Τα 6+1 καλύτερα RPGs για PC το 2022.

Σπαθιά, μαγεία, αποστολές και ένας κόσμος απέραντος που μπορεί να σας ταξιδέψει πολύ μακριά από τη πραγματικότητα. Τα RPGs είναι τα παιχνίδια που κατάφεραν να έχουν τους πιο φανατικούς ακολούθους στο κόσμο, αλλά και τους πιο απαιτητικούς. Από αυτούς φυσικά είμαι και εγώ. Γι’αυτό στο μικροσκόπιο του PCsolution316 μπαίνουν τα 6+1 καλύτερα RPGs για PC το 2022, ώστε να μην χρειαστεί να ψάξετε περαιτέρω και να μπείτε κατευθείαν στο παιχνίδι.

Τι σημαίνει RPG.

Τα αρχικά RPG σημαίνουν Role Playing Game. Ουσιαστικά είναι ένα παιχνίδι ρόλων. Γι’αυτό τα πετυχημένα, αν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν, είναι εκείνα που έχουν δώσει έμφαση στη λεπτομέρεια. Ο παίκτης παίρνει το ρόλο ενός χαρακτήρα φανταστικού, γι’αυτό και έχει μεγάλες προσδοκίες και απαιτήσεις όσον αφορά τον κόσμο στον οποίο βυθίζεται.

Ο χειρισμός, οι δυνατότητες του χαρακτήρα, το σενάριο και τα γραφικά παίζουν όλα σημαντικό ρόλο στα RPGs και έχουν μεγάλη βαρύτητα γι’αυτό το είδος παιχνιδιών.

Η ιστορία των RPGs για PC.

Τα αυθεντικά PC RPG, εμφανίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του ’70. Αυτά δεν ήταν για τους κλασσικούς υπολογιστές, αλλά για μεγάλους υπολογιστές, που συνήθως βρίσκονταν στα πανεπιστήμια. Έτειναν να βασίζονται στο Dungeons & Dragons, το οποίο κυκλοφόρησε το ίδιο το 1974. Αυτά περιελάμβαναν το Dungeon, το DND, το Orthanc και το Oubliette. Μερικά, όπως το Oubliette, είχαν απλά γραφικά, αν και τα περισσότερα ξεκίνησαν ως κείμενο ή χρησιμοποιούσαν γραφικά σε λειτουργία κειμένου της ASCII. Παρά την πρωτόγονη τεχνολογία, αυτά τα παιχνίδια συχνά πρόσφεραν εκπληκτικό βάθος. Το Don Daglow’s Dungeon για παράδειγμα, πρόσφερε τον έλεγχο ενός ολόκληρου party για πολλούς παίκτες, χαρτογράφηση, NPCs με AI, μάχες, επιθέσεις σώμα με σώμα αλλά και από μακριά.

Από την αρχή τους τα RPGs, έπρεπε να έχουν τη δυνατότητα να “κρατάνε” τον παίκτη προσηλωμένο με ισχυρό σενάριο και αποστολές.

Τα RPGs σήμερα.

Ενώ παλιότερα η δύναμη του μυαλού και της φαντασίας ήταν αυτή που υπερίσχυε, σήμερα η εικόνα την αντικατέστησε σε μεγάλο, αν όχι σε απόλυτο, βαθμό. Έτσι οι περισσότεροι παίκτες και λάτρεις του είδους, περιμένουν και απαιτούν υψηλής ποιότητας γραφικά στα RPGs. Για κάθε ability και διαφορετικό οπτικό εφέ, ενώ ηχητικά θέλουν την εμπειρία στο μέγιστο. Βέβαια σήμερα τα παιχνίδια, μπορούν να υποστηρίξουν εύκολα υψηλής απόδοσης γραφικά και ήχο, όμως πρέπει να έχουν όλο το πακέτο για να φτάσουν στη κορυφή.

Ποια είναι τα καλύτερα RPGs για PC το 2022;

Εφόσον ρίξαμε μια ματιά στα βασικά, τι σημαίνει το RPG και λίγα λόγια για την ιστορία του, ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε ποια είναι τα καλύτερα παιχνίδια ρόλων για PC το 2022.

1. Assassin’s Creed Valhalla.

Το Assassin’s Creed Valhalla είναι ένα βιντεοπαιχνίδι δράσης ρόλων του 2020 που αναπτύχθηκε από την Ubisoft Montreal και εκδόθηκε από την Ubisoft. Είναι η δωδέκατη σημαντική εγκατάσταση της σειράς Assassin’s Creed και ο διάδοχος του Assassin’s Creed Odyssey του 2018. Διαδραματίζεται κυρίως στα έτη 872–878 μ.Χ. Το παιχνίδι αφηγείται μια φανταστική ιστορία κατά τη διάρκεια των επεκτάσεων των Βίκινγκ στα Βρετανικά Νησιά.

Οι παίκτες ελέγχουν τον Eivor Varinsdottir, έναν επιδρομέα Βίκινγκ, ο οποίος, ενώ προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα φυλή στην Αγγλία, εμπλέκεται στην αιωνόβια σύγκρουση μεταξύ της Αδελφότητας Δολοφόνων, που αγωνίζονται για την ειρήνη και την ελευθερία, και το Τάγμα των Ναϊτών.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης μια ιστορία ταυτόχρονα, που διαδραματίζεται στον 21ο αιώνα, η οποία ακολουθεί τη Layla Hassan, μια Δολοφόνο που αναβιώνει τις αναμνήσεις του Eivor για να βρει έναν τρόπο να σώσει τη Γη από την καταστροφή.

Εξαιρετικός και απαιτητικός σε γραφικά τίτλος το Assassin’s Creed Valhalla.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά, τα μονοπάτια του χαρακτήρα (που θέλουμε να εστιάσουμε) είναι πάρα πολλά και αποστολές άπειρες για να ασχοληθεί κανείς. Ο κόσμος είναι υπέροχος και η λεπτομέρεια εξαιρετική. Τον θεωρώ έναν από τους κορυφαίους τίτλους αυτή τη στιγμή στο είδος.

Στις 10 Μαρτίου 2022 κυκλοφόρησε νέα επέκταση για το το Assassin’s Creed Valhalla, το Dawn of Ragnarok. Ένα τεράστιο open-world παιχνίδι Viking της Ubisoft, βασισμένο στη κυκλοφορία του Assassin’s Creed Valhalla. Είναι ένα ουσιαστικό expansion, με μια νέα κατηγορία όπλων, νέα εδάφη και έναν πόλεμο ενάντια στους ίδιους τους Θεούς.

Ένα από τα καλύτερα RPGs για PC το 2022 είναι το  Assassin's Creed Valhalla.
Τα τοπία και οι αποστολές θα σας ταξιδέψουν σε απίστευτα μέρη.

2. The Witcher 3: Wild Hunt. Ένα από τα καλύτερα RPGs για PC και όχι μόνο.

Το The Witcher 3: Wild Hunt είναι ένα παιχνίδι ρόλων του 2015 που αναπτύχθηκε και εκδόθηκε από την CD Projekt. Είναι η συνέχεια του παιχνιδιού του 2011 The Witcher 2: Assassins of Kings και το τρίτο παιχνίδι στη σειρά βιντεοπαιχνιδιών The Witcher, που παίζεται σε έναν ανοιχτό κόσμο με προοπτική τρίτου προσώπου. Τα παιχνίδια βασίζονται στη σειρά μυθιστορημάτων φαντασίας The Witcher, γραμμένα από τον Andrzej Sapkowski.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό κόσμο φαντασίας βασισμένο στη Σλαβική μυθολογία. Οι παίκτες ελέγχουν τον Geralt of Rivia, έναν πληρωμένο δολοφόνο τεράτων, γνωστό ως Witcher, και αναζητούν την υιοθετημένη κόρη του, η οποία βρίσκεται σε φυγή από το απόκοσμο Wild Hunt.

The Witcher 3: Wild Hunt. Ένα από τα καλύτερα RPGs για PC και όχι μόνο.
Από τα καλύτερα RPG που μπορεί να παίξει κανείς.

Οι παίκτες αντιμετωπίζουν τους πολλούς κινδύνους του παιχνιδιού με όπλα και μαγεία, αλληλεπιδρούν με NPCs και ολοκληρώνουν αποστολές για να αποκτήσουν εμπειρία και χρυσά νομίσματα, που χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν τις ικανότητες του Geralt και να αγοράσουν εξοπλισμό. Η ιστορία του παιχνιδιού έχει τρεις πιθανούς τερματισμούς, που καθορίζονται από τις επιλογές του παίκτη σε βασικά σημεία της αφήγησης.

Η ανάπτυξη ξεκίνησε το 2011 και διήρκεσε τρεισήμισι χρόνια. Οι πολιτισμοί της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης αποτέλεσαν τη βάση του κόσμου του παιχνιδιού. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας τη REDengine 3, το οποίο επέτρεψε στη CD Projekt να δημιουργήσει μια περίπλοκη ιστορία. Η μουσική συντέθηκε κυρίως από τον Marcin Przybyłowicz και εκτελέστηκε από την Κρατική Ορχήστρα του Βρανδεμβούργου.

Το The Witcher 3: Wild Hunt παρόλο που κυκλοφόρησε το 2015, γονατίζει και τα πιο σύγχρονα συστήματα σε απαιτήσεις γραφικών. Σίγουρα ακόμα και σήμερα μπορεί να σας εκπλήξει με τα μαγικά τοπία, τα εξαιρετικά εφέ και φυσικά με τη μουσική που διαθέτει.

Ακόμα και σε σύγχρονα συστήματα, στέκεται αντάξιο των προσδοκιών.

3. Elden Ring. Κορυφαίο σε πωλήσεις RPG.

Το Elden Ring είναι ένα παιχνίδι δράσης ρόλων που παίζεται σε προοπτική τρίτου προσώπου, με το gameplay να επικεντρώνεται στη μάχη και την εξερεύνηση. Διαθέτει στοιχεία παρόμοια με αυτά που υπάρχουν σε άλλα παιχνίδια που αναπτύχθηκαν από την FromSoftware, όπως η σειρά Dark Souls και το Bloodborne. Σε έναν ανοιχτό κόσμο, οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν ελεύθερα τα εδάφη μεταξύ και των έξι βασικών περιοχών του. Αυτές οι τοποθεσίες κυμαίνονται από το Limgrave, μια περιοχή με πεδιάδες και αρχαία ερείπια, μέχρι το Caelid, μια ερημιά που φιλοξενεί απέθαντα τέρατα.

Οι περιοχές ανοιχτού κόσμου μπορούν να εξερευνηθούν χρησιμοποιώντας τη βάση του χαρακτήρα, το Torrent, ως τον κύριο τρόπο μεταφοράς, μαζί με την ικανότητα να ταξιδεύετε γρήγορα εκτός μάχης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες συναντούν NPCs και εχθρούς, συμπεριλαμβανομένων των ημίθεων που κυβερνούν κάθε κύρια περιοχή και χρησιμεύουν ως κύρια αφεντικά του παιχνιδιού. Εκτός από τις περιοχές ανοιχτού κόσμου, το Elden Ring διαθέτει επίσης κρυφά μπουντρούμια, όπως κατακόμβες, σήραγγες και σπηλιές όπου οι παίκτες μπορούν να πολεμήσουν τα αφεντικά και να συγκεντρώσουν χρήσιμα αντικείμενα. Ο παίκτης επιλέγει μια κατηγορία χαρακτήρων στην αρχή του παιχνιδιού, η οποία καθορίζει τα ξόρκια και τον εξοπλισμό με τον οποίο ξεκινάει.

Η μάχη με τους εχθρούς μπορεί να είναι σώμα με σώμα ή από απόσταση χρησιμοποιώντας όπλα ή ξόρκια. Οι επιθέσεις από εχθρούς μπορούν να μπλοκαριστούν χρησιμοποιώντας ασπίδες ή να αποφευχθούν με κίνηση.

Elden Ring. Κορυφαίο σε πωλήσεις RPG.
Το κορυφαίο RPG που σημείωσε εκρηκτικές πωλήσεις.

Το Elden Ring κυκλοφόρησε το 2022 και μέχρι τον Ιούλιο του 2022 κατάφερε να πουλήσει πάνω από 16.5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Πρόκειται για έναν τίτλο ο οποίος μπήκε στη καρδιά των παικτών από την αρχή της κυκλοφορίας του. Το δυνατότερο σημείο του δε, είναι οι μάχες με τα bosses, ενώ θεωρείται και απο τα δύσκολα παιχνίδια για να ασχοληθεί κανείς.

4. Child of Light. Ένα RPG για PC, για διαφορετικούς παίκτες.

Όπως αναφέραμε στην αρχή του άρθρου, τα RPGs, δεν είναι μόνο τα υπέροχα γραφικά και τα εκπληκτικά εφέ. Οι μάχες σε πραγματικό χρόνο, μπορεί να εντυπωσιάζουν κάθε παίκτη ενώ οι δυνατότητες του χαρακτήρα (φτάνοντας στο σημείο του αήττητου) να μας γεμίζουν περηφάνεια. Στο νούμερο 4 όμως, επίλεξα ένα RPG πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Για το συγκεκριμένο δε, είχαμε αναφερθεί σε μια εκπομπή που κάναμε παλιότερα με τον Γρηγόρη.

Είχαμε αναφερθεί για το Child of Light σε ένα προηγούμενο live μας.

Η Aurora, ένα νεαρό κορίτσι από την Αυστρία του 1895, ξυπνά στη χαμένη παραμυθένια ήπειρο της Λεμουρίας. Για να επιστρέψει στο σπίτι της πρέπει να πολεμήσει ενάντια στα σκοτεινά πλάσματα της Βασίλισσας της Νύχτας, που έχουν κλέψει τον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια.

Δεν διακυβεύεται μόνο η Λεμουρία, αλλά το πραγματικό πεπρωμένο της Aurora. Δημιουργημένο από μια ταλαντούχα ομάδα της Ubisoft Μόντρεαλ χρησιμοποιώντας το UbiArt Framework, το Child of Light είναι ένα RPG εμπνευσμένο από παραμύθια που συμπληρώνεται με μια ιστορία προσεκτικά κατασκευασμένη σε στίχους και ομοιοκαταληξία.

Μπείτε σε έναν ζωντανό πίνακα ζωγραφικής, το μαγευτικό τοπίο της Λεμουρίας είναι μια πρόσκληση για να εξερευνήσετε έναν κόσμο που χάθηκε εδώ και καιρό. Στο ταξίδι σας στη Λεμουρία θα συναντήσετε πολλά εκκεντρικά πλάσματα, από πνεύματα του δάσους μέχρι ποντίκια που μιλάνε, κακές μάγισσες και κακά θαλάσσια φίδια.

Ανακαλύψτε μια τεράστια γη με εικονικές τοποθεσίες και συναρπαστικά μπουντρούμια που θα εξελιχθούν καθώς η Aurora ανακτά τα κλεμμένα φώτα. Πολεμήστε τους εχθρούς χρησιμοποιώντας ένα σύστημα μάχης Active-Time μαζί με την πυγολαμπίδα Igniculus και άλλα μέλη του πάρτι της Aurora στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν τον ήλιο, τη σελήνη και τα αστέρια.

Μια μελωδία που θα ηχεί στα αυτιά σας για μέρες.

Κερδίστε τους εχθρούς σας χρησιμοποιώντας ένα βαθύ σύστημα πάρτι και τα ποικίλα δέντρα δεξιοτήτων του πάρτι σας. Παίξτε με έναν φίλο τόσο ως Aurora όσο και ως Igniculus.

5. The Elder Scrolls V: Skyrim.

Το The Elder Scrolls V: Skyrim είναι ένα RPG που αναπτύχθηκε από την Bethesda Game Studios και εκδόθηκε από την Bethesda Softworks. Είναι η πέμπτη κύρια εγκατάσταση της σειράς Elder Scrolls, μετά το The Elder Scrolls IV: Oblivion του 2006 και κυκλοφόρησε παγκοσμίως για Microsoft Windows, PlayStation 3 και Xbox 360 στις 11 Νοεμβρίου 2011. Το παιχνίδι διαδραματίζεται 200 ​​χρόνια μετά τα γεγονότα του Oblivion και διαδραματίζεται στο Skyrim, τη βορειότερη επαρχία του Tamriel.

Η κύρια ιστορία του επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του παίκτη, τον Dragonborn, στην προσπάθειά του να νικήσει τον Alduin the World-Eater, έναν δράκο που προφητεύεται ότι θα καταστρέψει τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο παίκτης ολοκληρώνει αποστολές και αναπτύσσει τον χαρακτήρα βελτιώνοντας τις δεξιότητές του. Το παιχνίδι συνεχίζει την παράδοση του ανοιχτού κόσμου των προκατόχων του, επιτρέποντας στον παίκτη να ταξιδέψει οπουδήποτε στον κόσμο του παιχνιδιού ανά πάσα στιγμή και να αγνοήσει ή να αναβάλει την κύρια ιστορία επ’ αόριστον.

The Elder Scrolls V: Skyrim ένα από τα κορυφαία RPG όλων των εποχών.
Το The Elder Scrolls V: Skyrim θεωρείται από τα κορυφαία RPG.

The Elder Scrolls V: Skyrim είναι ένα open world RPG και από εκείνα που σας επιτρέπουν να πηγαίνετε οπουδήποτε στο χάρτη, χαράζοντας τη δική σας πορεία. Είναι άλλωστε το χαρακτηριστικό αυτής της σειράς.

6. Mass Effect Legendary Edition. Ένα RPG στο μέλλον.

Ωραία τα σπαθιά, τα τόξα και τα ξόρκια, αλλά στα RPGs δεν ανήκουν μόνο αυτά. Ένα από τα καλύτερα RPG που φέρνει κάτι πρωτοποριακό και πραγματεύεται το μέλλον είναι το Mass Effect. Το Mass Effect Legendary Edition είναι μια συλλογή των βιντεοπαιχνιδιών της τριλογίας Mass Effect: Mass Effect, Mass Effect 2 και Mass Effect 3. Αναπτύχθηκε από την BioWare και εκδόθηκε από την Electronic Arts. Και τα τρία παιχνίδια έγιναν remaster, με οπτικές βελτιώσεις, τεχνικές βελτιώσεις και προσαρμογές παιχνιδιού.

Το Mass Effect, το πρώτο παιχνίδι της τριλογίας, έλαβε πιο εκτεταμένες αναβαθμίσεις από τα αντίστοιχα του, ειδικά όσον αφορά τα γραφικά, τη μηχανική μάχης, το χειρισμό οχημάτων και τους χρόνους φόρτωσης. Aνάπτυξη της Legendary Edition ξεκίνησε το 2019 υπό τη διεύθυνση του Mac Walters, ο οποίος στο παρελθόν υπηρέτησε ως κύριος συγγραφέας για το Mass Effect 2 και το Mass Effect 3. Η BioWare αποφάσισε να προσεγγίσει το έργο ως remaster σε αντίθεση με ένα remake προκειμένου να διατηρήσει το πρωτότυπο εμπειρία τριλογίας.

Η συλλογή ανακοινώθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2020 και κυκλοφόρησε στις 14 Μαΐου 2021, για Microsoft Windows, Xbox One και PlayStation 4. To Legendary Edition έλαβε πολύ θετικές κριτικές από εκδόσεις βιντεοπαιχνιδιών, οι οποίοι επαίνεσαν την βελτιωμένη εμπειρία του πρώτου παιχνιδιού στο εκτός από την ευκολία και την εμβέλεια του συνολικού πακέτου.

καλύτερα RPGs για PC το 2022,  Mass Effect Legendary Edition.
Το Mass Effect φέρνει κάτι πρωτοποριακό στα RPGs.

Ο ρόλος μας είναι του Commander Shepard, ενός εκλεκτού ανθρώπινου στρατιώτη που πρέπει να ενώσει τη γαλαξιακή κοινότητα ενάντια σε μια εξαιρετικά προηγμένη φυλή μηχανών από συνθετικά-οργανικά διαστημόπλοια γνωστά ως Reapers. Ο Shepard είναι ένας προσαρμόσιμος χαρακτήρας του οποίου το φύλο, η εμφάνιση, το στρατιωτικό υπόβαθρο, η εκπαίδευση μάχης και το όνομα καθορίζονται από τον παίκτη.

Κατά τη διάρκεια κάθε παιχνιδιού, ο παίκτης κάνει επιλογές που μπορούν να επηρεάσουν την ιστορία με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των συνεπειών που μπορούν να μεταφερθούν στην τριλογία.

7. Hogwarts Legacy. Το πιο αναμενόμενο RPG για το 2023.

Παρόλο που δεν κυκλοφορεί ακόμα, δεν θα μπορούσα να αφήσω εκτός λίστας το εξαιρετικό αυτό παιχνίδι που αναμένεται από την gaming κοινότητα με τρελή ανυπομονησία. Φαίνεται να πατάει στην ίδια πετυχημένη συνταγή του Elden Ring, αν και πραγματεύεται άλλους κόσμους. Η κίνηση και η διαδραστικότητα των χαρακτήρων όμως δείχνουν κάτι τέτοιο.

Η αναμονή των παικτών είναι μεγάλη για τον συγκεκριμένο τίτλο.

Το gameplay είναι εκπληκτικό, ενώ το σενάριο στους περισσότερους από εμάς γνωστό.

Το Hogwarts Legacy είναι ένα καθηλωτικό, ανοιχτού κόσμου δράσης RPG που διαδραματίζεται στον κόσμο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα βιβλία του Χάρι Πότερ. Για πρώτη φορά, ζήστε το Χόγκουαρτς το 1800. Ο χαρακτήρας σας είναι ένας μαθητής που κρατά το κλειδί για ένα αρχαίο μυστικό που απειλεί να διαλύσει τον κόσμο των μάγων. Τώρα μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο της δράσης και να είστε στο επίκεντρο της δικής σας περιπέτειας στον κόσμο των μάγων. Η κληρονομιά σας είναι αυτό που φτιάχνετε από αυτήν.

Το παιχνίδι παρουσιάστηκε στη φετινή Gamescom που ήδη τρέχει από τις 24-28 Αυγούστου και μπορείτε να τη παρακολουθήσετε ζωντανα στο twitch.tv

Ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να λείψει από τη συλλογή ενός gamer.
WeeksDaysHoursMinutesSeconds
1
:
6
:
2
2
:
2
8
:
0
1

Επίλογος.

Αν κάποιος τίτλος από τους παραπάνω δεν βρίσκεται στη συλλογή σας, τότε σας προτρέπω να τον αποκτήσετε άμεσα, καθώς θα σας δώσει πραγματικά μια νέα εμπειρία παιχνιδιού. Αν πάλι είστε από αυτούς που καταβροχθίζουν τους τίτλους σαν πατατάκια τότε απλά αναμείνατε έως τον Φεβρουάριο που έρχεται το εκπληκτικό Hogwarts legacy.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Τα 6+1 καλύτερα RPGs για PC το 2022.” Mην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

Συχνές ερωτήσεις:

To Ηοgwards legacy αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2023.

Το RPG στα αγγλικά σημαίνει Role playing game, δηλαδή παιχνίδι ρόλων.

  • Assassin’s Creed Valhalla.
  • The Witcher 3: Wild Hunt.
  • Elden Ring.
  • Child of Light.
  • The Elder Scrolls V: Skyrim.
  • Mass Effect Legendary Edition.
  • Hogwards Legacy. (αναμένεται)

Θεωρώ πως η εμπειρία που σου προσφέρει ένας τίτλος RPG στο PC είναι μοναδική, καθώς ο χειρισμός, ο ήχος και η απορρόφηση στον κόσμο είναι εξατομικευμένη.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση