Logitech G502 Hero SE. Κορυφαίο gaming mouse.

Η εξέλιξη του gameplay σου, του skill και του επιπέδου σου, είναι απόλυτα συνυφασμένη, με τον εξοπλισμό σου. Έτσι καθώς πλέον το πεδίο των videogames, γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικό, η απόκτηση κορυφαίου εξοπλισμού, γίνεται επιβεβλημένη. Σήμερα, θα σου προτείνω την special έκδοση ενός προϊόντος που έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν. Πρόκειται φυσικά, για το κορυφαίο gaming mouse για gaming, το Logitech G502 Hero SE (special edition).

Ποιο είναι το κορυφαίο gaming mouse;

Φυσικά, αναλόγως το παινχίδι που θέλουμε να εξελιχθούμε, επιλέγουμε και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Για MMORPG, παλιότερα είχα γράψει ένα άρθρο, που θα σε βοηθούσε ειδικά γι’αυτά, να εξελίξεις το παιχνίδι σου. Ποιό είναι το καλύτερο mouse για MMO; (2022).

Αν όμως θέλουμε ένα gaming mouse, που να υπερισχύει overall, τότε σίγουρα θα επιλέξουμε κάτι σαν το Logitech G502 Hero. Για την απλή έκδοση είχα αναφερθεί πρόσφατα, μπορείς ακόμα να την αποκτήσεις στη χαμηλότερη τιμή που θα βρεις οπουδήποτε αλλού. Οπότε αν έχεις αρκετά περιορισμένο budget, είναι η ιδανικότερη επιλογή. Μπορείς να μάθεις περισσότερα Το Νο1 σε πωλήσεις gaming mouse, σε προσφορά!

Ποιες η διαφορές μεταξύ του Logitech G502 Hero SE και της απλής έκδοσης;

H special edition έκδοση του Logitech G502 Hero, σε σχέση με την απλή διαφέρει στο χρώμα. Έτσι μπορείς αν θέλεις κάτι διαφορετικό, να επιλέξεις αυτή την έκδοση σε σχέση με την απλή. Ο χρωματισμός του Special Edition είναι ασημί-μαύρο. Έτσι, ενώ στην λειτουργία είναι ακριβώς το ίδιο, σου δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσεις ένα αντικατάστατο προϊόν για το gaming setup σου.

Πως μπορώ να βελτιωθώ σε videogames;

Σχεδιασμός, κίνηση και απτική εμπειρία, σε απόλυτη αρμονία.

Όπως έχω πει πολλές φορές, το skill από μόνο του δεν αρκεί. Θα χρειαστείς και εξοπλισμό. Τι καλύτερο από το να βρίσκεις τον καλύτερο σε απόδοση εξοπλισμό στη καλύτερη δυνατή τιμή; Έτσι όταν χρειάζεσαι σταθερότητα, ταχύτητα και ακρίβεια σε κινήσεις με το ποντίκι, δεν έχεις παρά να αποκτήσεις το μοναδικό gaming mouse της Logitech.

Πόσο καλό είναι το Logitech G502 Hero SE; Είναι το κορυφαίο gaming mouse;

Αρχικά θα σου πω ότι πρόκειται για το κορυφαίο σε πωλήσεις ποντίκι. Αυτό όπως καταλαβαίνεις από μόνο του έχει βαρύτητα. Εκτός από αυτό, μιλάμε για 18000+ θετικές αξιολογήσεις στο Amazon. Στο κομμάτι της ποιότητας και της χρησιμότητας, νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να το αποκτήσεις. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, ero-Sensor: Αισθητήρας HERO επόμενης γενιάς για ακριβή σάρωση (έως 25.600 DPI) χωρίς εξομάλυνση, φιλτράρισμα ή επιτάχυνση.

11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα: Μαζί με τον εξαιρετικά γρήγορο τροχό κύλισης με δύο λειτουργίες κύλισης, τα 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα παρέχουν απεριόριστο προσαρμόσιμο έλεγχο κατά την αναπαραγωγή.

Ρυθμιζόμενα βάρη: Το βάρος και η κατανομή βάρους του ποντικιού ρυθμίζονται με ακρίβεια με τα πέντε ρυθμιζόμενα βάρη 3,6 g για βελτιστοποιημένη παρακολούθηση και ακριβή στόχευση pixel στο παιχνίδι.

Τεχνολογία LightSync: Η τεχνολογία Logitech G LIGHTSYNC παρέχει πλήρως προσαρμόσιμο φωτισμό RGB που συγχρονίζεται με τη δράση του παιχνιδιού.

Μηχανικοί διακόπτες με τάση ελατηρίου κλειδιού: Ένα σύστημα τάνυσης με μεταλλικά ελατήρια και περιστρεφόμενες αρθρώσεις είναι ενσωματωμένο στο αριστερό και το δεξί κουμπί του ποντικιού για άμεση και καθαρή αίσθηση κλικ με άμεση ανάδραση στον υπολογιστή.

Αισθητήρας επόμενης γενιάς: Ανιχνεύει κίνηση μικρότερη από ένα μικρό, μπορεί να σαρώσει κινήσεις μικρότερες από το ένα εκατομμυριοστό του μέτρου με ακριβή ακρίβεια.

Νούμερο 1 σε όλο τον κόσμο: To gaming mouse με τις περισσότερες πωλήσεις – Βασίζεται σε ανεξάρτητα συγκεντρωτικά δεδομένα πωλήσεων (Φεβ ’19 έως Φεβ ’20) για πληκτρολόγια παιχνιδιών, ποντίκια και ακουστικά υπολογιστών σε μονάδες.

Που μπορώ να αγοράσω φτηνά περιφερειακά για υπολογιστή; Από που να πάρω το Logitech G502 Hero SE;

Όπως σου προτείνω στα περισσότερα άρθρα, η καλύτερη για εμένα πηγή για να αποκτήσεις προϊόντα τεχνολογίας και με τη καλύτερη εγγύηση δεν είναι άλλη από το Amazon. Έτσι και σε αυτή τη περίπτωση, εννοείται πως θα το βρεις στη χαμηλότερη τιμή παγκοσμίως.

Το κορυφαίο gaming mouse και νο1 σε πωλήσεις, το Logitech G502 Hero SE.
Το καλύτερο gaming mouse, στη καλύτερη τιμή.

Επίλογος και συμπεράσματα. Κορυφαίο gaming mouse το Logitech G502 SE.

Πρόκειται για μια από τα κορυφαία gaming ποντίκια στον κόσμο. Δεν γίνεται να μην το προτείνω καθώς και εγώ ο ίδιος το έχω αποκτήσει εδώ και καιρό. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι πρόκειται για το ποιοτικότερο ποντίκι που έχω πιάσει στα χέρια μου και δεν πρέπει να λείπει από το setup κανενός gamer που σέβεται τον ευατό του. Η κορυφή σου ανήκει, αρκεί να επιλέξεις το σωστό δρόμο και τρόπο. Μάθε, προχώρα, νίκα.

Σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο; Μην ξεχάσεις φεύγοντας να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας εδώ.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek