Προπαρήγγειλε σήμερα το νέο laptop της ASUS, για κάθε απαιτητική εργασία!

Τι θα έλεγες αν υπήρχε ένα laptop με κορυφαία απόδοση σε όποια χρήση και αν κάνεις με τιμή που μπορείς να τη κλειδώσεις καθώς μπορείς να το προπαραγγείλεις; Σίγουρα είναι ελκυστικό και σε αυτό το άρθρο θα μάθεις τα πάντα γι’αυτό, πως να το αποκτήσεις στη χαμηλότερη τιμή και κυρίως, πρώτος από όλους.

Γιατί να επιλέξω Laptop;

Η χρήση του laptop, είναι ευρεία. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για οποιαδήποτε εργασία, αποδοτικά, ενώ μπορείς να το μεταφέρεις παντού και αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του. Πλέον τα laptop είναι εξαιρετικά σε απόδοση και μπορούν να φέρουν εις πέρας απαιτητική εργασία ή ακόμα και gaming! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συγκεκριμένη συσκευή στο Πανεπιστήμιο ή στην εργασία σου, να απομονωθείς σε κάποιο χώρο του σπιτιού για να πραγματοποιήσεις μια βιντεοκλήση ή να μπορέσεις να παρακολουθήσεις κάποιο webinar, χωρίς να σε δεσμεύει ο χώρος. Μπορείς να εργαστείς ως αργά στο κρεβάτι, να το πάρεις στη προπόνηση του παιδιού σου ή σε κάποια καφετέρεια χωρίς να χάσεις την επαφή που ενδεχομένως χρειάζεσαι. Όλα αυτά και πολλά παραπάνω μπορεί να στα προσφέρει ένα laptop. Σήμερα το PcSolution316, βρήκε για εσένα ένα εξαιρετικό laptop, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο για κάθε απαιτητική σου χρήση, με μπαταρία που φτάνει και περισσεύει αλλά και σε προσιτή, για αυτά που σου προσφέρει, τιμή.

Με ποια κριτήρια να αγοράσω ένα Laptop.

Τα κριτήρια γενικά τα έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, αλλά δεν πειράζει να αναφερθούμε ξανά σε αυτά. Σίγουρα για μια πολύ απλή χρήση, βασική, δεν χρειάζεται να ξεπεράσεις και πολύ το μπάτζετ σου. Πρόσφατα σου πρότεινα ένα λάπτοπ φτηνό για να μπορείς να κάνεις τα βασικά χωρίς προβλήματα στο άρθρο Το καλύτερο Laptop με 300 ευρώ. Σε αυτό το άρθρο, πραγματεύομαι κάτι διαφορετικό όμως. Απόδοση, ποιότητα, αντοχή και σχεδιασμός σε μια συσκευή. Το κύριο χαρακτηριστικό που σε κάνει να επιλέξεις ένα laptop φυσικά είναι ο επεξεργαστής του. Εδώ θα σου πω πως έχουμε ότι πιο νέο και αποδοτικό μπορείς να βρεις από επεξεργαστη, ο οποίος είναι ο AMD Ryzen 5 5600H. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2021, έχει 6 φυσικούς πυρήνες και 12 threads, για multitasking είναι κορυφαία επιλογή ενώ φυσικά και single core απόδοση δεν έχει να ζηλέψει κάτι. Σκέψου ότι σε απόδοση βρίσκεται ακριβώς στα ίδια με τον M1 της Apple ο οποίος είναι 8 πύρηνος. Αλλά έχει κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με αυτόν της Apple. Αρχικά μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 64 GB μνήμης, σε σχέση με τον M1 που υποστηρίζει 16GB. Βέβαια θερμικά και ως τεχνολογία της Apple έχει να δώσει πιο πολλά καθώς αρχιτεκτονικά έχει 5nm έναντι στα 7nm της AMD, αλλά ο 5600H είναι πολύ καλύτερος στο multithread perfomance. Ουσιαστικά overall είναι στα ίδια επίπεδα, αλλά το συγκεκριμένο laptop που θα προτείνω είναι φτηνότερο του Macbook της Apple. Στη συνέχεια υπάρχουν και άλλα κριτήρια, πέραν του επεξεργαστή που παίζουν το ρόλο τους με τη σειρά τους για την επιλογή ενός συστήματος. Το αποθηκευτικό μέσο, δηλαδή ο σκληρός δίσκος, είναι ένα από αυτά. Πλέον για οποιαδήποτε σύγχρονη εφαρμογή ή ακόμα για την εγκατάσταση του λειτουργικού σου συστήματος, σχεδόν είναι επιβεβλημένη η χρήση ενός SSD δίσκου καθώς χρειάζεσαι γρήγορη ανάγνωση και εγγραφή. Φυσικά το laptop μας έχει SSD, στα 512 MB, αρκέτο χώρο για τις εφαρμογές σου. Φυσικά μπορείς να τον επεκτείνεις περαιτέρω. Οθόνη, ASUS OLED, των 400 nits φωτεινότητα και 15.6″ μέγεθος, από τις καλύτερες απεικονίσεις που θα μπορούσες να έχεις και φυσικά άρτιος σχεδιασμός που η ASUS μπορεί να σου προσφέρει. Ειδικά όταν πρόκειται για εργασία, χρειάζεσαι μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, που δεν τη βρίσκεις συχνά. Το laptop στο οποίο αναφέρεται το άρθρο σου προσφέρει μέχρι 12 ώρες αυτονομίας!

ASUS Vivobook Pro 15 OLED.

Η παραπάνω περιγραφή ανήκει στο ASUS Vivobook Pro 15 OLED, το οποίο μπορείς να προπαραγγήλεις εξασφαλίζοντας τη τιμή του σήμερα και θα είναι διαθέσιμο σε λίγες μόνο μέρες για αποστολή στο χώρο σου. Η καλύτερη τιμή φυσικά βρίσκεται στο Amazon, από όπου μπορείς να απολαμβάνεις χαμηλά έξοδα αποστολής και φυσικά χωρίς τελωνείο. Το ίδιο ακριβώ laptop, δηλαδή το ASUS Vivobook Pro 15 OLED, κυκλοφορεί ήδη και με κάρτα γραφικών RTX 3050, απλά με λίγα ευρώ παραπάνω, απλά πρέπει να γνωρίζεις, ότι η μπαταρία χάνει λίγο τη διάρκεια της. Κάποιο από τα σχόλια αγοραστών:

Received today and are very satisfied. Price performance is great. The QLED screen is awesome and the device is fast too. The graphics card is great. We have compared some devices and there is no comparable laptop with the equipment for the price.

Πραγματικά δεν έχει αντίπαλο για αυτά που σου προσφέρει, σε αυτή τη τιμή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά συστήματος.

Brand: ‎ASUS Manufacturer :‎ASUS Computer Series: ‎M3500QA-L1190W Product Dimensions: ‎35.98 x 23.53 x 1.99 cm 1.65 Kilograms Batteries: ‎1 Lithium ion batteries required. (included) Item model: number‎ M3500QA-L1190W Color: ‎Blue Form Factor: ‎Notebook Standing screen display size:‎ 15.6 Inches Screen Resolution: ‎1920 x 1080 PixelResolution:‎1920×1080 Pixels Processor Brand:‎ AMD Processor Type: ‎Ryzen 5 Processor Speed: ‎4.2 GHz Processor Count‎: 6RAM Size‎: 16 GB Memory Technology‎: DDR4 Computer Memory Type: ‎DDR4 SDRAM Maximum Memory Supported: ‎16 GB Memory Clock Speed: ‎2400 MHz Hard Drive Size‎: 512 GB Hard Disk Description‎: SSD Hard Drive Interface‎: PCIE x 4.

Το εξαιρετικό για κάθε χρήση ASUS Vivobook Pro 15 OLED.

Απόκτησε το τώρα!

Κλείνοντας, θα σου πω ότι φέρει λειτουργικό σύστημα Windows 11 Home, το τελευταίο δηλαδή λειτουργικό της Microsoft.

Επίλογος και συμπεράσματα.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πέρα από κάθε άποψη laptop, που μπορεί να εκτελέσει οποιαδήποτε εργασία απροβλημάτιστα. Είτε επιλέξεις την έκδοση με τη κάρτα γραφικών είτε χωρίς, μιλάμε για ένα σύστημα που δεν ξεπερνάει τα 1000 ευρώ, άρα το κάνει και αυτομάτως προσιτό. Για την εργασία, για παιχνίδι, για τη σχολή σου ή ότιδηποτε άλλο χρειαστείς θα το εκτελέσει γρήγορα και απρόσκοπτα.

Σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο; Μην ξεχάσεις φεύγοντας να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας εδώ!

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση