Stream Laptop της HP με 199 ευρώ; Κι όμως γίνεται.

Το PcSolution316, πιστό στη φιλοσοφία του ανακάλυψε για εσένα που δεν θέλεις να ξοδέψεις μια περουσία για να κάνεις τις απλές σου εργασίες, ένα λάπτοπ γνωστού brand με 199 ευρώ μόνο! Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ακόμα ένα από αυτά που “τρέχουν” τώρα σε ανοιξιάτικη προσφορά και μπορείς να το αποκτήσεις άμεσα και γρήγορα στο χώρο σου με έλαχιστα έξοδα αποστολής. Η τιμή που προσφέρεται δε, η χαμηλότερη στην αγορά, όπως πάντα το PcSolution316 βρίσκει και προτείνει.

Γιατί να επιλέξω ένα laptop;

Ως γνωστό πολλές από τις καθημερινές μας εργασίες, απαιτούν τη χρήση του H/Y μας. Παρόλα αυτά όταν βρισκόμαστε σε κίνηση ή σε έναν άλλο χώρο πολλές φορές δυσχεραίνει τη πρόσβαση μας, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε εκτός χρονοδιαγράμματος ή εκτός χρόνου ολοκλήρωσης. Ένας σπουδαστής, εργαζόμενος κτλ που δεν χρειάζεται κάτι υψηλών προδιαγραφών, αλλά κάτι απλό για να κάνει τη δουλειά του, όπως πχ τηλεκπαίδευση, τότε ψάχνει ένα φτηνό και ταυτόχρονα αποδοτικό προϊόν. Πολλές φορές καταφεύγει στην αγορά ενός refurbished προϊόντος, κάτι που προσωπικά δεν προτείνω, τουλάχιστον γι’αυτού του είδους τις εργασίες. Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή να αποκτήσεις ένα προϊόν για τέτοια χρήση καθώς με την έκπτωση που σου προσφέρεται, μπορείς να αποκτήσεις ένα Hp stream laptop με μόνο 199 ευρώ. Αν πάλι θέλεις να προσφέρεις περισσότερα καθώς η δουλεία σου είναι πιο απαιτητική τότε σου προτείνω ανεπιφύλακτα ένα νέο προϊόν για να εκτελέσεις απρόσκοπτα κάθε σου απαίτηση. Ρίξε μια ματιά σε ένα πρόσφατο άρθρο μου “Προπαρήγγειλε σήμερα το νέο laptop της ASUS, για κάθε απαιτητική εργασία!

Ποιο φτηνό latpop να πάρω;

Για τη σχολή, για τηλε-εκπαίδευση, για streaming και για να εκτελέσεις απλές εργασίες δεν χρειάζεσαι και πολλά χρήματα. Σήμερα η καλύτερη πρόταση για αγορά laptop φτηνού, έρχεται από τη γνωστή σε όλους μας Hp, με 9ης γενιάς επεξεργαστή. Για να ρίξουμε όμως μια ματιά τι μπορούμε να αποκτήσουμε με λίγα μόλις χρήματα. Το HP Stream 11-ak0292ng έρχεται με οθόνη HD 11,6 ιντσών, Microsoft Office 365 Personal, επεξεργαστή Intel Celeron N4020 και Intel UHD Graphics. Ανακάλυψε τον ψηφιακό σας κόσμο με έναν εντελώς νέο τρόπο. Απόλαυσε ταινίες και φωτογραφίες σε εξαιρετική ποιότητα εικόνας με οθόνη HD. Με τη λεπτή και εκφραστική σχεδίαση, είσαι βέλτιστα και κομψά εξοπλισμένος στο σπίτι και εν κινήσει. HP Stream 11: Στο σπίτι, το σχολείο και την εργασία, η ζωή σου στην κιίνηση απαιτεί έναν υπολογιστή στον οποίο μπορείς να βασιστείς ανά πάσα στιγμή – με μεγάλη ισχύ μπαταρίας, ισχυρό υλικό και λεπτή σχεδίαση HP Stream 11-ak0292ng – Φορητός υπολογιστής HD 11,6″ – Intel Celeron N4020 – 64 GB eMMC – 4 GB DDR4 RAM – Γραφικά Intel UHD – Windows 11 S.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς με μόλις 199 ευρω; Σου δίνεται το Microsoft office 365, Windows 11S λειτουργικό και intel graphics 9ης γενιάς! Είναι πανάλαφρο και μπορείς να πραγματοποιήσεις οποιαδήποτε εργασία απλή χρειάζεται ένας μέσος χρήστης!

Κάνε δικό σου το laptop που θα λύσει τα χέρια σου για καθημερινή χρήση και εργασία.

Απόκτησε το τώρα!

Επίλογος και συμπεράσματα.

Στη σύγχρονη εποχή η συνεχής κίνηση και οι ρυμθοί πρέπει να σε βρουν έτοιμο για κάθε πρόκληση. Πάρε τη δουλειά μαζί σου, τις υποχρεώσεις και τα μαθήματα σου, ώστε να μπορείς να βρεθείς οπουδήποτε και να ανταπεξέρχεσαι χωρίς προβλήματα. Πάνω όμως από όλα οικονομικά και χωρίς περιττές αγορές. Το HP Stream 11-ak0292ng είναι ένα λάπτοπ για εσένα αποκλειστικά που ψάχνεις κάτι ποιοτικό και φρέσκο για να μπορείς να κάνεις την απλή χρήση “παιχνιδάκι”. Το PcSolution316 πάντα βρίσκει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου, ποιοτικά και πάνω από ολά οικονομικά!

Σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο; Μην ξεχάσεις φεύγοντας να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας εδώ!

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση