Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3600 MHz 32GB μόνο με 99 €.

Μια φανταστική προσφορά, που δύσκολα προσπερνάει κανείς, εντοπίστηκε στο Amazon Γερμανίας. Οι εκπληκτικές σε απόδοση, Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3600 MHz και με μέγεθος τα ασύλληπτα 32GB μόνο με 99 €. Ουσιαστικά η αξία τους, αγγίζει την διπλάσια τιμή για να τις αποκτήσει κάποιος και οι συγκεκριμένες είναι βελτιστοποιημένες για AMD επεξεργαστές. Επίσης, είναι από τα προϊόντα που έχουν τις μεγαλύτερες αξιολογήσεις, ενώ πρόκειται για μνήμες με τις καλύτερες πωλήσεις. Η απόδοση τους δε, θα προσφέρουν εξαιρετικές ταχύτητες και σταθερότητα στο σύστημα σας.

Χαρακτηριστικά των Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3600 MHz.

Τα ακριβή χαρακτηριστικά των Corsair Vengenacne RGB PRO DDR4 3600 MHz έχουν όπως παρακάτω:

 • Χρώμα μνήμης ΜΑΥΡΟ
 • Φωτισμός LED RGB
 • Φωτισμός μονής ζώνης / πολλαπλών ζωνών Δυναμικός φωτισμός πολλαπλών ζωνών
 • Καθυστέρηση SPD 15-15-15-36
 • Ταχύτητα SPD 2133MHz
 • Τάση SPD 1.2V
 • Βαθμολογία ταχύτητας PC4-28800 (3600MHz)
 • Συμβατότητα Intel 300 Series,Intel 400 Series,Intel 500 Series,Intel 600 Series,Intel 400 Series,Intel 500 Series,Intel 600 Series,AMD X570
 • Διαχύτης θερμότητας Ανοδιωμένο αλουμίνιο
 • Συσκευασία Μορφή μνήμης DIMM
 • Προφίλ επιδόσεων XMP 2.0
 • Συσκευασία Μνήμης 288pins
 • Περιλαμβάνεται ανεμιστήρας Όχι
 • Σειρά μνήμης VENGEANCE RGB PRO
 • Τύπος μνήμης DDR4
 • Μέγεθος μνήμης 32GB (2 x 16GB)
 • Δοκιμασμένη καθυστέρηση 18-22-22-42
 • Δοκιμασμένη τάση 1,35
 • Δοκιμασμένη ταχύτητα 3600MHz

Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3600 MHz λογισμικό φωτισμού RGB.

Οι Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3600 MHz, έχουν δυνατότητα RGB φωτισμού και μπορούν να διαχειριστούν εύκολα από το πρόγραμμα της Corsair, Corsair iCUE.

Διαβάστε επίσης: Τηλεχειριστήριο Fire TV Stick με φωνή της Alexa.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3600 MHz.

Η Corsair πραγματοποίησε έσοδα άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων το 2019 και η εταιρεία κατέχει ένα εκπληκτικό μερίδιο 42% στον τομέα των εξαρτημάτων PC στις Η.Π.Α. Κυριαρχεί δε, όταν πρόκειται για μνήμες, τροφοδοτικά και θήκες, ενώ η εταιρεία είναι ο πωλητής πληκτρολογίων gaming με τις περισσότερες πωλήσεις στις Η.Π.Α.

Οι μνήμες εξακολουθούν να είναι η καλύτερη κατηγορία της Corsair, αντιπροσωπεύοντας έσοδα 429 εκατομμυρίων δολαρίων το 2019. Ενώ η Corsair βασίζεται σε τρίτους προμηθευτές για την κατασκευή των περισσότερων περιφερειακών παιχνιδιών και άλλων προϊόντων της, λειτουργεί μόνη της την επιχείρηση μνήμης, προμηθεύοντας μονάδες DRAM από την SK Hynix και τη Samsung και κατασκευάζοντας τελικά κιτ σε εγκαταστάσεις στην Ταϊβάν.

Με την Vengeance RGB Pro, η Corsair στοχεύει στην κατηγορία των ενθουσιωδών χρηστών. Το κιτ DRAM είναι διαθέσιμο από τα 2666MHz και φτάνει μέχρι τα 4400MHz.

Ταχύτητα και επιδόσεις των Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3600 MHz.

Υπάρχουν δύο σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια μονάδα DRAM. Το πρώτο είναι η ταχύτητα: μια μονάδα DRAM με συχνότητα 3000MHz ή 3600MHz είναι συνήθως καλύτερη επιλογή από μια επιλογή 2600MHz, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η CPU Intel ή AMD που χρησιμοποιείτε μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτές τις ταχύτητες. Αν έχετε μια σειρά Ryzen θα έχετε και βελτιστοποιημένες επιδόσεις με το συγκεκριμένο κιτ μνήμης.

Η DRAM με συχνότητα 2666MHz θα πρέπει να είναι υπεραρκετή για τις περισσότερες περιπτώσεις χρήσης, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τη μικρή διαφορά στο κόστος μεταξύ 2666MHz και 3000/3200MHz, είναι προτιμότερο να επιλέξετε μία από τις τελευταίες επιλογές. Το άλλο σημείο που πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή της μνήμης RAM είναι η καθυστέρηση. Το CL σημαίνει λανθάνουσα κατάσταση CAS (Column Access Strobe) και καθορίζει πόσο γρήγορα μπορεί η μονάδα DRAM να προσπελάσει πληροφορίες. Ένας χαμηλότερος αριθμός εδώ σημαίνει χαμηλότερη καθυστέρηση και ταχύτερη ανάκτηση πληροφοριών.

Ωστόσο η ταχύτητα των 3600 MHz, θεωρείται το sweet spot των Ryzen 5000 καθώς βρέθηκε πως αποδίδουν σε αυτές τις συχνότητες το μέγιστο δυνατό. Ταυτόχρονα το μέγεθος των 32GB, προσφέρει απίστευτη σταθερότητα συστήματος και φυσικά μέγιστες επιδόσεις σε κάθε εφαρμογή και εργασία.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες AMD και Intel CPU για gaming το 2023. Τιμές, χαρακτηριστικά, σημεία αναφοράς και όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε.

Επίλογος.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα κορυφαίο σετ μνήμης που έχει κλέψει τη καρδιά των περισσότερων χρηστών υπολογιστή, τόσο για gaming όσο και για ενθουσιώδη συστήματα. Ο φωτισμός τους είναι εξαιρετικός, οι επιδόσεις τους επίσης και θεωρούνται από τα κορυφαία προϊόντα για σύγχρονα συστήματα και όχι μόνο. Η βελτιστοποιημένη λειτουργία για AMD Ryzen επεξεργαστές, τις κάνουν ακόμα πιο ελκυστικές για απόκτηση και σήμερα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να τις αποκτήσετε σε τιμή που δεν θα βρείτε πουθενά.

Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3600MHz 32GB

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Samsung Galaxy A54 Pro 2023. Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, χαρακτηριστικά & πλήρεις προδιαγραφές.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση