Ένα από τα καλύτερα TKL πληκτρολόγια. Logitech G PRO.

Στην αναζήτηση μας για το επόμενο review ενός ακόμα ποιοτικού προϊόντος, πέσαμε πάνω στο εκπληκτικό Logitech G PRO, το οποίο πραγματεύεται σε προσφορά αυτή τη περίοδο. Σίγουρα εάν είσαι gamer, έχεις διαβάσει ήδη κάποια από τα άρθρα μας για reviews προϊόντων που θα βοηθήσουν να εξελίξεις το παιχνίδι σου. Αν δεν το έχεις κάνει σου προτείνω να περιηγηθείς στο site μας, PcSolution316. Πρόσφατα έγραψα ένα άρθρο για να δούμε τις διαφορές μεταξύ διαφόρων τύπων πληκτρολογίων όπως αυτά των 60%, full size και TKL. Αν δεν γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά τους μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Τα κορυφαία gaming πληκτρολόγια το 2022. Εκεί θα βρεις αρκετές λεπτομέρειες για τα ήδη των πληκτρολογίων όπως και για τις διαφορές μεταξύ μηχανικού πληκτρολογίου και αυτό της μεμβράνης. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δεν πρότεινα ένα TKL πληκτρολόγιο. Αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο συγκεκριμένο το οποίο μπορείς να το βρεις και σε διάφορες εκδόσεις. Το TKL (ten-key-less) θεωρείται από πολλούς το ιδάνικο μέγεθος για οποιαδήποτε εργασία. Είναι εύκολα φορητό, γρήγορο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για gaming όσο και για οποιαδήποτε εργασία όπως πχ συγγραφή. Η αρχική έκδοση, την οποία θα τη βρεις φτηνότερα από τις υπόλοιπες, έρχεται με μπλε clicky switches, κάνοντας το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο ιδανικό για δακτυλογράφηση.

Η αρχική έκδοση του Logitech G PRO είναι κατάλληλη για οποιονδήποτε χρήστη.
Η αρχική έκδοση του Logitech G PRO είναι κατάλληλη για οποιονδήποτε χρήστη.

Απόκτησε το τώρα!

Είναι καλά τα μηχανικά πληκτρολόγια;

Τα μηχανικά πληκτρολόγια, εκτός του ότι είναι και αρκέτα διαδεδομένα αυτή την εποχή με τα pcenthusiast builds, είναι στη πραγματικότητα και καλύτερη επιλογή σε σχέση με ένα μεμβράνης. Αυτό που τα κάνει φυσικά ξεχωριστά είναι ο μηχανισμός πλήκτρου, καθώς και ότι είναι πιο προσαρμόσιμα. Βέβαια το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι κοστίζουν παραπάνω από ένα αντίστοιχο πληκτρολόγιο μεμβράνης, αλλά έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Όταν όμως ψάξεις λίγο, θα δεις ότι μπορείς να αποκτήσεις εξαιρετικής ποιότητας μηχανικό πληκτρολόγιο με τελικά όχι και τόσο εξωφρενική τιμή. Κάνε σήμερα μια εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πρώτος όλες τις προσφορές που βρίσκουμε σε προϊόντα, να βρίσκεις φτηνά videogames ή να μαθαίνεις νέα τεχνολογίας που σε αφορούν! Φυσικά τα μηχανικά πληκτρολόγια είναι καλά, βασικά θεωρώ είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις. Μπορείς να διαβάσεις ένα άρθρο για ένα οικονομικό και ποιοτικό μηχανικό πληκτρολόγιο που έγραψα πρόσφατα, αν θέλεις φυσικά ένα 60% πληκτρολόγιο και όχι TKL όπως αυτό Πασχαλινές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας. Αφορά το Corsair K65 RGB MINI 60% ένα άλλο δηλαδή κορυφαίο πληκτρολόγιο για gaming.

Το Corsair K65 RGB MINI 60% είναι από τα κορυφαία 60% πληκτρολόγια για gaming.

Απόκτησε το τώρα!

Γιατί να παρώ πληκτρολόγιο;

Οι λόγοι για να αγοράσεις ένα πληκτρολόγιο είναι πολλοί. Ο κυριότερος πέρα από την αντικατάσταση ενός με βλάβη, είναι επειδή το παλιό σου πληκτρολόγιο αρχίζει να σε κουράζει. Πολλά πληκτρολόγια μπορεί να σου προκαλέσουν κούραση λόγω ότι τα κομβία δεν ανανταποκρίνονται όπως θα έπρεπε ή πρέπει να πιέζεις παραπάνω για να επιτύχεις τη γραφή που θέλεις. Αυτό με την ώρα μπορεί να αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό και κουραστικό. Έτσι η αντικατάσταση θεωρείται επιβεβλημένη. Είναι πολύ σημαντικό είτε εργαζόμαστε είτε παίζουμε παιχνίδια να γίνεται με τον ευχάριστο τρόπο και όχι να κουράζουμε και να καταπονούμε μέρη του σώματος μας. Όπως παράδειγμα η καρέκλα που βοηθάει τη στάση του σώματος και τη στήριξη της μέσης. Πρόσφατα σου πρότεινα και εγώ μια πολυ οικονομική και εργονομική καρέκλα και μπορείς να της ρίξεις μια ματιά “Κορυφαία καρέκλα gaming….σε τρελή προσφορά, για λίγες μέρες!”. Ένας άλλος λόγος είναι η ομορφιά. Τι εννοώ με αυτό; Το gaming setup μας παραδείγματος χάριν είναι λευκό και το πληκτρολόγιο μας, μαύρο. Συχνά λοιπόν λόγω του setup που έχουμε σκεφτεί αλλάζουμε και προϊόντα ή περιφερειακά για να ταιριάζουν καλύτερα μεταξύ τους. Τέλος, η εξέλιξη σε ότι κάνουμε θεωρείται παράγοντας αντικατάστασης ή αγοράς ενός νέου προϊόντος. Έτσι αν στο παιχνίδι σου είσαι αργός και όχι όσο ανταγωνιστικός θα έπρεπε, τότε μια βασική κίνηση είναι να αλλάξεις τον εξοπλισμό σου με καλύτερο, ώστε να σε βοηθήσει να βελτιωθείς. Αυτό μπορεί να περιλάβει και άλλο εξοπλισμό όπως ποντίκια, ακουστικά κτλ. Πρόσφατα έγραψα για κάποια ποντίκια που μπορείς να τα βρεις αρκετά οικονομικά από οπουδήποτε αλλού και ένα από αυτά είναι Το Νο1 σε πωλήσεις gaming mouse, σε προσφορά!. Όπως καταλαβαίνεις στο PcSolution316 θα βρεις πάντα τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές.

Η αγαπημένη μου έκδοση Logitech G PRO K/DA με τα tactile καφέ switches.
Η αγαπημένη μου έκδοση, Logitech G PRO K/DA με τα tactile καφέ switches.

Απόκτησε το τώρα!

Από που μπορώ να πάρω πληκτρολόγιο φτηνά;

Η καλύτερη επιλογή πάντα είναι η οικονομικότερη και ασφαλέστερη για το ίδιο προϊόν. Ποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια, από το Amazon; Ειδικά αν δεν το γνωρίζεις ήδη, τρέχουν καθημερινά προσφορές, τα προϊόντα έρχονται στο χώρο σου με ελάχιστα μεταφορικά έξοδα και τάχιστα, χωρίς κρυφές χρεώσεις, τελωνεία κτλ. Αυτό επειδή το Amazon Γερμανίας βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή ένωση και δεν χρεώνεσαι παραιτέρω δασμούς. Τέλος, η ασφάλεια που σου δίνει η Amazon, δεν τη βρίσκεις εύκολα, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για το προϊόν σου. Φυσικά έχοντας μόνο το πληκτρολόγιο δεν φτάνεις στη κορυφή αν δεν το συνδιάσεις με ένα εξαιρετικό gaming mouse. Μπορείς να διαβάσεις ένα πρόσφατο άρθρο για ποντίκι που βρήκα σε προσφορά και θα σε εντυπωσιάσει. Ποντίκι της EVGA για MMO games.

Logitech G PRO | Review

Έφτασες λίγο πριν τελείωσει το άρθρο για το Logitech G PRO και η τελική ευθεία είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να γνωρίζεις πριν το αποκτήσεις! Σχεδιασμένο για να εμπνέει: επιλεγμένο για πρωταθλητές, το πληκτρολόγιο παιχνιδιών Logitech ανεβάζει το παιχνίδι σου στο επόμενο επίπεδο και έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει τους παίκτες του League of Legends. Ειδικά γι’αυτό έχει δημιουργηθεί και αποκλειστικό mod για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μπορείς φυσικά να διαλέξεις άλλη έκδοση με άλλους διακόπτες. Επαγγελματικό: το πληκτρολόγιο Logitech με ρυθμό σήματος 1 ms έχει αναπτυχθεί με και για αθλητές και παίκτες ηλεκτρονικών αθλημάτων, για απόδοση, ταχύτητα και ακρίβεια σε επίπεδο αγώνων. Διακόπτες Heavy Duty GX Brown Button Switches: Οι διακόπτες παρέχουν σαφή ανατροφοδότηση για να εξασφαλίσουν σιγουριά και ακρίβεια ενώ παίζεις χωρίς να είναι πολύ δυνατά ή να αποσπάται η προσοχή. Συμπαγές και φορητό: Χάρη στο συμπαγές σχήμα, το πληκτρολόγιο είναι εύκολο στη συσκευασία και στη μεταφορά. Το Lightsync επιτρέπει την επισήμανση φωτιζόμενων κουμπιών και τον προγραμματισμό σχεδίων φωτισμού.

Logitech G PRO σχεδιασμένο για LOL.
Logitech G PRO σχεδιασμένο για LOL.

Απόκτησε το τώρα!

Επίλογος και συμπεράσματα.

Ήρθε η ώρα να εξελιχθείς. Το gaming, η εργασία σου και η κάθε χρήση που κάνεις στο πληκτρολόγιο σου ποτέ δεν ήταν πιο εξατομικευμένη και μοναδική! Απόκτησε το Logitech G PRO σε εκπληκτική γι’αυτά που σου προσφέρει τιμή και ανέβα επίπεδο! Πρόκειται για τις καλύτερες επιλογές TKL πληκτρολογίου αυτή τη στιγμή. Μην χάσεις την ευκαιρία, ειδικά αν είσαι και παίκτης του LOL, σίγουρα θα σε καταπλήξει!

Σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο; Μην ξεχάσεις φεύγοντας να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας εδώ!

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek