Lineage 2 Revolution mobile game mobile game ένα παιχνίδι για το κινητό σας τηλέφωνο που κάθε gamer πρέπει να έχει στην κατοχή του.

Lineage 2 Revolution mobile game
Lineage 2 Revolution

Lineage 2 Revolution: Μια ιστορία από το παρελθόν

Ήμουν στην ουρά για να αγοράσω κάρτα για το κινητό και κάπου στην μέση όταν το θυμήθηκα. Και τότε είχε κόσμο γύρω μου πολύ. Ήμουν στην πλατεία της Aden και περίμενα τον John. Του είχα πει να έρθει γρήγορα αλλά εκείνος επέλεξε να έρθει με τον δράκο. Του άρεσε να βλέπει τον κόσμο από ψηλά. Πολλές φορές τον έχανα δεν ήξερα που είναι αλλά κρατούσαμε επικοινωνία. Σήμερα όμως τα πράγματα ήταν δύσκολα. Οι αντίπαλες Clans ήθελαν να χτυπήσουν και να μας πάρουν την πόλη και η συγκυρία ήταν άσχημη.

Διαβάστε ακόμη: [Επιλύθηκε]. Ο AMD Ryzen επεξεργαστής ανεβάζει θερμοκρασία.

Lineage 2 Revolution: Πολλά άτομα έφυγαν…

…και διασκορπίστηκαν στον χάρτη. Κοίταξα ψηλά τον ήλιο που έλαμπε πίσω από τα σύννεφα με θαυμασμό, “τι ειρωνεία”, σκέφτηκα και χαμήλωσα το βλέμμα στο πεζοδρόμιο και παρατηρούσα τις σκιές. Τα μάτια θόλωσαν, έχασα για λίγο τον χρόνο γύρω μου, κάποιος πήγε να μου πάρει την σειρά, “που πας κύριος;”, τον σταμάτησα κι εκείνος έκανε πίσω χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Είχε ακόμα πολύ χρόνο μέχρι να φτάσω στην άκρη κι έτσι συνέχισα την ανάμνηση στον υπέροχο κόσμο του lineage 2.

Ο John αργούσε να έρθει …

… κι εμείς όσο και να μαζευόμαστε δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε ούτε τα μισά άτομα από όσα είχε ο εχθρός. Ο John όμως μας υποσχέθηκε να λύσει το πρόβλημά μας και ακόμη δεν ήταν πουθενά. Όλοι περιμέναμε να έρθει η ώρα, αποδεχτήκαμε την μοίρα μας, θα χάναμε την Aden με το κεφάλι ψηλά. Όπως αρμόζει σε κάθε ήρωα εκεί έξω.

Lineage 2 Revolution mobile game
Ο John αργούσε να έρθει.

Lineage 2 Revolution: Η ώρα έφτασε, τα στρατεύματα παρατάχθηκαν …

… εμείς ανεβασμένοι στα τύχη περιμέναμε του θανάτου την λεπίδα. Εκείνη την ιερή στιγμή που θα παραδώσουμε την τελευταία μας ανάσα και θα την πάρει ο άνεμος μακριά. Δόθηκε το σύνθημα, τα πρώτα βέλη σκέπασαν τα σύννεφα, μας τραυμάτισαν.

Lineage 2 Revolution

Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σημαντικό. Τα πρώτα spells άρχισαν να πολιορκούν την πόρτα. Κοίταξα τον leader, κατευθυνόταν στην θέση εκείνη που θα έδινε το σύνθημα της αντεπίθεσης, κοίταξα τον ηλιόλουστο ουρανό κι ο John δεν ήταν πουθενά. Πήρα μια βαθιά ανάσα η πόρτα ήταν έτοιμη να πέσει, όλοι οι ιππότες και κάθε έναν που μπορούσε να υπερασπιστεί την Aden από κοντά ήταν εκεί, πιστοί στο καθήκον.

… εμείς ανεβασμένοι στα τείχη περιμέναμε του θανάτου την λεπίδα. Εκείνη την ιερή στιγμή που θα παραδώσουμε την τελευταία μας ανάσα και θα την πάρει ο άνεμος.

Σε λίγο ο εχθρός θα έσπαγε την πόρτα, δευτερόλεπτα χρειαζόταν όπου ο ουρανός σκοτείνιασε με μιας. Τον κοίταξα, ήταν ο John αλλά δεν ήταν μόνος του. Έφερε μαζί του την elite Clan του server. Όλοι διαλεχτοί πολεμιστές. Δεν μπαίνει κανείς εκεί αν δεν αποδείξει μόνος την αξία του. Εμείς χάσαμε τον κόσμο μας γιατί θέλαμε να παίξουμε hardcore κι εκείνοι το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να πάρουν όσα περισσότερα μπορούσαν και να εξαφανιστούν.

Διαβάστε ακόμη: Προσοχή: Παιχνίδι για έμπειρους παίκτες. Το δωρεάν παιχνίδι της Epic Games. Supraland.

...εκατοντάδες δράκοι κατέβαιναν από τον ουρανό...Lineage 2 Revolution mobile game
…εκατοντάδες δράκοι κατέβαιναν από τον ουρανό…

Τους είχαμε πάρει χαμπάρι και τους διώξαμε. Έμειναν μόνο όσοι ήταν τελευταίο lvl και ήταν ντυμένοι αλλά και πειθαρχημένοι στις εκάστοτε εντολές.

Στρατιώτες θέλαμε γιατί αυτό ήμασταν κι εμείς. Ο John όμως μπόρεσε να μιλήσει για εμάς στην καλύτερη Clan στην οποία γίναμε alliance. Λίγο πριν ξεκινήσουμε τον πόλεμο. Ήταν επική εξέλιξη, οι εκατοντάδες δράκοι κατέβαιναν από τον ουρανό κι ο κόσμος σε λίγα λεπτά υπερτερούσε από τους αντιπάλους. Όλοι τους ήταν top πολεμιστές. Και η μάχη σε λίγα λεπτά γύρισε υπέρ μας. Η πόλη σώθηκε κι εμείς πλέον ικανοποιημένοι και περήφανοι βλέπαμε τον εχθρό που μάζευε τα κομμάτια του.

Διαβάστε ακόμη: Η AMD στη Computex 2022. Οι νέοι AMD 7000 και τι άλλο νέο ανακοίνωσε. | Video.

Χτύπησε το κινητό, το κοίταξα και προχώρησα λίγο ακόμα.

«Έλα ρε John τι κάνεις χαθήκαμε», χάρηκα που η σκέψη μου συνέπεσε με αυτό το τηλεφώνημα, «έλα Greg καλά είμαι», μου απάντησε, «σου έχω καλά νέα», μου απάντησε και χωρίς να τον διακόψω περίμενα να μου πει, “θα αρχίσω το Lineage 2 Revolution στο κινητό ψήνεσαι να παίξουμε; Έχω βρει και πολύ καλή Clan όπως τότε τι λες θα έρθεις;”…

… «Δεν χάνονται τέτοιες ευκαιρίες John».

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News και αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By writergregt

Ονομάζομαι Γρηγόρης Τριγλίδης. Εδώ και χρόνια παίζω games, ασχολούμαι με το ανοιχτό λογισμικό Linux και έχω αρκετή πείρα για να βοηθήσω νέους παίχτες και χρήστες υπολογιστών, να δούμε εναλλακτικές τεχνικές λύσεις αλλά και για να ανταλλάξουμε απόψεις. Περιμένω τα σχόλιά σας.

Αφήστε μια απάντηση