Νέες φιγούρες Funko PoP! του Black Adam.

Στην αναμονή βρισκόμαστε για τη προβολή του Black Adam στη μεγάλη οθόνη. Ήδη κυκλοφόρησε το 2ο trailer της ταινίας και μας έκανε ακόμα πιο ανυπόμονους. Όλοι ελπίζουμε ότι η νέα ταινία δράσης σούπερ ηρωων θα δώσει ξανά τη χαμένη αίγλη στο είδος, καθώς το τελευταίο διάστημα, υπήρξαν απογοητευτικές προσεγγίσεις. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα “Το νέο movie trailer του Black Adam, μας άφησε άφωνους.” Κυκλοφόρησαν ήδη φιγούρες Funko PoP για το Black Adam και έχουν κάνει θραύση, καθώς ήδη αρχίζουν να εξαντλούνται.

Τι είναι τα Funko PoPs.

Ουσιαστικά είναι φιγούρες βινυλίου που απεικονίζουν διάφορους χαρακτήρες από ταινίες, σειρές, animation ή και από τη πραγματική ζωή. Εκτός από αυτό, έχουν κατακλύσει σχεδόν όλο το κόσμο λόγω της συλλεκτικής τους αξίας και έγιναν ευρέως αγαπητά από το κοινό. Μπορεί να βρει κανείς πλέον να συλλέξει κάθε λογής Funko PoP, αλλά και να στοχεύσει σε μια συλλογή με στόχο το κέρδος μελλοντικά. Ένα πρόσφατο άρθρο που αναφέρθηκε σε αυτό, “Εναλλακτικός τρόπος να βγάλεις χρήματα: Συλλογή Funko POP!“.

Αυτοκόλλητα Funko pop και ερμηνεία.
Ανάλογα με τη σπανιότητα, βρίσκουμε και το αντίστοιχο αυτοκόλλητο στο κουτί.

Τα νέα Funko PoP! της ταινίας Black Adam.

Δεν ξέρω αν καταφέρουν τα συγκεκριμένα να αποκτήσουν μεγάλη αξία κάποια στιγμή (αν και ένα από αυτά σπανίζει ήδη να βρεθεί). Πρόσφατα πωλήθηκε στην Αμερική το πιο ακριβό funko pop στην ιστορία, για 100.000$. “Ποιο είναι το πιο ακριβό Funko POP; Video.“. Παρόλα αυτά είναι μια ωραία συλλογή για να εντάξει κανείς στην ήδη υπάρχουσα, ή να ξεκινήσει με αυτή.

Η βασική συλλογή του Black Adam.

Η βασική συλλογή ξεκινάει με 6 funko pops τα οποία είναι ο Black Adam σε τρεις εκδόσεις (η μια Chase), Ο Dr Fate, Ο Atom Smasher και η Cyclone.

Όλη η λίστα με τα Funko PoP! Black Adam.
Τα υπόλοιπα τέσσερα Funko PoPs του Black Adam.

Εδώ θα συναντήσουμε τον Sabbac (ο κακός της ταινίας), τον Hawkman (και σε σκάφος) και ο Black Adam στον θρόνο.

Exclusive funko pop! black adam
Τα αποκλειστικά Funko PoPs της ταινίας Black Adam.

Τέλος, τα αποκλειστικά Funko PoPs της ταινίας Black Adam, από Amazon και Walmart, ο Black Adam (GITD) και ο Hawkman σε στάση μάχης.

Που μπορώ να αποκτήσω φτηνά Funko PoPs.

Τα παραπάνω μπορούμε να τα βρούμε τόσο στο Ebay, μια αγορά που απευθύνεται σε συλλέκτες όλου του κόσμου, όσο και στο Amazon Γερμανίας. Με φθηνά έξοδα αποστολής και στις καλύτερες τιμές. Επίσης μπορούμε να εντοπίσουμε και Funko PoPs που έχουν εξαντληθεί στην Ελλάδα στις συγκεκριμένες πλατφόρμες. Τα παραπάνω funko pops μπορείτε να τα βρείτε διαθέσιμα και για προπαραγγελία.

Επίλογος.

Η συλλογή Funko PoP, κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές ανά τον κόσμο. Είτε είστε ήδη συλλέκτης είτε σκέφτεστε να ξεκινήσετε, μια νέα εξαιρετική συλλογή είναι αυτή που σχετίζεται με τη ταινία Black Adam της DC. Το μικρόβιο και σε εμάς έχει μπει για τα κάλα και σας εγγυώμαι, ότι δεν θα μετανιώσετε αν αποκτήσετε αυτές τις φιγούρες βινυλίου. Άλλωστε τι καλύτερο μέχρι να κυκλοφορήσει η ταινία στον κινηματογράφο, να έχουμε τους χαρακτήρες να κοσμούν τον χώρο μας;

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Νέες φιγούρες Funko PoP! του Black Adam.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση