Θα σε ενδιέφερε να μεταφέρεις τη “παιχνιδομηχανή” σου παντού; Είτε στις διακοπές, είτε βρίσκεσαι εν κινήσει, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα Laptop. Έτσι σε αυτό το άρθρο, θα σου προτείνω ένα προσιτό Gaming Laptop, για το οποίο όμως δεν θα χρειαστεί να συμβιβαστείς καθώς έχει εγκατεστημένη την ισχυρή Nvidia RTX 3060. Πρόκειται για το GIGABYTE G5, με τις επιδόσεις του θα σε καταπλήξει, ενώ μπορείς να απολαύσεις κάθε απαιτητικό τίτλο, απροβλημάτιστα!

Ένα προσιτό Gaming Laptop από τα κορυφαία.

Σίγουρα, οι εποχές που διανύουμε δεν είναι οι ιδανικότερες για αγορές μεγάλου μεγέθους. Από την άλλη όμως, δεν υπήρχε περίπτωση να προτείνω ένα Laptop με την RTX 3050 καθώς τη θεωρώ κατώτερη των περιστάσεων. Έτσι με τη προσθήκη της Nvidia RTX 3060, έχουμε την απόδοση που θα θέλαμε στο Laptop μας. Εξαιρετική για games, χωρίς να θυσιάζεις πολλά και ταυτόχρονα προσιτή ήταν η βασική μας προϋπόθεση για την επιλογή ενός gaming Laptop. Κατέληξα μετά από σκέψη στο GIGABYTE G5.

GIGABYTE G5. Ένα προσιτό Gaming Laptop. Εξαιρετικές επιδόσειςς, όμορφη οθόνη και κάρτα γραφικών για Gaming.
Κομψός σχεδιασμός, ικανοποιητική οθόνη και κάρτα γραφικών που θα κάνει την εμπειρία gaming εξαιρετική.

Τα χαρακτηριστικά και επιδόσεις του GIGABYTE G5.

Αρχικά θα πω ότι πρόκειται για καθαρά gaming επιλογή. Με SSD NVMe δίσκό των 512 MB, όπως γνωρίζεις η επίδοση των games σου θα είναι εξαιρετική. Στη συνέχεια τα 16GB μέγεθος μνήμης το κάνουν φοβερή επιλογή, καθώς σε όλα τα σύγχρονα παιχνίδια δεν θα χρειαστείς παραπάνω μνήμη RAM. Ο επεξεργαστής, ακόμα μια επιλογή με γνώμονα το gaming, Intel Core i5 10500H. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι 6πύρηνος με 12threads με βασικό χρονισμό τα 2.5 Ghz και μέγιστο τα 4.5Ghz. Έτσι με τη ταχύτητα του Single core πυρήνα, γνωρίζεις ήδη ότι στα παιχνίδια σου θα αποδίδει τέλεια. Σου άφησα το καλύτερο για το τέλος. Οθόνη στα 144Hz ρυθμό ανανέωσης και 100% sRGB. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τους ρυθμούς ανανέωσης μπορείς να διαβάσεις ένα πρόσφατο άρθρο μου 144 Hz ή 60 Hz; Ποιες οι διαφορές;. Επίσης αν δεν γνωρίζεις για το sRGB μπορείς να πληροφορηθείς περισσότερα εδώ.

Τα χαρακτηριστικά και επιδόσεις του GIGABYTE G5. Με την υποστήριξη Ray tracing και DLSS AI Acceleration.
Απόλαυσε φανταστικούς τίτλους με το Ray Tracing και το DLSS AI Acceleration.

Γιατί να αγοράσω ένα προσιτό gaming Laptop.

Ο κύριος λόγος για να αγοράσει κανείς ένα προσιτό σε τιμή gaming Laptop είναι ότι έχει ήδη μια κύρια συσκευή gaming. Έτσι αν έχεις ένα καλό gaming PC παραδείγματος χάριν δεν χρειάζεται να επενδύσεις πολλά στο Laptop σου. Ένας άλλος λόγος είναι ότι θέλεις μεν ως κύριο μέσο gaming το laptop, αλλά οι τιμές της εποχής δεν είναι η ιδανικότερες. Οπότε επιλέγεις κάτι το προσιτό τώρα και στο μέλλον αγοράζεις ένα πιο δυνατό σύστημα. Το πλεονέκτημα πάντως του Laptop είναι ότι μπορείς και να εργάζεσαι αλλά και να παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια όπου και να βρίσκεσαι.

Άλλα πλεονεκτήματα του GIGABYTE G5.

Το gaming Laptop G5 τροφοδοτείται από το Ampere, τη 2η γενιά της αρχιτεκτονικής RTX της Nvidia, της σειράς NVIDIA GeForce RTX 3000, με real-time ray tracing. Επίσης το AI και η προγραμματιζόμενη σκίαση προσφέρει στους παίκτες μια εντελώς νέα εμπειρία παιχνιδιού. Το NVIDIA DLSS είναι μια πρωτοποριακή απόδοση AI που ενισχύει τους ρυθμούς καρέ με ασυμβίβαστη ποιότητα εικόνας χρησιμοποιώντας τους ειδικούς πυρήνες αισθητήρων επεξεργασίας AI της GeForce RTX. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις ρυθμίσεις και τις αναλύσεις για μια απίστευτη οπτική εμπειρία. Το gaming Laptop G5 είναι εξοπλισμένο με οθόνη παιχνιδιών 144 Hz που καλύπτει 72% χρωματικό χώρο NTSC και παράγει πιο ζωντανά χρώματα στο παιχνίδι. Ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης μειώνει το θάμπωμα της κίνησης και αφήνει μια τέλεια ομαλή οπτική εμπειρία. Με θύρες DP, Mini DP και HDMI, το G5 υποστηρίζει 3 εξωτερικές οθόνες, 1+3. Αυτός ο φορητός υπολογιστής είναι ό,τι χρειάζεστε για εργασία, παιχνίδια ή ψυχαγωγία.

Επίλογος και τελικά συμπεράσματα. GIGABYTE G5, ένα προσιτό Gaming Laptop.

Στην εποχή που διανύουμε κάθε ευρώ έχει αξία. Έτσι αν δεν θέλουμε να συμβιβαστούμε σε επιλογές πρέπει να αναζητούμε τις πιο VFM. Μια από αυτές λοιπόν είναι το GIGABYTE G5, ένα προσιτό Gaming Laptop, ιδανικό για κάθε χρήση. Εξαιρετικός επεξεργαστής, ιδανικό μέγεθος RAM. Τα δυνατότερα σημεία όμως, που δεν θα μπορούσες να αρνηθείς είναι η κάρτα γραφικών που φέρει (RTX 3060) και φυσικά η οθόνη των 144Hz. Έτσι έχει επιλέξει σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, ένα από τα καλύτερα προϊόντα για να απολαύσεις τα παιχνίδια σου.

Άλλα πλεονεκτήματα του GIGABYTE G5. Με 1+3 οθόνες ιδανική επιλογή για εργασία, παιχνίδια ή ψυχαγωγία.
ΜΕ 1+3 οθόνες το κάνει εξαιρετική επιλογή για εργασία, παιχνίδια ή ψυχαγωγία.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο και μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση