Ποιό είναι το καλύτερο mouse για MMO; (2022)

Τα κριτήρια για να παίξεις ένα ΜΜΟ και ειδικότερα ένα MMORPG, όπως παραδείγματος χάριν το Lineage, WOW, SWTOR και πολλά άλλα, είναι συγκεκριμένα. Χρειάζεσαι άνεση στο κράτημα, ακρίβεια σίγουρα, αλλά κυρίως θέλεις πολλά πλήκτρα. Η αντοχή και το βάρος σίγουρα είναι παράγοντες επίσης, αλλά ο ανταγωνισμός των παιχνιδιών αυτών βρίσκεται στο skill που έχεις αποκτήσει παίζοντας. Ο εξοπλισμός σου, είναι πρωτίστης σημασίας, καθώς όταν μπορείς να έχεις keybinds, macros και όλα όσα χρειάζεσαι τότε από μόνο του αυτό σε αναβαθμίζει θέλεις δε θέλεις σε καλύτερο παίκτη. Σου βρήκα λοιπόν τα καλύτερα gaming ποντίκια για MMO games, για το 2022. Παρακάτω θα βρείς περιληπτικές αναλύσεις, τα θετικά και αρνητικά αλλά και βαθμολογίες για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το καταλληλότερο για σένα. Για όλα επίσης έχω γράψει πλήρης review, που θα το βρεις σε link διαβάζοντας για το καθένα.

1. Thermaltake Nemesis RGB.

Η αγαπημένη μου Thermaltake έρχεται με μια πρόταση που αποκλείεται να μην σου τραβήξει τη προσοχή. Το συγκεκριμένο ποντίκι διαθέτει αρκετά εξελιγμένη τεχνολογία σε σχέση με τα αντίστοιχα του είδους και από τα σημαντικότερα στοιχεία του είναι το διπλάσιο Polling rate, που βρίσκεται στα 2000 Hz και τα switches της, OMRON, με 50 εκατομμύρια clicks κύκλο ζωής. Σίγουρα δεν έχει να σου προσφέρει μόνο αυτά καθώς έχει ευελιξία στα πλαϊνά πλήκτρα και RGB φωτισμό με εξαιρετικό πρόγραμμα διαχείρισης. Η τιμή του δέ, είναι η χαμηλότερη που μπορείς να βρεις σε brand name gaming ποντίκι.

Η Thermaltake έχει τη δική της πρόταση για MMO με το Thermaltake Nemesis RGB.
Πανέμορφου σχεδιασμού και εξαιρετικής απόδοσης.

Ανάμεσα στα θετικά του είναι:

 • Κορυφαία ποιότητα υλικών
 • 2000 Hz Polling rate
 • Software
 • Amazon Alexa

Στα αρνητικά συγκαταλέγονται:

 • Η γραμμική ταχύτητα του στα 250 IPS
 • Dpi μέχρι 12000 

Το πλήρες Review για το συγκεκριμένο ποντίκι μπορείς να το διαβάσεις ΕΔΩ: Thermaltake Nemesis RGB MMO Review, ενώ η βαθμολογία του Pcsolution316 για το συγκεκριμένο προϊόν είναι 8.9!

Πως μπορεί να γίνει δικό σου φθηνά το Thermaltake Nemesis RGB.

Φυσικά μπορείς δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για την προμήθεια του Thermaltake Nemesis RGB από αυτή του Amazon. Ειδικά το Amazon Γερμανίας και Ισπανίας, σου προσφέρουν πολύ χαμηλά έξοδα αποστολής, το δέμα έρχεται τάχιστα στο χώρο σου και δεν περνάει τελωνείο!

 • THERMALTAKE NEMESIS RGB gaming mouse στο Amazon.de
 • THERMALTAKE NEMESIS RGB gaming mouse στο Amazon.es

2. Razer Naga Trinity.

Υπάρχουν πολλά που μπορεί να αναφέρει κανείς, αλλά και τίποτα ταυτόχρονα. Τίποτα επειδή, πίσω από το Razer Naga Trinity κρύβεται το όνομα που τα λέει όλα μόνο του. RAZER. Στα γενικά θα σου πω πως πρόκειται για ένα ποντίκι σχεδιασμένο για όλους του τύπους παλάμης. Είναι από τα κορυφαία που μπορείς να επιλέξεις για MMO καθώς περιέχει 3 επίπεδα διαφορετικά στο πλαϊνό μέρος, τα οποία προσαρμόζεις αναλόγως τις ανάγκες σου για κάθε game. Αυτό είναι και το κυριότερο πλεονέκτημα του εκτός των άλλων. Το εξαιρετικό software Razer Chroma RGB, σου προσφέρει άπειρες δυνατότητες διαχείρισης χρωμάτων και εφέ ενώ και η σχέση απόδοση- τιμή βρίσκεται στα βασικά πλεονεκτήματα. Υπάρχει πλήρες Review για το συγκεκριμένο προϊόν και μπορείς να το διαβάσεις ΕΔΩ: Razer Naga Trinity MMO mouse Review.

Το razer naga trinity θεωρείται από τα κορυφαία ποντίκια για MMO το 2022.
Βασικό πλεονέκτημα τα πολλά layers.

Στα θετικά:

 • Υψηλής ποιότητας κατασκευή
 • Άνεση στη χρήση
 • Πληθώρα επιλογών σε πλήκτρα και πλαϊνα layers μέχρι 19 πλήκτρα

Στα αρνητικά:

 • Το πρόβλημα του Double-clicking ( μετά από μικρό διάστημα )
 • Πρόβλημα στην επαναφορά Δεξιού ή αριστερού Click

Πως μπορείς να το αποκτήσεις;

Φυσικά, η καλύτερη επιλογή για να αγοράσεις το Razer Naga Trinity MMO mouse δεν είναι άλλη από το Amazon. Ειδικά το Amazon Γερμανίας και Ισπανίας, σου προσφέρουν πολύ χαμηλά έξοδα αποστολής, το δέμα έρχεται τάχιστα στο χώρο σου και δεν περνάει τελωνείο!

 • Razer Naga Trinity MMO gaming mouse στο Amazon.de
 • Razer Naga Trinity MMO gaming mouse στο Amazon.es

Η βαθμολογία του Pcsolution316 για το Razer Naga Trinity MMO mouse είναι 9.0!

3. EVGA X15 MMO Gaming Mouse.

Θέλεις το καλύτερα εξελιγμένο προϊόν στη καλύτερη τιμή και με ένα Brand που κάνει αίσθηση; Τότε βρήκες το κατάλληλο ποντίκι. Οπτικά switches με 70 εκατομμύρια clicks παρακαλώ κύκλο ζωής, 20 κουμπιά για να προγραμματίσεις και 8 φορές υψηλότερη ταχύτητα usb σε σχέση με όλα στη κατηγορία καθώς έχει Polling Rate 8000 Hz. Φυσικά έχουμε το πλήρες Review για το συγκεκριμένο ποντίκι και μπορείς να το διαβάσεις ΕΔΩ: EVGA X15 MMO Gaming Mouse Review. Από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις το θεωρώ και το προτείνω ανεπιφύλακτα καθώς θα ωθήσει το skill σου σε άλλο επίπεδο!

Κάποια από τα θετικά:

 • Γρήγορη και απαλή επιστροφή των clicks
 • Η τιμή
 • Βολικό κράτημα, ακρίβεια κινήσεων
 • RGB Software

Στα αρνητικά:

 • Η ροδέλα είναι σκληρή σε σχέση με αντίστοιχα της κατηγορίας του
H evga με το X15 πηγαίνει το παιχνίδι σου, ένα βήμα πιο πέρα.
Επιβλητικό και εξελιγμένο.

Από που θα μπορέσεις να το αποκτήσεις φθηνά;

Θα το βρεις με τα ελάχιστα έξοδα αποστολής και στη χαμηλότερη τιμή φυσικά στο Amazon. Ειδικά για Ελλάδα χωρίς τελωνείο και άμεσα στο χώρο σου.

 • EVGA X15 MMO Gaming Mouse Review στο Amazon.de
 • EVGA X15 MMO Gaming Mouse Review στο Amazon.es

Η βαθμολογία του Pcsolution316 για το συγκεκριμένο ποντίκι είναι 9.1!!!

4. Scimitar Elite MMO Mouse.

Η Corsair, μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των MMO, φέρνοντας το αναβαθμισμένο από το προηγούμενο Scimitar PRO, Scimitar Elite MMO Mouse. Η εξαιρετική τιμή του σε σχέση με αυτά που προσφέρει, η άνεση ( κυρίως για μεγάλες παλάμες ) και η ευελιξία είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του. Στα κυριότερα θα σου αναφέρω πως στο πλαϊνό μέρος θα βρεις 12 προγραμματιζόμενα πλήκτρα ενώ οι 4 ζώνες RGB φωτισμού δίνουν ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα συμβατό με το iCUE software! Φυσικά θα βρεις πλήρες Review για το Scimitar Elite MMO Mouse ΕΔΩ: Scimitar Elite MMO Mouse Review.

Η πρόταση της corsair για mmo παιχνίδια.
Η πρόταση της Corsair για το αγαπημένο σου ΜΜΟ.

Στα θετικά:

 • Ικανοποιητικός αριθμός προγραμματισμένων πλήκτρων
 • Υψηλής ποιότητας κατασκευή
 • RGB software

Στα αρνητικά:

 • Σχεδιασμένο για μεγάλες παλάμες
 • Δύσκολο το πάτημα του μεσαίου πλήκτρου

Πως μπορώ να το αποκτήσω;

Αν επιλέξεις να αποκτήσεις το SCIMITAR ELITE RGB MMO Gaming Mouse τότε δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτή του Amazon. Ειδικά το Amazon Γερμανίας και Ισπανίας, σου προσφέρουν πολύ χαμηλά έξοδα αποστολής, το δέμα έρχεται τάχιστα στο χώρο σου και δεν περνάει τελωνείο!

 • SCIMITAR ELITE RGB MMO Gaming Mouse στο Amazon.de
 • SCIMITAR ELITE RGB MMO Gaming Mouse στο Amazon.es

Η βαθμολογία του Pcsolution316 για το SCIMITAR ELITE RGB MMO Gaming Mouse είναι 8.6!

Επίλογος και συμπεράσματα.

Στο σύγχρονο περιβάλλον των MMO χρειάζεσαι τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αντεπεξέλθεις του ανταγωνισμού. Όλα τα spells, abilities, cooldowns ή on use items απαιτούν το δικό τους ξεχωριστό πλήκτρο. Τελειώνοντας με το ποιό είναι τα καλύτερο gaming mouse για MMO, θα πω πως όλες οι παραπάνω επιλογές θα σου προσφέρουν εξέλιξη στο gameplay σου αναμφισβήτητα, μεγαλύτερο skill και θα σε ανεβάσουν στο κορυφαίο επίπεδο του παιχνιδιού χωρίς προσπάθεια. Συντρόφευσε την elite των παικτών επιλέγοντας κορυφαία προϊόντα στις καλύτερες φυσικά τιμές!

Σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο; Μην ξεχάσεις φεύγοντας να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας εδώ!

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek