Η θυλυκή Hulk. Η Marvel ξεκινάει νέα σειρά!

Στο Disney+ θα προβληθεί η νέα σειρά της MCU, με κεντρική ηρωίδα μια θυλυκή Hulk. Ουσιαστικά η ιδέα του χαρακτήρα δεν είναι καινούργια, αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να εμφανιστεί επιτέλους στην οθόνη μας. Η νέα σειρά, αναμένεται στις 17 Αυγούστου και θα αποτελείται από εννέα επεισόδια.

She-Hulk, μια πράσινη ηρωίδα.

Τον Ιούλιο του 1989, ο χαρακτήρας Jennifer Walters / She-Hulk αναμενόταν να εμφανιστεί στην τηλεοπτική ταινία The Death of the Incredible Hulk (1990). Ο χαρακτήρας τελικά δεν εμφανίστηκε, και μια προτεινόμενη τηλεοπτική σειρά που με τη She-Hulk στο ABC ακυρώθηκε ένα χρόνο αργότερα. Το 1991, μια ταινία βασισμένη στον χαρακτήρα άρχισε να αναπτύσσεται στην New World Pictures με τον Larry Cohen να υπηρετεί ως σκηνοθέτης, και η Brigitte Nielsen να υποδυθεί τη She-Hulk. Ο Nielsen συμμετείχε σε μια διαφημιστική φωτογράφηση, αλλά η ταινία τελικά δεν υλοποιήθηκε. Τον Αύγουστο του 2019, τα Marvel Studios ανακοίνωσαν στο συνέδριο D23 ότι το She-Hulk αναπτύσσεται για την υπηρεσία ροής Disney+, με σκοπό να τοποθετηθεί στο κοινό τους σύμπαν το Marvel Cinematic Universe (MCU). Εκείνο τον Νοέμβριο, η Jessica Gao προσλήφθηκε για να υπηρετήσει ως επικεφαλής συγγραφέας. Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Kat Coiro προσλήφθηκε για να σκηνοθετήσει το πρώτο και τελευταίο επεισόδιο συν άλλα τέσσερα, και να αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή της σειράς, ενώ η Anu Valia είχε επίσης ενταχθεί ως σκηνοθέτης μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020.

To she-hulk είναι η νέα σειρά της Marvel που θα εμφανιστεί τον Αύγουστο.
Η νέα σειρά της Marvel θα προβληθεί στο Disney+.

Η Βάλια είπε ότι σκηνοθετούσε μερικά επεισόδια της σειράς και περιέγραψε την Coiro ως τον «οραματιστή ηγέτη» της σειράς. Ο Coiro σκηνοθέτησε τελικά έξι επεισόδια, με τη Valia να σκηνοθετεί τρία. Τον Μάιο του 2022, η Marvel αποκάλυψε ότι η σειρά θα ονομαζόταν She-Hulk: Attorney at Law. Η σειρά θα αποτελείται από εννέα επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών, αφού αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα αποτελείται από δέκα επεισόδια. Ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige, είχε πει προηγουμένως ότι αυτά τα δέκα επεισόδια θα ισοδυναμούσαν με περίπου έξι ώρες περιεχομένου. Οι Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso και Brad Winderbaum των Marvel Studios είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τον Coiro και τον Gao. Τον Φεβρουάριο του 2021, η Feige δήλωσε ότι ορισμένες από τις σειρές τους, συμπεριλαμβανομένων των She-Hulk και Moon Knight, αναπτύσσονταν με τη δυνατότητα δημιουργίας επιπλέον σεζόν, σε αντίθεση με σειρές όπως το WandaVision που αναπτύχθηκαν ως περιορισμένα γεγονότα που οδηγούν σε ταινίες μεγάλου μήκους.

She-Hulk: Attorney at Law, σενάριο.

Η Jennifer Walters είναι η ξαδέρφη του Bruce Banner. Αφού πυροβολείται κατά λάθος από μαφιόζους που αναζητούν τον πατέρα της, ο Bruce προσφέρεται να σώσει τη ζωή της με μετάγγιση αίματος. Η διαδικασία μεταφέρει μέρος της ακτινοβολούμενης γάμμα ισχύος του στην Jen. H She-Hulk εμφανίζεται κάθε φορά που θυμώνει. Τυχαίνει να είναι δικηγόρος που εργάζεται στη Νέα Υόρκη, κάτι που κάνει τα πράγματα λίγο δύσκολα όταν αρχίζει να εμφανίζεται στο δικαστήριο πράσινη. Σε αντίθεση με τον ξάδερφο της (τουλάχιστον, μέχρι το Avengers: Endgame), η Jennifer αναπτύσσει μεγάλο έλεγχο των δυνάμεών της, διατηρώντας το μυαλό της ακόμα κι αν μεταμορφωθεί ως She-Hulk. Επιπλέον, μπορεί να πάρει για πολύ καιρό χωρίς να επιστρέψει, καθαρά ανθρώπινη μορφή. Στην πραγματικότητα, προτιμά να είναι κάπου μεταξύ ανθρώπου και Χαλκ. Όμως, όπως λέει ο θρύλος, η She-Hulk δημιουργήθηκε σε μια εποχή που η Marvel είχε διακλαδωθεί στην τηλεόραση με την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά The Incredible Hulk με πρωταγωνιστές τον Bill Bixby και τον Lou Ferrigno. Φοβούμενη ότι θα σκεφτόταν πρώτα έναν Hulk που άλλαξε φύλο, η Marvel έσπευσε τη She-Hulk στις σελίδες του δικού της τίτλου, The Savage She-Hulk, που είχε 25 τεύχη. Στη συνέχεια, η She-Hulk θα πρωταγωνιστήσει σε άλλους κόμικς και τελικά θα ενταχθεί στους Avengers και στους Fantastic Four. Θα έπαιρνε και πάλι τον δικό της τίτλο, καθώς και διάφορες μίνι σειρές και κόμικς μικρής διάρκειας.

Η νέα σειρά της Marvel, She-Hulk, έχει κάνει την εμφάνιση της και παλιότερα αλλά όχι τόσο δυναμικά.
Η She-Hulk, έχει εμφανιστεί σε πολλά κομικς και σειρές μέχρι σήμερα.

O ρόλος της She-Hulk.

Σε κάποιο βαθμό, το backround για τη She-Hulk θα πρέπει να είναι ένα από τα πιο εύκολα πωλήσεις στην τηλεόραση: μια ανύπαντρη γυναίκα δικηγόρος που τυγχάνει να είναι επίσης υπερήρωας της Marvel. Στην πραγματικότητα, αυτή ήταν η βάση για μια σειρά κόμικς She-Hulk του 2014 από τον συγγραφέα Τσαρλς Σουλ – δικηγόρο τότε – καλλιτέχνη Javier Pulido και τον χρωματιστή Munsta Vincente. Οι υποθέσεις της Jen περιελάμβαναν την αναπαράσταση της προσπάθειας του γιου του Dr. Doom να λάβει πολιτικό άσυλο και της χήρας ενός μικρού κακοποιού που της αναλογούσε το μερίδιο ευρεσιτεχνίας που έκλεψε η Stark Industries. Είχε ακόμη και ένα «μυστήριο διάρκειας της σεζόν» με τη μορφή του Blue File – ένα περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη η Jen αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί να σώζει τη ζωή της. Επιπλέον, το γραφείο της Jen βρισκόταν σε ένα κτίριο γεμάτο με άλλους υπερδύναμους επιχειρηματίες. Παιχνιδιάρικη με την ιστορία της Marvel και με συναρπαστική αφήγηση από μόνη της, η σειρά She-Hulk από τον Soule & Pulido μπορεί να θεωρηθεί ως απόδειξη της ιδέας για την τηλεοπτική εκπομπή που ήθελε να κάνει η Marvel Television… ή την εκπομπή που θα κάνει η Marvel Studios.

Το official trailer της σειράς.

Εμφανίζεται ο Bruce Banner στη σειρά;

Η τελευταία φορά που οι θαυμαστές είδαν τον Bruce Banner ή τον Hulk ήταν κατά τη διάρκεια του Infinity Saga. Εκεί βοήθησε τον Steve Rogers να τοποθετήσει σωστά τους Infinity Stones στα αντίστοιχα χρονικά σημεία τους. Μέχρι τώρα, δεν έχουμε δει Bruce Banner ή Smart Hulk σε κανένα έργο MCU Phase 4. Αλλά αυτό προφανώς πρόκειται να αλλάξει στη She-Hulk. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ότι η δυναμική του Hulk και της She-Hulk θα είναι σημαντική στην παράσταση. Άλλωστε είναι ξαδέρφια. Και αυτή η δυναμική μπορεί να μεγιστοποιηθεί περαιτέρω από τα κωμικά στοιχεία που μπορούν να βρεθούν σε ένα σκηνικό μπαρ. Επίσης, μόνο και μόνο επειδή ο Χαλκ θα βγάζει ποτά δεν σημαίνει ότι ο Πράσινος υπερήρωας δεν θα συμμετέχει στις σκηνές μάχης. Τελικά, φαίνεται ότι η She-Hulk θα είναι νέα στο είδος των υπερήρωων, οπότε είναι πιθανό ο Bruce να είναι αυτός που την καθοδηγεί.

Φιγούρες και συλλεκτικά των fans!

Πρόσφατα έγραψα ένα άρθρο για τα Funko POP! Συλλογή Funko POP! Πόσο αξίζει τελικά;. Στη δική μου προσωπική συλλογή, απέκτησα φυσικά και τη She-Hulk, μια μινιατούρα που ίσως κάποια στιγμή αποκτήσει αξία, αλλά ακόμα και αν όχι, είναι πανέμορφη για συλλογή. Έτσι μέσα σε όλα τα αντικείμενα που μπορεί να αποκτήσει κάποιος fan, είναι πλέον και οι συλλεκτικές αυτές φιγούρες που κοσμούν το χώρο όμορφα και υπάρχουν για κάθε λογής σειρά, παιχνίδι ή ταινία.

Η She-hulk βγαίνει σε συλλεκτική φιγούρα funko pop! Marvel: Zombies
H She-Hulk από τη συλλογή Marvel: Zombies.

Μπορείς να παρακολουθήσεις στο TikTok ή στο YouTube, το unboxing διαφόρων τέτοιων φιγούρων.

Σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο; Μην ξεχάσεις φεύγοντας να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας εδώ.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση