Είναι αλήθεια; BIOSHOCK Collection, ΔΩΡΕΑΝ!

Η Epic Games Store, για ακόμα μια φορά μας εξέπληξε, καθώς μέχρι τις 2 Ιουνίου χαρίζει εντελώς δωρεάν την εξαιρετική συλλογή του BIOSHOCK! Αν και αποκλείται να μην το γνωρίζεις, θα πούμε μερικά λόγια για τον τίτλο. Φυσικά η προσφορά αυτή περιλαμβάνει και το remastered του τίτλου που κυκλοφόρησε στις 26/05/2022!

Ο βυθός είναι για λίγους.

Εξαιρετικά γραφικά, αδρεναλίνη στα ύψη και φυσικά στιγμές θρίλερ, εξελίσσονται στον εκπληκτικό αυτό τίτλο της 2k games. Μετά από ένα περιστατικό που περιλαμβάνει ένα plasmid ελέγχου του νου, ξυπνάτε δέκα χρόνια αργότερα, δηλαδή οκτώ χρόνια από τα γεγονότα του αρχικού Bioshock. Το Rapture βρίσκεται πλέον στα τελευταία του κεφάλαια. Υπάρχουν περισσότερες πλημμυρισμένες περιοχές τώρα, και αυτές που δεν έχουν πλημμυρίσει είναι σε πλήρη αταξία και ερειπωμένα. Τα οκτώ χρόνια έχουν επίσης επηρεάσει τους ίδιους τους splicers. Πριν μπορεί να έμοιαζαν με ανθρώπους ως ένα σημείο, τα χρόνια στο Rapture και οι εθισμοί τους τα άλλαξαν αμετάκλητα. Πουθενά αυτό δεν είναι πιο εμφανές από το λογότυπο του παιχνιδιού. Το αρχικό λογότυπο του Bioshock είχε κάποιες μικρές ζημιές από το νερό, αλλά το λογότυπο του Bioshock 2 ήταν καλυμμένο με βαρέλια και η ζημιά που προκλήθηκε ήταν μεγαλύτερης έκτασης.

Και όμως είναι αλήθεια. Το BIOSHOCK collection είναι δωρεάν!
Παράνοια, αγωνία, απίστευτα γραφικά και μια συλλογή που δεν πρέπει να χάσεις. Χρειάζεσαι κάτι άλλο;

Δυνατότητες Multiplayer του BIOSHOCK 2.

Το Multiplayer στο BioShock 2 θα προσφέρει μια πλούσια εμπειρία prequel που διευρύνει τις απαρχές της μυθοπλασίας του BioShock. Διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της πτώσης του Rapture, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός υποκειμένου, δοκιμής Plasmid για τη Sinclair Solutions, έναν κορυφαίο προμηθευτή Plasmids και Tonics στην υποβρύχια πόλη Rapture που εξερευνήθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό BioShock. Οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλα τα στοιχεία του σετ εργαλείων BioShock για να επιβιώσουν, καθώς το πλήρες βάθος της εμπειρίας BioShock βελτιώνεται και μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία για πολλούς παίκτες που μπορεί να βρεθεί μόνο στο Rapture.

Απαιτήσεις του συστήματος.

Λόγω τον εξελιγμένων γραφικών καλό είναι να γνωρίζεις τις απαιτήσεις του συστήματος πριν το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ MINIMUM: OS: Windows XP, Vista, Windows 7 Processor: AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.4Ghz or better, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Processor or better Memory: 2GB Graphics: NVIDIA 7800GT 256MB graphics card or better, ATI Radeon X1900 256MB graphics card or better DirectX®: DirectX 9.0c Hard Drive: 11GB Sound: 100% DirectX 9.0C compliant sound card or onboard sound.

RECOMMENDED: Processor: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz Memory: 3GB Graphics: NVIDIA 8800GT 512MB graphics card or better, ATI Radeon HD4830 512MB graphics card or better Other Requirements: Initial installation requires one-time internet connection; software installations required including Microsoft Visual C++2008 Runtime Libraries, Microsoft DirectX.

Με τον καλύτερο εξοπλισμό, απολαμβάνεις τα καλύτερα games!

Πρόσφατα παρουσιάσαμε κάποιο από τα καλύτερα ποντίκια που μπορείς να βρεις στην αγορά. Ειδικά όταν πρόκειται για παινχίδια πρώτου προσώπου και ειδικά τώρα που θα το αποκτήσεις δωρεάν, μπορείς να επενδύσεις στον εξοπλισμό σου λίγα χρήματα. Έτσι θα σου πρότεινα να αποκτήσεις το κορυφαίο του είδους Το Νο1 σε πωλήσεις gaming mouse, σε προσφορά!. Με αυτό το τρόπο θα εξελίξεις το παιχνίδι σου και στον συγκεκριμένο τίτλο αλλά και μελλοντικά.

Η προσφορά περιλαμβάνει όλα τα BIOSHOCK.

Είτε θέλεις να απολαύσεις το πως ξεκίνησαν όλα σε αυτόν το μαγικό κόσμο, είτε θέλεις τα τελευταία γραφικά και εξελιγμένη εμπειρία παινχιδιού, η προσφορά σε καλύπτει. Ένα δώρο δηλαδή αξίας 59.99 ευρώ, μπαίνει απο σήμερα στη συλλογή σου! Μέχρι τις 2 Ιουνίου μπορείς να μπεις στη πλατφόρμα της Epic games και να το αποκτήσεις δωρέαν! Προσοχή! Απευθύνεται για άνω των 18 ετών.

Με το Logitech g502, μπορείς να απολαύσεις στο έπακρο το BIOSHOCK COLLECTION.
Εξοπλίσου με το καλύτερο ποντίκι, για μέγιστη εμπειρία gaming.
To Remastered του BIOSHOCK 2 σε ανάλυση 8K.

Σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο; Μην ξεχάσεις φεύγοντας να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας εδώ.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek