Πόσο καλό είναι το Scimitar Elite για MMO;

Τα gaming ποντίκια, αποκτούν στην αγορά τη δική τους ξεχωριστή θέση και οι εταιρείες κατασκευής δεν θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά από το να προσφέρουν τις δικές τους προτάσεις για όλα τα γούστα. Η πρόταση της Corsair για MMO games, το Corsair Scimitar Elite RGB MMO Gaming Mouse το οποίο ήδη προτιμούν κορυφαίοι streamers και παίκτες παγκοσμίως. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει πλέον στα MMO, σε οδηγεί να έχεις τον καλύτερο εξοπλισμό, ωστέ να μπορείς να αντεπεξέλθεις και να βελτιώσεις το gameplay σου. Σίγουρα, αυτό το mouse θα σου δώσει μεγάλη ώθηση είτε είσαι PVE παίκτης είτε PVP.

Η νέα έκδοση και βελτιωμένη του Scimitar Elite
Το εκπληκτικό mouse της Corsair.

Στο πλαϊνό μέρος θα βρεις 12 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν σε οποιαδήποτε κατάσταση βρεθείς στο game, είτε δημιουγώντας Macros είτε απλά keybinds για τα spells και abilities σου. Το σύνολο των προγραμματισμένων πλήκτρων είναι 17 σε αριθμό. Είναι εξαιρετικής ποίοτητας κατασκευή, άλλωστε η Corsair, εγγυάται για αυτό. Μπορείς να το ρυθμίσεις μέχρι τα 18000 dpi και να προγραμματίσεις μέχρι 3 προφίλ με keybinds για τα παιχνίδια σου. Γενικά είναι πολύ καλή επιλογή, αν και θεωρώ λίγο υπερκτιμημένη τη τιμή του. Η αλήθεια είναι ότι προορίζεται κυρίως για άτομα που έχουν μεγάλα χέρια καθώς το κράτημα του είναι μεγάλο σε επιφάνεια, οι 4 ζώνες RGB φωτισμού δίνουν ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα και επίσης είναι συμβατό με το RGB software της Corsair το iCUE. Ο κύκλος ζωής του είναι στα 50 εκατομμύρια clicks, που είναι πολύ οκ, καθώς και η ταχύτητα απόκρισης επίσης είναι στo 1ms το οποίο είναι αρκετά σύνηθες σε αυτά του είδους τα ποντίκια.

πόσα κουμπιά μπορούμε να προγραμματίσουμε στο Scimitar Elite;
Το σύνολο των προγραμματισμένων πλήκτρων είναι αρκετά ικανοποιητικό.

Τα θετικά.

Τα πλεονεκτήματα που αναφέρουν όσοι το απέκτησαν είναι:

 • Ικανοποιητικός αριθμός προγραμματισμένων πλήκτρων
 • Υψηλής ποιότητας κατασκευή
 • RGB software
 • Υψηλή απόκριση και ακρίβεια κινήσεων
 • Τιμή
 • 18000 Dpi παραπάνω από τα υπόλοιπα στη κατηγορία του

Τα αρνητικά.

Τα μειονεκτήματα που αναφέρουν όσοι το απέκτησαν είναι:

 • Σχεδιασμένο για μεγάλες παλάμες
 • Λίγος χρόνος εγγύησης ( 2 χρόνια )
 • Θα μπορούσε να είναι ελαφρύτερο ( 122 γρ )
 • 50 εκατομμύρια clicks κύκλος ζωής
 • Δύσκολο το πάτημα του μεσαίου πλήκτρου

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος του SCIMITAR ELITE RGB MMO Gaming Mouse Review, θα σου πω, πως σίγουρα αν το αποκτήσεις δεν θα μετανιώσεις για την επιλογή, ειδικά αν έχεις μεγάλες παλάμες, τότε το μειονέκτημα κάποιων γίνεται δικό σου πλεονέκτημα! Θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμος εξοπλισμός για το MMO σου και θα σε ανεβάσει επίπεδο ότι παιχνίδι και αν παίζεις. Η ευελιξία, η ευκολία και η πληθώρα επιλογών που προσφέρουν αυτού του είδους τα ποντίκια, είναι επιβεβλημένη σε κάθε σύγχρονο MMO game. Στην ουσία είναι μια αναβάθμιση σχεδόν σε όλα τα specs σε σχέση με το SCIMITAR PRO RGB MMO.

Πως να αποκτήσω το Corsair Scimitar Elite.

Αν επιλέξεις να αποκτήσεις το SCIMITAR ELITE RGB MMO Gaming Mouse τότε δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτή του Amazon. Ειδικά το Amazon Γερμανίας και Ισπανίας, σου προσφέρουν πολύ χαμηλά έξοδα αποστολής, το δέμα έρχεται τάχιστα στο χώρο σου και δεν περνάει τελωνείο!

 • SCIMITAR ELITE RGB MMO Gaming Mouse στο Amazon.de
 • SCIMITAR ELITE RGB MMO Gaming Mouse στο Amazon.es

Τελικά συμπεράσματα και επίλογος.

Mε τη λήξη του άρθρου, θα σου πω πόσο καλό είναι το Scimitar Elite για MMO, καθώς μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις, αλλά κυρίως θετικές καθώς έχει εξελιχθεί σε πολλά σε σχέση με το PRO. H τιμή του είναι κοντά στα 65 ευρώ και είναι για μένα τόσο όσο προσφέρει. Είναι μεγάλο boost η απόκτηση του στα MMO games, οπότε και προτείνω την αγορά του με κλειστά μάτια. Η βαθμολογία του Pcsolution316 για το συγκεκριμένο προϊόν είναι: 8.6

Εάν ψάχνεις φτηνά gadgets και περιφερειακά κάτω των 50ευρώ για το gaming setup σου μπορείς να διαβάσεις το πρόσφατο άρθρο μου “Top Gadgets για Gaming Setup.

Σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο “Corsair Scimitar Elite. Gaming ποντίκι για MMO | Review”; Μην ξεχάσεις φεύγοντας να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας εδώ!

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek