OnePlus V Fold και V Flip: Οι φήμες και όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Υπάρχει πολύς θόρυβος ότι η OnePlus σχεδιάζει να εισέλθει στην αγορά των αναδιπλούμενων smartphones. Όντας μέλος του ομίλου BBK, η OnePlus μοιράζεται την ίδια μητρική εταιρεία με τη Vivo και την Oppo, οι οποίες έχουν ήδη λανσάρει τα δικά τους αναδιπλούμενα smartphones. Ως εκ τούτου, δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν η OnePlus ακολουθούσε το παράδειγμά της.

Σύμφωνα με τις φήμες, η OnePlus φημολογείται ότι εργάζεται πάνω σε πτυσσόμενες συσκευές που θα έχουν ως πρότυπο τα πρόσφατα λανσαρισμένα Find N2 και Find N2 Flip της Oppo. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από την OnePlus, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση για να επιβεβαιώσουμε την αυθεντικότητα αυτών των φημών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αναδιπλούμενα smartphones έχουν αναδειχθεί ως μια νέα τάση στη βιομηχανία κινητών τηλεφώνων, με αρκετούς μεγάλους παίκτες να κυκλοφορούν τις δικές τους αναδιπλούμενες συσκευές. Εάν οι φήμες για την OnePlus είναι αληθινές, θα είναι συναρπαστικό να δούμε τι φέρνει η εταιρεία στο τραπέζι όσον αφορά την καινοτομία και τον σχεδιασμό σε αυτόν τον χώρο.

Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το αναδιπλούμενο κινητό της Oneplus;

Στην πρόσφατη εμπορική έκθεση MWC 2023, η OnePlus έκανε μια τεράστια ανακοίνωση που προκάλεσε τριγμούς στον κόσμο της τεχνολογίας. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι αναπτύσσει ένα αναδιπλούμενο smartphone, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2023. Η αποκάλυψη αυτή έγινε από τον πρόεδρο και COO Kinder Liu κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προς μεγάλη ικανοποίηση των οπαδών της OnePlus και των αναλυτών του κλάδου.

Ωστόσο, οι παρατηρητές με μια έξυπνη μάτια μπορεί να έχουν ήδη λάβει ένα πιο συγκεκριμένο παράθυρο κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας παρουσίασης του OnePlus 11, του Buds Pro 2 και του Pad λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Σε ένα αποκλειστικό για την Ινδία, η OnePlus έκλεισε με ένα δελεαστικό πείραγμα ότι “κάτι πρωτοφανές” ήταν καθ’ οδόν, συνοδευόμενο από ένα γραφικό που φαινόταν να υπαινίσσεται μια ημερομηνία κυκλοφορίας το 3ο τρίμηνο του 2023. Αυτό θα τοποθετούσε την κυκλοφορία κάποια στιγμή μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, παρέχοντας στους οπαδούς ένα πιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για να προσβλέπουν.

Με την OnePlus να έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι δεν θα κυκλοφορήσει φέτος μια αναβάθμιση 11 Pro ή 11T για το μοντέλο ναυαρχίδα της, πολλοί εικάζουν ότι η συνήθης θέση κυκλοφορίας της σειράς Τ τον Αύγουστο θα μπορούσε να προορίζεται για την κυκλοφορία του αναδιπλούμενου smartphone. Αυτό θα ήταν λογικό, δεδομένης της διαφημιστικής εκστρατείας και της προσδοκίας που περιβάλλει την πρώτη επέλαση της OnePlus στην αναδιπλούμενη αγορά.

Είναι μια συναρπαστική στιγμή για τους οπαδούς της OnePlus, καθώς η εταιρεία επιδιώκει να κάνει θραύση στην αναδιπλούμενη αγορά με ένα μοναδικό και καινοτόμο προϊόν. Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας, μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τις προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και την τιμολόγηση αυτής της πολυαναμενόμενης συσκευής.

Σχετικά άρθρα: OnePlus 11: Χαρακτηριστικά, σχεδίαση, τιμή και όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Πόσο θα κοστίζει το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της OnePlus;

Δυστυχώς, δεν διαθέτουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το κόστος κατοχής ενός πτυσσόμενου τηλεφώνου από την OnePlus αυτή τη στιγμή, όπως και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ωστόσο, διάφορες εικασίες υπονοούν ότι το επερχόμενο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της OnePlus θα δανειστεί σε μεγάλο βαθμό από τη σειρά Oppo Find N, ιδιαίτερα τα Find N2 και Find N2 Flip, τα οποία είναι τα τελευταία μοντέλα της σειράς Oppo Find N. Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις τιμές τους ως μέτρο.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό δεν είναι τόσο ασυνήθιστο όσο φαίνεται, δεδομένου ότι η OnePlus είναι θυγατρική της BBK Electronics, στην οποία ανήκουν επίσης οι Oppo, Realme και Vivo. Επιπλέον, έχουμε δει τον τελευταίο καιρό ότι αυτές οι δύο μάρκες συνεργάζονται πλέον στην έρευνα και την ανάπτυξη, καθώς και στον σχεδιασμό.

Για να σας δώσουμε μια ιδέα, τα τηλέφωνα Oppo Find N2 κοστίζουν ¥7.999 (περίπου $1.150/£930), ενώ το Oppo Find N2 Flip κοστίζει περίπου €1.199 ή £849. Εάν οι φήμες αποδειχθούν ακριβείς, μπορούμε να αναμένουμε ότι η τιμή του αναδιπλούμενου OnePlus θα είναι παρόμοια με αυτές που αναφέρονται παραπάνω.

Oppo Find N2.
Το πρόσφατο Oppo Find N2 Flip.

Φήμες για τα OnePlus V Fold και V Flip: Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Έχουμε συγκεντρώσει όλες τις τελευταίες ειδήσεις και φήμες σχετικά με τα επερχόμενα αναδιπλούμενα τηλέφωνα της OnePlus εδώ. Θα φροντίσουμε να ενημερώνουμε αυτό το χώρο με τυχόν νέες εξελίξεις.

Σύμφωνα με αναφορές από τις 8 Φεβρουαρίου 2023, η OnePlus μπορεί να μας έδωσε μόλις μια γεύση από το πρώτο της πτυσσόμενο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης παρουσίασης. Οι οπαδοί περιμένουν με ανυπομονησία την επίσημη παρουσίαση της συσκευής.

Στις 30 Ιανουαρίου 2023, ένας ειδικός του κλάδου ισχυρίστηκε ότι η OnePlus αναπτύσσει επί του παρόντος τη δική της σειρά πτυσσόμενων τηλεφώνων, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Είναι πιθανό αυτή η σειρά να περιλαμβάνει τόσο τα μοντέλα V Fold όσο και τα V Flip.

Πέρυσι, στις 15 Αυγούστου 2022, ο διευθύνων σύμβουλος της OnePlus, Pete Lau, προκάλεσε το πρώτο πτυσσόμενο τηλέφωνο της εταιρείας με μερικές εικόνες. Οι εικόνες υπαινίσσονται το σχεδιασμό της συσκευής και οι οπαδοί ανυπομονούν να το αποκτήσουν στα χέρια τους.

Τον Απρίλιο του 2022, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της OnePlus μπορεί να είναι μια ανακατασκευασμένη έκδοση του Oppo Find N. Αυτή η είδηση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά πολλοί εικάζουν ότι η συσκευή μπορεί να μοιράζεται αρκετά χαρακτηριστικά με το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Oppo.

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας, οι οπαδοί περιμένουν με ανυπομονησία οποιαδήποτε είδηση και ενημέρωση σχετικά με τα επερχόμενα πτυσσόμενα τηλέφωνα της OnePlus. Θα φροντίσουμε να σας κρατάμε ενήμερους για τυχόν νέες εξελίξεις.

Σχετικά άρθρα: Oneplus Nord CE 3. Τιμή, χαρακτηριστικά και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τι προδιαγραφές και χαρακτηριστικά θα δούμε στα αναδιπλούμενα τηλέφωνα της OnePlus;

Οι πρώτες και πιο επίμονες φήμες σχετικά με το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της OnePlus προέκυψαν από τον ινδικό ιστότοπο τεχνολογίας PriceBaba. Τον Απρίλιο του 2022, ο ιστότοπος δημοσίευσε μια ιστορία που ισχυριζόταν ότι η συσκευή θα ήταν αντίγραφο του Find N της Oppo. Το PriceBaba συνεργάστηκε με τον δημοσιογράφο τεχνολογίας, Yogesh Brar, για να αποκαλύψει την είδηση.

Ωστόσο, το Find N είναι πλέον πάνω από ένα χρόνο παλιό, γεγονός που υποδηλώνει ότι το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της OnePlus θα βασίζεται περισσότερο στο Find N2 ή στην παραλλαγή του clamshell, το Find N2 Flip. Η BBK Electronics, η μητρική εταιρεία των OnePlus, Oppo, Realme και Vivo, μπορεί να επιδιώκει να αναπτύξει ξεχωριστές μάρκες για συγκεκριμένες αγορές. Η OnePlus έχει ισχυρή παρουσία στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, οπότε είναι πιθανό να λανσάρει μια συσκευή παρόμοια με αυτή της Oppo στη Δύση, ενώ η Oppo εστιάζει στις αγορές όπου έχει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα της μάρκας.

Εκτός από αυτή την εικασία, γνωρίζουμε πολύ λίγα για τις προδιαγραφές της συσκευής, αν και γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα τηλέφωνο υψηλής τεχνολογίας. Στο MWC 2023, ο πρόεδρος και COO της OnePlus Kinder Liu αναφέρει ότι η συσκευή θα έχει την “χαρακτηριστική γρήγορη και ομαλή εμπειρία OnePlus”, προσθέτοντας ότι θα είναι ένα τηλέφωνο-ναυαρχίδα που δεν θα κάνει συμβιβασμούς λόγω της αναδιπλούμενης μορφής του. Ο Liu δήλωσε ότι η εταιρεία στοχεύει να λανσάρει μια συσκευή που θα προσφέρει την κορυφαία εμπειρία της τρέχουσας αγοράς αναδιπλούμενων συσκευών.

Η μόνη πραγματική διαρροή που έχουμε προέρχεται από τον Κινέζο tipster Digital Chat Station, ο οποίος δημοσίευσε στο Weibo ότι το αναδιπλούμενο OnePlus θα διαθέτει οθόνη “2K large-screen foldable”. Αν αληθεύει, αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα έχει μια μεγαλύτερη πτυσσόμενη οθόνη τύπου βιβλίου, αντί για ένα σχέδιο αναδίπλωσης. Επιπλέον, σημαίνει ότι το τηλέφωνο δεν θα είναι ακριβές αντίγραφο του Find N2, το οποίο χρησιμοποιεί οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης 1792 x 1920.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή για να μην χάνεις κανένα νέο άρθρο.

Επίλογος.

Αναμφισβήτητα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε αναλυτικές λεπτομέρειες για τα αναδιπλούμενα smartphones της Oneplus. Ωστόσο, είναι σχεδόν σίγουρο, ότι θα δούμε μια εξελιγμένη αναβάθμιση των τηλεφώνων της Oppo και Vivo. Ανεξάρτητα από αυτά, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα της Oneplus θα απευθύνονται σε κοινό που στοχεύει σε ναυαρχίδες και σίγουρα απαιτεί μέγιστες αποδόσεις από τις συσκεύες.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “OnePlus V Fold και V Flip: Οι φήμες και όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση