Είναι καλό το Razer Naga Trinity για MMO;

Πρόκειται για ένα mouse κορυφαίο σε πωλήσεις, υψηλής αξιοπιστίας και εξαιρετικής ποιότητας. Η εταιρεία που το παράγει; RAZER. Το όνομα και μόνο σε κάνει να πας να το αγοράσεις χωρίς καν να δεις τι σου προσφέρει, καθώς έχει επιβεβαιώσει και με το παραπάνω την αξία της σε όλα τα περιφερεικά της. Εάν δεν έφυγες ακόμα λοιπόν, θα στο παρουσιάσω εγώ. Razer Naga Trinity. To gaming mouse που χρειάζονται όλοι.

Τεχνικά χαρακτηριστικά του Razer Naga Trinity.

Το Razer Naga Trinity MMO mouse έρχεται με μηχανικά switches, καθώς και με οπτικό 5G αισθητήρα που φτάνει τα 16000 dpi. Έχεις τη δυνατότητα να προγραμματίσεις μέχρι 19 πλήκτρα με macros και keybinds, κάτι που σου δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στο πεδίο της μάχης. Όποιο MMO και αν παίζεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζεις το Razer Naga Trinity ή να μην είχες παλιότερα το epic. Η μέγιστη γραμμική ταχύτητα φτάνει τα 450 inches per second, από τις μεγαλύτερες στη κατηγορία αυτή και Polling Rate έχει στα 1000 Hz, τόσο δηλαδή όσο τα περισσότερα. Οι διαστάσεις του είναι 119 mm x 68 mm x 43 mm και το βάρος του υπολογίζεται στα 120 γρ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι έχει 3 πάνελ στο πλαϊνό μέρος ( και αυτό είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του κατ’εμέ ) που τα προσαρμόζεις αναλόγως τις ανάγκες του gaming.

Τα 3 layers που περιέχει η συσκευασία του Razer Naga Trinity
3 διαφορετικά layers, θα καλύψουν κάθε ανάγκη σου!

Κάθε πλευρικό layer έχει και διαφορετικό αριθμό πλήκτρων, έτσι δεν υπάρχει πιθανότητα να μην καλύψει κάθε ανάγκη. Τα 16.8 εκατομμύρια χρώματα και οπτικα εφέ που μπορεις να διαχειριστείς από το Razer Chroma, είναι ένα ακόμα υπέρ καθώς είναι πολύ εύχρηστο και αξιόπιστο. Τέλος ο κύκλος ζωής του υπολογίζεται στα 50 εκατομμύρια clicks.

Σχεδίαση.

Η σχεδίαση του είναι άρτια, “κουμπώνει” σε κάθε τύπο παλάμης αρμονικά και οι κινήσεις του είναι επίσης λείες. Τα clicks των πλήκτρων είναι μέτρια και οι επαναφορές επίσης. Γενικά πρόκειται για πολύ άνετο mouse, όχι το κορυφαίο για μένα, αλλά σε πολύ υψηλά επίπεδα σίγουρα. Τα τρία διαφορετικά πλαϊνά, σίγουρα συμμετέχουν στο θέμα της σχεδίασης καθώς κάνουν ιδανικό το ποντίκι αυτό και σε παίκτες που δεν απαιτούν πολλά πλήκτρα για τα παιχνίδια τους.

Software.

Όσοι δεν το γνωρίζουν ήδη από άλλες συσκευές, πρόκειται για το Razer Chroma RGB, το οποίο είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Σου δίνει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης του Razer Naga Trinity MMO mouse και σου δίνει τον πλήρη έλεγχο. Μπορείς να αποθηκεύσεις μέχρι 5 προφιλ για να μην χρείαζεται να ρυθμίζεις κάθε παιχνίδι η τις συντομεύσεις συνέχεια. Προγραμματίζεις πανεύκολα των RGB φωτισμό με πάρα πολλά εφέ, που δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν ανικανοποίητο.

Σχέση απόδοσης τιμής του Razer Naga Trinity.

Το βρήκα πρόσφατα στα 70-75 ευρώ τιμή , ενώ η αρχική του είναι γύρω στα 100. Σίγουρα το value for money βρίσκεται κοντά στα 70 ευρώ. Εκεί έχεις ένα από τα κορυφαία MMO ποντίκια που κυκλοφορούν εκεί έξω για MMO, σε εξευτελιστική τιμή φυσικά.

Η κομψότητα και η επιβλητικότητα του Razer Naga Trinity
Κομψό και επιβλητικό το Razer Naga Trinity MMO mouse.

Εργονομικό και για κάθε τύπο χεριού, κομψός σχεδιασμός, άνεση στη κίνηση και αριθμός προγραμματισμένων πλήκτρων σε αυτή τη τιμή, είναι ο καλύτερος συνδιασμός που θα μπορούσες να βρεις.

Θετικά.

Τα θετικά που αναφέρουν οι περισσότεροι χρήστες που το κατέχουν είναι:

 • Υψηλής ποιότητας κατασκευή
 • Άνεση στη χρήση
 • Πληθώρα επιλογών σε πλήκτρα και πλαϊνα layers μέχρι 19 πλήκτρα
 • Dpi μέχρι 16000
 • γραμμική ταχύτητα 450 IPS
 • 1000 Hz Polling Rate
 • Σχέση απόδοσης τιμής
 • Κορυφαία εταιρεία στο είδος “RAZER”
 • Απευθύνεται σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο σε MMORPG

Αρνητικά.

Τα μειονεκτήματα που αναφέρουν αρκετοί από όσους το απέκτησαν και είμαι ένας από αυτούς:

 • Το πρόβλημα του Double-clicking ( μετά από μικρό διάστημα )
 • Πρόβλημα στην επαναφορά Δεξιού ή αριστερού Click
 • Η ροδέλα είναι χειρότερη από προηγούμενες εκδόσεις

Από που να πάρω το Razer Naga Trinity;

Φυσικά, η καλύτερη επιλογή για να αγοράσεις το Razer Naga Trinity MMO mouse δεν είναι άλλη από το Amazon. Ειδικά το Amazon Γερμανίας και Ισπανίας, σου προσφέρουν πολύ χαμηλά έξοδα αποστολής, το δέμα έρχεται τάχιστα στο χώρο σου και δεν περνάει τελωνείο!

 • Razer Naga Trinity MMO gaming mouse στο Amazon.de
 • Razer Naga Trinity MMO gaming mouse στο Amazon.es

Επίλογος και τελικά συμπεράσματα.

Δεν μπορώ να πω για κανέναν λόγο να μην προμηθευτείς το συγκεκριμένο ποντίκι. Είναι πολύ καλό το Razer Naga Trinity για MMO παιχνίδια ,άλλα εκεί που θα εστιάσω είναι στη κορυφαία ποίοτητας υλικά που είναι κατασκευασμένο και στις επιλογές παραμετροποίησης που σου προσφέρει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι παρόμοιο στην αγορά και είναι μεγάλο boost η απόκτηση του, είτε παίζεις MMORPG , είτε άλλο genre. Ετοίμασε τα spells, ta abilities ή τα grips του όπλου σου και ετοιμάσου για μάχη!!! Η βαθμολογία του Pcsolution316 για το Razer Naga Trinity MMO mouse είναι: 9.0

Εάν ψάχνεις φτηνά gadgets και περιφερειακά κάτω των 50ευρώ για το gaming setup σου μπορείς να διαβάσεις το πρόσφατο άρθρο μου “Top Gadgets για Gaming Setup.

Σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο; Μην ξεχάσεις φεύγοντας να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας εδώ!

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek