Guardians of the Galaxy 3. Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα ταινία του MCU.

Τα αντίο έχουν ήδη ξεκινήσει στο Guardians of the Galaxy Vol. 3. Με τον James Gunn να φεύγει για τα DC Studios, Vol. Το 3 μπορεί να είναι η τελευταία φορά που θα δούμε το Guardians of the Galaxy, τουλάχιστον από αυτή την μορφή. Η Zoe Saldana, η οποία πρωταγωνιστεί ως Gamora, περιέγραψε το ευρύ φάσμα των συναισθημάτων της ενώ γύριζε την τρίτη ταινία. Αν και η Gamora πέθανε στο Avengers: Infinity War, η νεότερη εκδοχή της Gamora επέστρεψε στο Avengers: Endgame όταν ταξίδεψε στο παρόν με τον Thanos και τις δυνάμεις του. Κατά τη διάρκεια της μάχης μεταξύ των Εκδικητών και του στρατού του Thanos, συνέβη μια εμβληματική στιγμή όταν η Gamora, η Captain Marvel, η Wasp και άλλες γυναίκες ηρωίδες ενώθηκαν για να προστατεύσουν το Nano Gauntlet.

Guardians of the Galaxy 3.
Τι έχουμε να περιμένουμε από τη νέα ταινία του MCU;

Τι νέο υπάρχει για το Guardians of the Galaxy 3;

Ο Gunn επιβεβαίωσε ότι το Guardians of the Galaxy Vol 3 διαδραματίζεται μετά την τελευταία ταινία του Thor. Εκτός από αυτό, συγκεκριμένες λεπτομέρειες πλοκής για την τρίτη ταινία δεν είναι ακόμη γνωστές. Ο Gunn έχει υποσχεθεί μόνο ότι θα χρησιμοποιήσει το «επικό συμπέρασμα» (όπως το αποκαλεί) της ιστορίας που ξεκίνησε στους Guardians of the Galaxy του 2014. Υποψιαζόμαστε ότι, μετά το Endgame, το Guardians of the Galaxy Vol 3 θα επικεντρωθεί στην αναζήτηση της Gamora. Ο Gunn λέει επίσης ότι η τρίτη ταινία είναι “αρκετά βαριά στην πραγματικότητα”. Συγκεκριμένα: «Είναι μια βαριά ιστορία, επομένως είναι μια συναισθηματική προσέγγιση». Η Karen Gillan είπε ότι διάβασε το σενάριο με την Pom Klementieff και ήταν γεμάτες δάκρυα. «Είναι υπέροχο, είναι συναισθηματικό, είναι αστείο και είναι όλα αυτά τα πράγματα που θα ήθελες», είπε.

Θα συναντήσουμε τα infinity Stones πάλι στο Guardians of the Galaxy 3;

Η εμφάνιση του Adam Warlock στο Guardians of the Galaxy 3 έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τα κόμικς, οπότε τα Infinity Stones θα επιστρέψουν στο MCU; Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία να δούμε τον πανίσχυρο κοσμικό ήρωα της Marvel στην οθόνη από τότε που τον πείραξαν στα post-credits του Guardians of the Galaxy 2. Η πρώτη επίσημη ματιά στον Adam Warlock του Will Poulter έφτασε τελικά χάρη στη Marvel που κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Guardians of the Galaxy 3. Ενώ εμφανίζεται μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, ήταν αρκετά για να αρχίσει το κοινό να βγάζει συμπεράσματα για τον ρόλο του Warlock.

Ωστόσο, ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη του σχεδιασμού του Adam Warlock στο Guardians of the Galaxy 3, είναι το διαμάντι που εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στο μέτωπο του. Αυτό είναι ένα γνώριμο θέαμα για τους αναγνώστες των Marvel Comics, καθώς ο Warlock έχει συχνά την Soul Stone κολλημένη στο μέτωπό του. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που αυτή η λεπτομέρεια για την εμφάνισή του στο MCU είναι τόσο εκπληκτική. Το τρέιλερ του Guardians of the Galaxy 3 δεν παρέχει καμία πληροφορία για το αν το στολίδι του Adam Warlock θα μπορούσε να είναι μια Infinity Stone. Ο Adam Warlock μπορεί να έχει σημαντικούς δεσμούς με το Soul Stone στα κόμικς, αλλά φαίνεται ότι αυτό το κόσμημα είναι κάτι άλλο.

Adam Warlock.
Μυστηριώδης η παρουσία του Adam Warlock στη ταινία Guardians of the Galaxy.

Ποιοι ήρωες πεθαίνουν στο Guardians of the Galaxy 3;

Το Guardians of the Galaxy 3 δίνει πολλές ενδείξεις ότι το Rocket Raccoon θα πεθάνει.. Ο σκηνοθέτης James Gunn, ο οποίος σύντομα θα εγκαταλείψει το Marvel Cinematic Universe και θα αναλάβει το DCU, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι το Guardians of the Galaxy 3 θα είναι η τελευταία ταινία για την τρέχουσα εμφάνιση της κοσμικής ομάδας των ηρώων. Αυτά τα σχόλια και η επικείμενη αποχώρηση του Gunn έχουν τροφοδοτήσει εικασίες ότι ένα ή πολλά μέλη της ομάδας μπορεί να μην επιβιώσουν, αλλά το ντεμπούτο τρέιλερ για το Guardians of the Galaxy 3 επιβεβαιώνει ότι ο Rocket θα πεθάνει.

Δείτε το Τρέιλερ:

Η μεγαλύτερη ένδειξη ότι ο Rocket Raccoon θα πεθάνει στο Guardians of the Galaxy 3 είναι τα στοιχεία του τρέιλερ για την καταγωγή του. Το τραγικό παρασκήνιο του Rocket Raccoon έχει μόνο υπονοηθεί, αλλά η εμφάνιση ενός αξιολάτρευτου “Baby Rocket” στο τρέιλερ του 3 υπόσχεται να εμπλουτίσει πλήρως τις λεπτομέρειες του επιστημονικού πειράματος που δημιούργησε ένα ρακούν που μιλάει και κρατάει και όπλο. Η λεπτομέρεια της ιστορίας ενός χαρακτήρα λίγο πριν από το θάνατό του είναι ένα συνηθισμένο κινηματογραφικό τροπάριο και το 2017, ο James Gunn ισχυρίστηκε ότι το backstory του MCU του Rocket είναι “λίγο πιο φρικτό από αυτό που είναι στα κόμικ”.

Ποιος είναι ο κακός στο Guardians of the Galaxy 3;

Ο κακός του 3, ο High Evolutionary, μπορεί να εξηγήσει περαιτέρω την προέλευση των μεταλλαγμένων στο MCU. Επιπλέον, η εισαγωγή του Adam Warlock στο Guardians 3 έχει τη δυνατότητα να αναδιαμορφώσει την ομάδα και το MCU δραματικά. Αλλά η κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ, που έδωσε στους θαυμαστές μια πρώτη ματιά στην πλοκή και τον τόνο του Guardians 3, προμηνύει μια συναισθηματική ιστορία που επικεντρώνεται στο σωστό τέλος της αρχικής εποχής των Guardians. Ειδικά για τον Rocket Raccoon.

Είναι η Gamora ακόμα ζωντανή;

Οι Guardians θα επιστρέψουν στο Guardians of the Galaxy 3, αλλά το line-up άλλαξε μετά το Avengers: Endgame. Πώς γίνεται να επιστρέφει η Gamora στο τελευταίο τρέιλερ; Από τότε που η ομάδα δημιουργήθηκε αρχικά στους Guardians of the Galaxy του 2014, έχουν αντιμετωπίσει περισσότερα από τα δυνατά χτυπήματα που τους αναλογεί. Η μπάντα των απροσάρμοστων υπέστη απίστευτη απώλεια όπως πολλοί άλλοι με την ολοκλήρωση του Infinity Saga, αλλά ενώ οι Avengers κατάφεραν να αποκαταστήσουν τους μισούς αγνοούμενους του σύμπαντος, οι φύλακες δεν κατάφεραν να φέρουν πίσω τη Gamora αφού ο Thanos τη θυσίασε για την Soul Stone στο Avengers: Infinity War.

Το Avengers: Endgame ακολούθησε σε γεγονότα πέντε χρόνια αργότερα και στην πορεία της προσπάθειάς του να επαναφέρει τους πάντες, η Nebula ειδοποίησε άθελά της μια εναλλακτική εκδοχή του εαυτού της, και κατ’ επέκταση, έναν άλλο Thanos και Gamora επίσης. Η παραλλαγή Gamora που μπήκε στο κύριο χρονοδιάγραμμα του MCU δεν είναι η ίδια με αυτή που χάθηκε στο Infinity War, αλλά δεν είναι και τόσο διαφορετική. Αυτή η Gamora ήρθε από το 2014, λίγο πριν γνωρίσει τον Peter Quill και τους υπόλοιπους Guardians. Έτσι, κατ’ επέκταση, είναι πιθανό αυτή η Gamora να έχει τις ίδιες ικανότητες με αυτή που ήταν με τους Guardians για τέσσερα χρόνια.

Gamora.
Η Gamora είναι ζωντανή στο Guardians of the Galaxy 3.

Πότε θα κυκλοφορήσει το Guardians of the Galaxy 3;

Η νέα ταινία του MCU, Guardians of the Galaxy Vol. 3, θα κυκλοφορήσει στις μεγάλες αίθουσες στις 5 Μαΐου 2023 στην Αμερική. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η τρίτη και τελευταία ταινία του James Gunn, Guardians of the Galaxy κόντεψε να μην γίνει. Ενώ η Marvel σίγουρα πρόκειται να κρατήσει τους χαρακτήρες για πολλές επόμενες ταινίες, το όραμα του Gunn για μια τριλογία τέθηκε σε κίνδυνο όταν απολύθηκε για μια διαμάχη που περιστρέφεται γύρω από κάποια αμφιλεγόμενα αστεία που έγιναν στο Twitter. Οι θαυμαστές των Guardians, ακόμη και το καστ και το συνεργείο έδειξαν την υποστήριξη τους στον Gunn και άσκησαν πίεση για την επιστροφή του. Για να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε. Ευτυχώς πέτυχαν τον στόχο τους και ο James Gunn επέστρεψε για να κάνει το Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Guardians of the Galaxy 3. Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα ταινία του MCU.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση