Ελάτε να γνωρίσουμε το Dark Nemesis. Ένα mobile action rpg για το κινητό τηλέφωνο και το tablet σας.

Στο Dark Nemesis θα βρεις ωραία γραφικά για mobile game.
Dark Nemesis

Dark Nemesis: Οι πρώτες σκέψεις

Όλο αυτό τον καιρό που κοιτάζω παιχνίδια στο Play Store πρόσεξα πως δεν βρήκα ένα παιχνίδι με πολλούς ευρωπαϊκούς servers. Δοκίμασα το Darkness Rises , το cross platform game Village & Heroes, το Land of Doran , το TotAL RPG, το καταπληκτικό The Elders Scrolls: Blades, το Perfect World κ.α. ως τώρα. Παρόλα αυτά ακόμη και σήμερα, ενώ το Dark Nemesis έχει 50 ευρωπαϊκούς servers, δεν με καλύπτει από ποια έννοια. Λόγω που δεν βλέπω τους παίχτες που θα περίμενα την στιγμή που παίζω. Όμως ας πάμε να το δούμε τμηματικά.

Γραφικά

Τα γραφικά του παιχνιδιού με άφησαν πολύ ικανοποιημένο. Έχει όμορφα και εντυπωσιακά χρώματα και εντυπωσιακά fx. Αυτό που παρατήρησα και προσωπικά δεν με ενόχλησε είναι που τα πρώτα bosses έμοιαζαν πολύ κάποιους χαρακτήρες από το wow. Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι τα graphics ότι είναι υψηλής ευκρίνειας 1080p. Ας πάρουμε μια γεύση.

Με το πρώτο μου mount
Με το πρώτο μου mount
Αριστερά τα Quest & δεξιά με την κόκκινη βούλα τα reward
mob fighting
Boss fighting

Αφού πήραμε μια πρώτη γεύση πάμε να δούμε και τον ήχο.

Dark Nemesis: Ήχος

Πολύ ωραίος, καθαρός και εντυπωσιακός ήχος. Με ένα από τα 5 καλύτερα gaming ακουστικά για το 2022 να είστε σίγουροι πως ο ήχος ανεβαίνει πολλά lvl. Αλλά για να μην μακρηγορώ ας ακούσουμε για να καταλάβετε τι εννοώ και ταυτόχρονα θα δείτε και τα γραφικά. Μην ξεχάσεις τα ακουστικά σου.

Όμορφη κίνηση, επική μουσική, έντονα ηχητικά fx.

Game Play

To παιχνίδι μοιάζει πολύ με το Darkness Rises στο χειρισμό του και στο γενικό content. Όσοι το έχετε παίξει θα το καταλάβετε. ανήκει στα ημιαυτόματα, όπως λέω, games που πατάς το quest και αυτό τα κάνει όλα. Εδώ όμως υπάρχουν κάποιες διαφορές που αξίζει να τις δούμε. Χρειάζεται σε κάθε πίστα να ολοκληρώσεις τρεις βασικές αποστολές και μέσα σε αυτές υπάρχει ο περιορισμός του χρόνου, αυτό και με το στοιχείο που μερικές πίστες δεν υπάρχει η επιλογή του auto fighting το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Στο Dark Nemesis κάθε lvl ξεκλειδώνει και κάτι
Στο Dark Nemesis κάθε lvl ξεκλειδώνει και κάτι

Dark Nemesis: Οι χαρακτήρες

Οι χαρακτήρες στο Dark Nemesis είναι τέσσερις και για τον καθένα υπάρχουν τρεις διαφορετικοί ανάλογα με τον τρόπο που παίζεις. Π.χ. στον archer υπάρχει ένα για damage, ένα για survivability και ένα mobility. Αυτές οι τρεις διαφορές υπάρχουν και στους τέσσερις χαρακτήρες. Πάμε να τους δούμε.

Assasin
Assasin
Warrior
Warrior
Gunslinger
Gunslinger
Mage
Mage

Χειρισμός

Ο χειρισμός του δεν διαφέρει από άλλα παιχνίδια του είδους. Ο μοχλός είναι στα αριστερά και τα κουμπιά στα δεξιά της οθόνης.

Μπαταρία

Μπορεί η βαθμολογία του στο play store είναι 4.2 αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλα είναι οκ. Το αρνητικό που βρήκα στο παιχνίδι και θέλει προσοχή είναι πως θερμαίνεται η μπαταρία όσο εσείς παίζετε. Μέσα σε μία ώρα το κινητό μου έχασε την μισή ενέργεια. Προσωπικά δεν προτείνω να φορτίζεται κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Συμπέρασμα

Συνοψίζοντας μπορούμε να επισημάνουμε τα δυνατά γραφικά του που πραγματικά αξίζουν, ο πολύ ωραίος ήχος με τα εντυπωσιακά ηχητικά fx και ο περιορισμός του χρόνου που ανεβάζει την δυσκολία. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι είναι αρκετά καλό, θεωρώ πως είναι άνω του μετρίου και αυτό που λέω ίσως έχει να κάνει που δεν είμαι τόσο fun του είδους. Καλό είναι να προσέχουμε που ανεβάζει θερμοκρασία η μπαταρία μας και αν είναι ταλαιπωρημένη καλό είναι να το αποφύγετε.

By writergregt

Ονομάζομαι Γρηγόρης Τριγλίδης. Εδώ και χρόνια παίζω games, ασχολούμαι με το ανοιχτό λογισμικό Linux και έχω αρκετή πείρα για να βοηθήσω νέους παίχτες και χρήστες υπολογιστών, να δούμε εναλλακτικές τεχνικές λύσεις αλλά και για να ανταλλάξουμε απόψεις. Περιμένω τα σχόλιά σας.

10 thoughts on “Review of Dark Nemesis mobile action rpg”
  1. Α.. περιμενα περισσοτερη φαντασια στο αρθρο οπως τα προηγουμενα σας. Ειδικα τα RPG που τα λατρευω. ευχαριστουμε.

  2. Ναιιι θα θέλαμε περισσότερες λεπτομέρειες και να μας ταξιδέψεις όπως με τα προηγουμενα σου άρθρα στον μαγικό κόσμο των rpg

  3. Μου αρέσει η σελ΄ίδα σας. Κάθε άτομο της ομάδας σας γράφει διαφορετικά και με άλλο ύφος. Πολλά μπράβο για τη προσπάθεια, φαίνεται ότι είναι ποιοτικό αυτό που κάνετε! Και εγώ θα ήθελα άλλη περιγραφή αλλά δεν πειράζει.

    1. Ε τότε ότι πει η πλειοψηφία. Από το επόμενο θα φροντίσω να γράψω διαφορετικά. Πάντος χαιρόμαστε που σας αρέσει η προσπάθειά μας.

Αφήστε μια απάντηση