Βάλε την στολή, πάρε το όπλο, ετοίμασε τα ελιξίρια γιατί το diablo Immortal δεν χωράει καθυστέρηση. Έλα μαζί μας να το εξερευνήσουμε.

Diablo Immortal
Diablo Immortal

Σκοτάδι παντού

Χρόνια τώρα ο ουρανός έχει να φωτίσει, η μνήμη για την μέρα που η κόλαση ήρθε στη γη έσβησε πια, δεν θυμάμαι, κουράστηκα. Θλίψη, πόνος, τρόμος, φρίκη κι αγωνία ήρθε στα χωριά μας. Έξω κόλαση και μέσα ένα μεγάλο γιατί τρώει τα σωθικά μας. Το σήμερα αβέβαιο, η γη μας γέμισε πτώματα και οι δαίμονες βρήκαν ευκαιρία να τρυπώσουν στα άψυχα κορμιά τους. Ένα γιατί – ξεχασμένο φάντασμα τριγυρνά μονάχο να βρει απάντηση και μας στοιχειώνει.

Διαβάστε ακόμη: Η 6η Εκπομπή του PCsolution316!

Ο άγνωστος επισκέπτης

Τρεις μέρες πριν είχε έρθει κάποιος άγνωστος στο χωριό. Διστακτικά τον πλησιάσαμε φοβούμενοι μην είναι δαίμονας. Το σώμα του βρόμικο, πληγωμένο, ταλαιπωρημένο. Μας κοίταξε εκλιπαρώντας για βοήθεια. Κάποιος έφερε νερό απ’ το πηγάδι, ένας άλλος λίγο ξερό ψωμί, ήταν ό, τι του είχε μείνει για να φάει κι όμως προτίμησε να το δώσει στον ξένο. Λίγες μέρες αργότερα βρήκε τις δυνάμεις του, μπήκε στο δάσος μόνος, άφοβος, και χάθηκε.

Μερικές ώρες αργότερα

Οι ώρες περνούσαν και λίγο πριν πετάξουν τα κοράκια για το κοιμητήριο όπως κάνουν πάντα, επέστρεψε. Ήταν ντυμένος με δερμάτινη στολή, με δυο βαλλίστρες στα χέρια. Τρομάξαμε, δεν είχαμε εμπιστοσύνη κανέναν πια. Εκείνος κοντοστάθηκε, μας ευχαρίστησε και μας υποσχέθηκε να καθαρίσει την περιοχή μας από κάθε τι δαιμονικό κι έφυγε. Μερικά χαμόγελα έλαμψαν για λίγο αλλά ξέραμε πως θα ήταν προσωρινό. Πάντα τα πτώματα ξυπνούν και μόνο οι προσευχές μας κρατούν προστατευμένους.

Καταπληκτική σκοτεινή ατμόσφαιρα.
Καταπληκτική σκοτεινή ατμόσφαιρα.

Το πρώτο φως

Στην αρχή παρατηρήσαμε πως οι επιθέσεις των νεκροζώντανων μειώθηκαν όμως τώρα έχει πολλές μέρες να φανούν. Κάποιοι βγαίνανε στο δάσος και στην επιστροφή μας είπαν ότι είναι καθαρό κι ο κίνδυνος πλέον δεν υπάρχει. Και τώρα που σας γράφω έξω ήρθε ο αγγελιοφόρος από την μεγάλη πόλη. Τι νέα θα ακούσουμε ξανά, πόσο πόνο θα μοιράσουμε στις κουρασμένες μας καρδιές.

Το μήνυμα

Μαζευτήκαν όλοι στην πλατεία, περίμεναν ν’ ακούσουν. Ο αγγελιοφόρος έβγαλε μια περγαμηνή, την ξετύλιξε κι άρχισε να διαβάζει. «Διάγγελμα του βασιλιά. Όλοι θα προσέξατε πως οι νεκροί τριγύρω πάψαν να μας απειλούν τις ζωές μας. Αυτό οφείλετε στον τοξότη μαχητή που σκότωσε την πηγή του κακού, τον βασιλιά Λέορικ. Με απόφαση του βασιλιά που είστε η αιτία που επέζησε ο τοξότης αυτός επειδή τον περιθάλψατε, θα έρθει στρατός να σας συνοδεύσει στην μεγάλη πόλη…».

Μας έφερες νέα αγγελιοφόρε, πες μας
Μας έφερες νέα αγγελιοφόρε, πες μας

Διαβάστε ακόμη: Αξίζει η αναβάθμιση σε Ryzen 7 5800X3D;

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το μήνυμα

«Συγνώμη ξένε αλλά εμείς δεν μπορούμε να φύγουμε από εδώ», τον διέκοψα, «Τα παιδιά μας χάσαμε, μαγεύτηκαν από το Diablo τον ίδιο κι έφυγαν. Τα έκλεψε κι από τότε μένουμε εδώ με την ελπίδα της επιστροφής τους. Αν έρθουν ξένε πρέπει να βρουν κάποιον εδώ κι αυτός ο κάποιος ήμαστε εμείς», τύλιξε ξανά την περγαμηνή του, «ας είναι, το μήνυμά σας θα ληφθεί υπόψιν», μας χαιρέτησε κι έφυγε πάνω στο άλογο.

Ο ήχος στο Diablo Immortal

Δεν άντεξα να μην γράψω μια ιστορία. To Diablo Immortal είναι έμπνευση για μένα. Θα το λιώσω. Ας επανέλθω στο θέμα μας και να πω πως η μουσική, οι διάλογοι και τα fx έχουν μεγάλη διαφορά αν κάποιος έχει ακουστικά ή αν το παίζει χωρίς. Μπορεί και δημιουργεί με άνεση το κατάλληλο σκοτεινό κλήμα που χρειάζεστε για να σας βάλει μέσα στο game. Όσοι χρειάζεστε gaming ακουστικά ευκαιρία είναι να επισκεφτείτε τα άρθρα μας εδώ κι εδώ.

Τα dungeons είναι εντυπωσιακά
Τα dungeons είναι εντυπωσιακά

Διαβάστε ακόμη: Συγχρονισμός Microsoft Edge από τον Chrome

Γραφικά

Τα γραφικά και τα εικονικά fx είναι άριστα. Οι λεπτομέρειες στους χαρακτήρες την στιγμή που τους δημιουργείς είναι εμφανείς της ποιότητας και της φήμης της εταιρίας. Όσοι έχετε παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια να ξέρετε πως καί …

…το Diablo Immortal…

…είναι αντάξιο των προσδοκιών μας. Έχει πολλές ρυθμίσεις που μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου αλλά από μόνο του μπορεί να στο ρυθμίσει στις αντοχές του κινητού σου.

Game play του Diablo Immortal

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε αυτό το είδος παιχνιδιού ενώ όσοι ξεκινούν τώρα είναι τυχεροί που έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν το Diablo Immortal. υπάρχει η ιστορία που εκτυλίσσετε ταυτόχρονα με τους παίχτες που υπάρχουν κοντά σου, τους οποίους μπορείς να μιλήσεις ή οτιδήποτε άλλο. Έχει την δυνατότητα των party και των dungeon και μπορεί να σας προσφέρει ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Χειρισμός του Diablo Immortal

Το παιχνίδι δεν φεύγει από την κλασική λογική του joystick στα αριστερά και των κουμπιών των skils στην οθόνη. Όλα είναι όπως τα έχουμε συνηθίσει. Προσθέτει όμως την δυνατότητα του χειριστηρίου. Όσοι λοιπόν έχουν θα μπορούν να το απολαύσουν την κάθε μάχη και να παλέψουν με τους εχθρούς. Όσοι πάλι δεν έχουν σας προτείνουμε να πάρετε ένα γιατί η εμπειρία του χτυπάει κορυφή, αν πάλι δεν ξέρετε ποια χειριστήρια να αγοράσετε μπείτε εδώ κι εδώ για να δείτε τις προτάσεις του pcsolution316.com.

Έτσι εκτυλίσσονται οι διάλογοι
Έτσι εκτυλίσσονται οι διάλογοι

Μπαταρία & Θερμοκρασία

Ας αναφέρουμε πως η θερμοκρασία στο κινητό ανεβαίνει πολύ μια και οι απαιτήσεις του Diablo Immortal είναι πολλές. Η μπαταρία τελειώνει γρήγορα και ταυτόχρονα ο χρόνος του παιχνιδιού. Αν κάποιος επιθυμεί να το φορτίζει παράλληλα θα συμβούλευα να μην το κάνει γιατί χαλάει την μπαταρία του. Ίσως αυτό είναι και το μοναδικό αρνητικό.

Στο Diablo Immortal η μπαταρία ξοδεύετε γρήγορα

Συμπέρασμα για το Diablo Immortal

Εύκολα, λοιπόν, μπορεί ο καθένας να συμπεράνει πως το Diablo Immortal είναι ένα βαρύ μεν αλλά υπέροχο παιχνίδι. Κατεβαίνει τμηματικά και δημιουργεί lag, low frame, και πολλές φορές κολλάει ο χειρισμός επειδή τα εγκαθιστά ταυτόχρονα και χάνεις. Έτσι σας προτείνουμε να το αφήσετε να κατεβεί πρώτα για να μην έχετε προβλήματα. Παρόλα αυτά το Diablo Immortal έδειξε από την πρώτη στιγμή τα δόντια. Θέλω να προσθέσω το μήνυμα που διάβασα στα σχόλια στο Play Store του Dimitri Kourbeti, «Όλοι οι Έλληνες Europe – Diamond Gate!!!». Charge!

Σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο; Μην ξεχάσεις φεύγοντας να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας εδώ.

By writergregt

Ονομάζομαι Γρηγόρης Τριγλίδης. Εδώ και χρόνια παίζω games, ασχολούμαι με το ανοιχτό λογισμικό Linux και έχω αρκετή πείρα για να βοηθήσω νέους παίχτες και χρήστες υπολογιστών, να δούμε εναλλακτικές τεχνικές λύσεις αλλά και για να ανταλλάξουμε απόψεις. Περιμένω τα σχόλιά σας.

6 thoughts on “Diablo Immortal mobile game.”

Αφήστε μια απάντηση