανικό πληκτρολόγιο...με 50 ευρώ.

Αν ψάχνεις ένα μηχανικό πληκτρολόγιο που θα απογειώσει το skill σου στο gaming, τότε είσαι στο καταλληλότερο άρθρο. Μετά από καιρό βρήκα ένα προϊόν που ανταποκρίνεται εκπληκτικά στο σύγχρονο πεδίο του gaming, έχοντας εξαιρετική απόδοση σε όλους τους τομείς και υψηλή ποιότητα υλικών. Αν πάλι δεν είσαι gamer άλλα ένας χρήστης που χρησιμοποιεί συχνά το πληκτρολόγιο του, τότε μείνε, επειδή αφορά και εσένα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του μηχανικού πληκτρολογίου;

Όπως αναφέρθηκαν σε ένα πρόσφατο άρθρο του Pcsolution316, “Τα κορυφαία gaming πληκτρολόγια το 2022“, οι λόγοι που πρέπει να αγοράσεις και να προτιμήσεις το μηχανικό πληκτρολόγιο έναντι αυτού της μεμβράνης είναι αρκετοί. Αρχικά είναι πιο ανθεκτικό στη χρήση, δίνοντας σου έτσι μια επιλογή πιο μακροχρόνια καθώς αντέχει περισσότερο στο χρόνο. Αν διαβάσεις το παραπάνω άρθρο θα δεις και τις διαφορές που έχουν στους μηχανισμούς των πλήκτρων (switches), καθώς ο μηχανισμός του μηχανικού είναι σαφώς ανώτερος σε ποιότητα και κατασκευή εκ των πραγμάτων. Στη συνέχεια ένας άλλος λόγος για να επιλέξεις το μηχανικό πληκτρολόγιο είναι η εμπειριά αφής. Προσδίδει ένα εξαιρετικά μοναδικό αίσθημα, νιώθεις ότι έχεις τον πλήρη έλεγχο σε ότι κάνεις. Σίγουρα ένας ακόμα λόγος είναι ότι είναι προσαρμόσιμο. Τι σημαίνει αυτό; Μπορείς να αλλάξεις τα πλήκτρα του με άλλου χρώματος ή με κάποιο σχέδιο (keycaps), κάνοντας το πιο εξατομικευμένο οπτικά δίνοντας του το δικό σου στυλ. Μέχρι τώρα ο κυριότερος λόγος για να μην αποκτήσεις ένα μηχανικό πληκτρολόγιο ήταν η τιμή του, αυξημένη σε σχέση με ένα μεμβράνης, ο οποίος σήμερα καταρρίπτεται εφόσον μπορείς να αποκτήσεις ένα από τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς με μόνο 50 ευρώ και δωρέαν έξοδα αποστολής!

Τα προσαρμόσιμα πλήκτρα (keycaps) δίνουν το δικό σου στυλ στο πληκτρολόγιο σου.

Ποιο μηχανικό πληκτρολόγιο να επιλέξω;

Δεν είναι όλα τα μηχανικά πληκτρολόγια για όλους. Αυτό που ίσως κάποιοι δεν γνωρίζουν είναι ότι κάθε χρωματισμός στον μηχανισμό των πλήκτρων (switches) έχει και διαφορετική ανταπόκριση. Όταν επιλέγουμε ένα μηχανικό πληκτρολόγιο από το ίντερνετ συνήθως μας ρωτάνε ή έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε με τι χρώμα switches το θέλουμε. Αυτοί οι χρωματισμοί λοιπόν (και εγώ δεν το γνώριζα στην αρχή) παίζουν κάποιο ρόλο και όχι διακοσμητικό. Έχουν πιο γρήγορη απόκριση, ή περισσότερο θόρυβο κατά το πάτημα, ή μπορεί να απαιτούν βαθύτερο πάτημα για να χρησιμοποιηθούν. Ένας σύντομος οδηγός για να σε βοηθήσει να επιλέξεις το χρώμα των switches που θα επιλέξεις βρίσκεται στη παρακάτω εικόνα.

Τα χρώματα των switches αναλόγως τη χρήση.

Όπως μπορείς να παρατηρήσεις, εάν είσαι gamer συνήθως επιλέγεις τα κίτρινα switches ένω αν είσαι για παράδειγμα συγγραφέας το καλύτερο μηχανικό πληκτρολόγιο για εσένα είναι αυτό με τα μπλε switches.

Το καλύτερο πληκτρολόγιο για gaming setup.

Πρόσφατα ο περισσότερος κόσμος που αγαπάει το streaming, gaming και γενικά αυτοί που ασχολούνται με pc enthusiast builds, προτιμούν τα 60% πληκτρολόγια. Μπορείς φυσικά να μάθεις περισσότερα για τα μεγέθη των πληκτρολογίων στο παραπάνω άρθρο που σε παρέμπεμψα στην αρχή, “Τα κορυφαία gaming πληκτρολόγια το 2022“. Φυσικά το πληκτρολόγιο το οποίο σου προτείνω είναι 61keys, από τα πιο διαδεδομένα πλέον στην αγορά, που θεωρώ πως σύντομα θα αντικαταστήσουν πλήρως τα full size. Τα πλεονεκτήματα ενός 60% πληκτρολογίου είναι κυρίως ότι είναι πιο smooth, και portable. Έχεις τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα σε πληκτρολόγηση και μπορείς να το μεταφέρεις οπουδήποτε.

Ένα 60% πληκτρολόγιο με προσαρμοσμένα πλήκτρα.

Το καλύτερο μηχανικό πληκτρολόγιο.

Το κορυφαίο μηχανικό πληκτρολόγιο αυτή τη στιγμή και απολαμβάνει γενικής αποδοχής, είναι το GK61 RGB Μηχανικό πληκτρολόγιο. Έχει δυνατότητα RGB, μπορείς να το επιλέξεις σε άσπρο ή μαύρο χρώμα, ενώ οι χρωματισμοί των switches του ποικίλουν (κίτρινο, κόκκινο, μπλε, καφέ, κτλ.). Το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείς να το αποκτήσεις στα 50 ευρώ με δωρεάν έξοδα αποστολής και πολύ σύντομα πλέον στο χώρο σου. Αυτή τη στιγμή πρόκειται για το πιο διαδεδομένο gaming ή typing μηχανικό πληκτρολόγιο με τις κορυφαίες αξιολογήσεις (πάνω από 2500, θετικές) και κορυφαίο σε πωλήσεις παγκοσμίως!

Το κορυφαίο μηχανικό πληκτρολόγιο για κάθε χρήση, στη καλύτερη τιμή! Τι άλλο να ζητήσεις;

Τι πρέπει να γνωρίζω;

Το GK61 RGB Μηχανικό πληκτρολόγιο έχει 16 Περίπου 16,8 εκατομμύρια έγχρωμα αληθινά πλήκτρα RGB, με το πρόγραμμα οδήγησης μπορεί να διαμορφωθούν με τεράστια εφέ φωτισμού.

Waterproof Αδιάβροχη βαθμολογία IP68.

Life Η διάρκεια ζωής του κουμπιού είναι μόνο δύο φορές μεγαλύτερη από τον κανονικό μηχανικό άξονα και η διάρκεια ζωής του κουμπιού είναι περίπου 100 εκατομμύρια φορές.

Effect Εφέ φωτισμού μουσικού ρυθμού, το εφέ φωτός κινείται με τον μουσικό ρυθμό.

◆ Ισχυρές μακροεντολές παιχνιδιών, οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν από διάφορες λειτουργίες, καταγραφή μακροεντολών.

Function Λειτουργία επεξεργασίας 3 επιπέδων με δυνατότητα επεξεργασίας, καθορισμένη από τον χρήστη FN1 / FN2 / FN3.

◆ Σούπερ αρχιτεκτονική υλικού. 32-bit M3 master MCU 8M Flash onboard offline storage 3 κανάλια επαγγελματικού chip διαχείρισης χρώματος 256 επιπέδων RGB.

◆ Προγραμματιζόμενο πλήρες πλήκτρο, προκαθορισμένα πολλαπλά σύνολα τιμών κλειδιών ειδικής λειτουργίας.

◆ Πιο σταθερό και βολικό με διασύνδεση USB Type-c.

◆ Υπάρχουν διάφορα εφέ φωτισμού στη βιβλιοθήκη λογισμικού προγράμματος οδήγησης για λήψη και συνεχή ενημέρωση των χρηστών.

Επίλογος και συμπεράσματα.

Είτε είσαι gamer είτε συγγραφέας ή απλός χρήστης Η/Υ που χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο του συχνά, χρειάζεσαι μια λύση που θα σε βοηθήσει να εξελίξεις τις ικανότητες σου. Το παραπάνω πληκτρολόγιο είναι η οικονομικότερη επιλογή που θα βρεις παγκοσμίως σε μηχανικό πληκτρολόγιο και μπορείς να το μεταφέρεις παντού. Η ποιότητα του αναμφισβήτητη, ενώ οι χιλιάδες πωλήσεις συνηγορούν ότι πρόκειται για τη καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις!

Σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο; Μην ξεχάσεις φεύγοντας να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας εδώ!

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση