Nvidia Omniverse ACE

Προσαρμόστε και αναπτύξτε διαδραστικά άβαταρ με το Omniverse Avatar Cloud Engine, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο σε πρώιμη πρόσβαση.

Οι προγραμματιστές και οι ομάδες που δημιουργούν avatars και εικονικούς βοηθούς μπορούν τώρα να εγγραφούν για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης για το NVIDIA Omniverse Avatar Cloud Engine (ACE), μια σουίτα μικρο-υπηρεσιών AI cloud-native που διευκολύνει τη δημιουργία και την ανάπτυξη ευφυών εικονικών βοηθών και ψηφιακών ανθρώπων.

Το Omniverse ACE διευκολύνει την ανάπτυξη avatar, παρέχοντας τα δομικά στοιχεία AI που είναι απαραίτητα για την προσθήκη νοημοσύνης και κινούμενης εικόνας σε οποιοδήποτε avatar, το οποίο έχει κατασκευαστεί σε σχεδόν οποιαδήποτε μηχανή και έχει αναπτυχθεί σε οποιοδήποτε cloud. Αυτοί οι βοηθοί AI μπορούν να σχεδιαστούν για οργανισμούς σε όλους τους κλάδους, επιτρέποντας στους οργανισμούς να βελτιώσουν τις υπάρχουσες ροές εργασίας και να ξεκλειδώσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Διαβάστε επίσης: Η Samsung Electronics αποκαλύπτει SSD υψηλής απόδοσης που ανεβάζει το computing και το gaming σε νέο επίπεδο.

Το ACE είναι μία από τις πολλές εφαρμογές δημιουργικής AI που θα βοηθήσουν τους δημιουργούς να επιταχύνουν την ανάπτυξη τρισδιάστατων κόσμων και του metaverse. Τα μέλη που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα λάβουν πρόσβαση στις προ-εκδόσεις των μικρο-υπηρεσιών AI της NVIDIA, καθώς και στα εργαλεία και την τεκμηρίωση που απαιτούνται για την ανάπτυξη cloud-native AI workflows για διαδραστικές εφαρμογές avatar.

Μπορείτε να ζωντανέψετε διαδραστικά AI Avatars με το Omniverse ACE.

Οι μέθοδοι για την ανάπτυξη άβαταρ συχνά απαιτούν εμπειρία, εξειδικευμένο εξοπλισμό και χειρωνακτικές εργασίες. Για να διευκολυνθεί η δημιουργία avatar, το Omniverse ACE επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση των τεχνολογιών AI της NVIDIA, συμπεριλαμβανομένων προκατασκευασμένων μοντέλων, συνόλων εργαλείων και εφαρμογών αναφοράς για συγκεκριμένους τομείς, σε εφαρμογές avatar που έχουν κατασκευαστεί με τις περισσότερες μηχανές και αναπτύσσονται σε δημόσια ή ιδιωτικά clouds.

Από τότε που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο, το Omniverse ACE έχει μοιραστεί με επιλεγμένους συνεργάτες για να καταγράψει τα πρώτα σχόλια. Τώρα, η NVIDIA αναζητά συνεργάτες που θα παρέχουν ανατροφοδότηση σχετικά με τις μικρουπηρεσίες, θα συνεργαστούν για τη βελτίωση του προϊόντος και θα διευρύνουν τα όρια του τι είναι δυνατό να γίνει με ζωντανούς, διαδραστικούς ψηφιακούς ανθρώπους.

Το πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης περιλαμβάνει πρόσβαση στις προ-εκδόσεις των μικρουπηρεσιών ACE animation AI και conversational AI, όπως:

 • Μικρουπηρεσία 3D animation AI για avatars τρίτων, η οποία χρησιμοποιεί το Omniverse Audio2Face generative AI για να ζωντανέψει χαρακτήρες στην Unreal Engine και άλλα εργαλεία απόδοσης, δημιουργώντας ρεαλιστική κίνηση προσώπου από ένα απλό αρχείο ήχου.
 • Μικρουπηρεσία 2D animation AI, με την ονομασία Live Portrait, που επιτρέπει την εύκολη εμψύχωση 2D πορτραίτων ή στυλιζαρισμένων ανθρώπινων προσώπων χρησιμοποιώντας ζωντανές ροές βίντεο.
 • Η μικρουπηρεσία μετατροπής κειμένου σε ομιλία χρησιμοποιεί το NVIDIA Riva TTS για τη σύνθεση ομιλίας με φυσικό ήχο από ακατέργαστα κείμενα χωρίς πρόσθετες πληροφορίες, όπως μοτίβα ή ρυθμούς ομιλίας.
 • Τα μέλη του προγράμματος θα έχουν επίσης πρόσβαση σε εργαλεία, δείγματα εφαρμογών αναφοράς και υποστηρικτικούς πόρους για να ξεκινήσουν.

Διαβάστε επίσης: Ryzen 9 7950X3D. Η AMD αποκάλυψε τον πρώτο 16πύρηνο επεξεργαστή με 3D V-Cache. Χαρακτηριστικά, τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τα Avatars αφήνουν το σημάδι τους σε όλες τις βιομηχανίες.

Η Omniverse ACE μπορεί να βοηθήσει τις ομάδες να δημιουργήσουν διαδραστικούς, ψηφιακούς ανθρώπους που αναβαθμίζουν τις εμπειρίες σε όλους τους κλάδους, παρέχοντας:

 • Εύκολη εμψύχωση χαρακτήρων, ώστε οι χρήστες να μπορούν να τους ζωντανέψουν με ελάχιστη τεχνογνωσία.
 • Τη δυνατότητα ανάπτυξης στο cloud, πράγμα που σημαίνει ότι τα avatars θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν οπουδήποτε, όπως σε ένα κατάστημα γρήγορης εξυπηρέτησης, σε ένα tablet ή σε ένα headset εικονικής πραγματικότητας.
 • Μια σουίτα plug-and-play, βασισμένη στο NVIDIA Unified Compute Framework (UCF), η οποία επιτρέπει τη διαλειτουργικότητα μεταξύ της NVIDIA AI και άλλων λύσεων, εξασφαλίζοντας την κορυφαία AI που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση χρήσης.
 • Συνεργάτες όπως το Ready Player Me και η Epic Games έχουν βιώσει πώς το Omniverse ACE μπορεί να βελτιώσει τις ροές εργασίας για AI avatars.

Η μικρουπηρεσία AI animation Omniverse ACE υποστηρίζει 3D χαρακτήρες από το Ready Player Me, μια πλατφόρμα για τη δημιουργία cross-game avatars.

“Τα ψηφιακά άβαταρ γίνονται ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής μας ζωής. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν avatars σε παιχνίδια, εικονικές εκδηλώσεις και κοινωνικές εφαρμογές, ακόμα και ως τρόπο εισόδου στο metaverse”, δήλωσε ο Timmu Tõke, CEO και συνιδρυτής της Ready Player Me. “Ξοδέψαμε επτά χρόνια για να δημιουργήσουμε το τέλειο σύστημα avatar, καθιστώντας το εύκολο για τους προγραμματιστές να το ενσωματώσουν στις εφαρμογές και τα παιχνίδια τους και για τους χρήστες να δημιουργήσουν ένα avatar για να εξερευνήσουν διάφορους κόσμους, με το NVIDIA Omniverse ACE, οι ομάδες μπορούν πλέον να ζωντανέψουν ευκολότερα αυτούς τους χαρακτήρες”.

Nvidia Omniverse ACE.

Η προηγμένη τεχνολογία MetaHuman της Epic Games μεταμόρφωσε τη δημιουργία ρεαλιστικών, υψηλής πιστότητας ψηφιακών ανθρώπων. Το Omniverse ACE, σε συνδυασμό με το πλαίσιο MetaHuman, θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους χρήστες να σχεδιάζουν και να χρησιμοποιούν ελκυστικά τρισδιάστατα avatars.

Διαβάστε επίσης: Το Twitch δεν είναι πια χώρος για gamers.

Πολλοί δημιουργοί επιχειρούν να ασχοληθούν με το VTubing, έναν νέο τρόπο livestreaming. Οι χρήστες ενσαρκώνουν ένα 2D avatar και αλληλεπιδρούν με τους θεατές. Με το Omniverse ACE, οι δημιουργοί μπορούν να μεταφέρουν τα avatar τους σε 3D από 2D animation, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και στυλιστικών προσώπων. Οι χρήστες μπορούν να απεικονίζουν τα avatars από το cloud και να κινούν τους χαρακτήρες από οπουδήποτε.

Επιπλέον, η εφαρμογή αναφοράς NVIDIA Tokkio επεκτείνεται, με τους πρώτους συνεργάτες να δημιουργούν cloud-native avatars εξυπηρέτησης πελατών για κλάδους όπως οι τηλεπικοινωνίες, τράπεζες και άλλα.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “NVIDIA Omniverse ACE: Δημιουργώντας τα Avatars του μέλλοντος.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

10 thoughts on “NVIDIA Omniverse ACE: Δημιουργώντας τα Avatars του μέλλοντος.”
 1. I have been surfing on-line more than 3 hours these days, but I never found
  any interesting article like yours. It’s beautiful worth enough for me.

  In my opinion, if all site owners and bloggers made just right content as you probably did, the internet will be a lot more useful than ever before.

 2. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My site
  has a lot of completely unique content I’ve either created
  myself or outsourced but it seems a lot of it
  is popping it up all over the web without my agreement.

  Do you know any techniques to help stop content from being ripped off?
  I’d really appreciate it.

 3. Excellent post. I used to be checking constantly this weblog and I am impressed!
  Extremely useful info specifically the last section 🙂 I maintain such information much.
  I was looking for this particular information for a long time.
  Thanks and good luck.

 4. Please let me know if you’re looking for a writer for your site.
  You have some really good articles and I feel I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d
  really like to write some material for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please shoot me an email if interested. Many thanks!

 5. Excellent site you have here but I was curious about if
  you knew of any forums that cover the same topics discussed here?

  I’d really love to be a part of group where I can get feed-back from other
  experienced individuals that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me
  know. Bless you!

Αφήστε μια απάντηση