PC προσομοιωτής. PC Building Simulator 2.

Είτε είστε επαγγελματίας, είτε κάποιος που αρέσκεται απλά να κατασκευάζει κάθε λογής υπολογιστή, ήρθε ο νέος PC εξομοιωτής, PC Building Simulator 2. Πλέον, έρχονται αμέτρητες εξατομικευμένες επιλογές καθώς και λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση θερμοαγώγιμης πάστας και πολλά άλλα που θα σας καθηλώσουν. Επιλέξτε μεταξύ χιλιάδων προϊόντων και συνδιασμών και ο μόνος πλέον περιορισμός, είναι η φαντασία σας.

Που χρειάζεται ο PC προσομοιωτής;

Μπορώ να σκεφτώ αρκετούς λόγους, όπου μπορεί να μας φανεί χρήσιμος ο προσομοιωτής κατασκευής υπολογιστών. Ένας απλός χρήστης για παράδειγμα, μπορεί να τον χρησιμοποιήσει για να κατασκευάσει βήμα-βήμα τον υπολογιστή των ονείρων του. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ανυσηχεί αν θα τα καταφέρει ή αν τα κομμάτια που θα επιλέξει θα φέρουν ασυμβατότητες. Καθώς ο συγκεκριμένος προσομειωτής προσφέρει εξαιρετική λεπτομέρεια στη κατασκευή, θα πρέπει να ακολουθηθεί κάθε επιμέρους βήμα για την επιτυχία. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα γνωρίζουμε από πρίν κάθε βήμα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε στη νέα κατασκευή συστήματος, ακόμα και αν είμαστε αρχάριοι.

Όσον αφορά τους επαγγελματίες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για να εξελίξουν τις γνώσεις τους ή ακόμα να μάθουν για νέα προϊόντα και λύσεις στην τρέχουσα αγορά. Καθώς πλέον ο νέος προσομειωτής PC, ενσωματώνει πάρα πολλά νέα προϊόντα, θα βρείτε λύσεις και προτάσεις που καλύπτουν τεράστια γκάμα προτιμήσεων. Θα μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας, το κάτι παραπάνω και να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους.

Τι νέο φέρνει το PC Building Simulator 2.

Ο προκάτοχος του, PC Building Simulator, ήταν μια πολύ έξυπνη ιδέα και είχε αγαπηθεί από μεγάλο κοινό. Βέβαια, δεν είχε τόσο μεγάλος βάθος και πλήθος προϊόντων, ενώ περιορίζονταν στα βασικά της προσομείωσης. Η αποτύπωση των γραφικών δεν ήταν τόσο εκπληκτική, ενώ βέβαια μπορούσες να “παίξεις” με τους φωτισμούς RGB κτλ. Τώρα, υποδεχόμαστε νέους χώρους, πάγκους εργασίας, έπιπλα και διακόσμιση. Στο ουσιαστικό κομμάτι, μπορούμε να ελέγξουμε θερμοκρασίας, να ρυθμίσουμε τους ανεμιστήρες αλλά και να τοποθετήσουμε custom loop υδρόψυξη, σε κάρτα γραφικών, επεξεργαστή RAM και Motherboard.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, τα νέα εργαλεία που μας προσφέρει το PC Building Simulator 2, είναι αρκετά και ικανοποιητικά. Ενώ η τιμή του δεν είναι απαγορευτική, μπορεί ο οποιοσδήποτε να το εγκαταστήσει στον υπολογιστή του και να πειραματισθεί σε νέα πράγματα και ιδέες.

Τι νέο φέρνει το PC Building Simulator 2.
Μπορείτε να τοποθετήσετε Custom Loop υδρόψυξης στον προσομειωτή PC.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για τη κατασκευή Custom loop υδρόψυξης, μπορείτε να συμβουλευτείτε ένα πρόσφατο μας άρθρο “Κατασκευή Custom loop Υδρόψυξης για υπολογιστή.“.

Τι modes παιχνιδιού έχει το PC Building Simulator 2.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση κατασκευής υπολογιστή σε Career Mode και να μάθετε να δημιουργείτε και να επισκευάζετε υπολογιστές. Έχετε τη δυνατότητα να εξελίξετε το εργαστήριο σας και ξεκλειδώστε νέα εργαλεία και εξοπλισμό καθώς ανεβαίνετε επίπεδο. Στη συνέχεια να αποκτήσετε ένα κέρδος ενώ κάνετε το κάτι παραπάνω για τους πελάτες σας και να παρακολουθήστε τις θετικές κριτικές.

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας στη λειτουργία Free Build Mode. Επιλέξτε από 1200+ προϊόντα για να σχεδιάσετε και να εκτελέσετε έναν ηλεκτρικό υπολογιστή. Εγκαταστήστε αναβαθμισμένη υδρόψυξη, υπερχρονίστε την CPU και την GPU σας και προσαρμόστε τους χρονισμούς της μνήμης RAM για μέγιστη απόδοση. Η νέα καινοτομία είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήστε τα σημεία αναφοράς 3DMark και Cinebench για να δοκιμάσετε και να βελτιστοποιήσετε το PC Build.

Μπορείτε να προσθέσετε φωτισμό RGB, βαφή με σπρέι και αυτοκόλλητα για να δημιουργήσετε εξατομικευμένο χώρο εργασίας. Να προσαρμόστε επίσης το εργαστήριο σας με νέους τοίχους, δάπεδα, αφίσες και έπιπλα. Έτσι, αποκτάτε βαθύτερη γνώση στις κατασκευές σας με ρεαλιστική προσομοίωση υλικού και λογισμικού. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την ψύξη με την εφαρμογή Fan Control και τη θερμική κάμερα, να παρακολουθήσετε την κατανάλωση ενέργειας με το Power Monitor και να προσθέσετε προσαρμοσμένα μπλοκ νερού σε GPU, CPU, RAM και μητρικές πλακέτες.

Τι modes παιχνιδιού έχει το PC Building Simulator 2.
Μπορείτε να κατασκευάσετε μοναδικές δημιουργίες με το πρόγραμμα προσομείωσης PC.

Από που μπορώ να προμηθευτώ τον προσομειωτή κατασκευής υπολογιστών;

Η εταιρεία ανάπτυξης είναι η Spiral House Ltd, ένας προγραμματιστής παιχνιδιών με έδρα το Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου, που αναπτύσσει διαδραστική ψυχαγωγία αιχμής για υπολογιστές και κονσόλες. Η κυκλοφορία του “παιχνιδιού” ή καλύτερα προσομειωτή, έγινε από την Epic Games Publishing, στις 12 Οκτωβρίου 2022.

Έτσι, μπορείτε να προμηθευτείτε τον παραπάνω προσομειωτή από το Epic Games Store, σε μειωμένη τιμή προσφοράς.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “PC προσομοιωτής. PC Building Simulator 2.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδη builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση