Οι GPU AMD Radeon RX 6000 προσφέρουν 24% επιπλέον απόδοση Ray Tracing με τη τελευταία ενημέρωση του Adrenalin.

Η AMD κυκλοφόρησε πρόσφατα την τελευταία ενημέρωση προγράμματος οδήγησης, Adrenalin 23.2.2, για τις κινητές CPU και GPU RX 6000. Με αυτή την ενημέρωση, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν αξιοσημείωτη βελτίωση έως και 24% σε επιλεγμένα παιχνίδια, χάρη στην καινοτόμο βελτιστοποίηση της λειτουργίας Smart Access Memory (SAM) της εταιρείας. Η νέα ενημερωμένη έκδοση έχει ως στόχο να βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού των χρηστών και να τους παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο των συσκευών τους.

Η ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης RX 6000 Adrenalin αποτελεί σημαντική αναβάθμιση, καθώς προσφέρει διάφορες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τη συνολική απόδοση των CPU και GPU της AMD. Η λειτουργία Smart Access Memory αλλάζει τα δεδομένα, καθώς βελτιστοποιεί τον ρυθμό μεταφοράς δεδομένων μεταξύ της CPU και της GPU, με αποτέλεσμα ταχύτερες και αποτελεσματικότερες επιδόσεις. Αυτή η βελτιστοποίηση μεταφράζεται σε καλύτερες επιδόσεις παιχνιδιών και επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν υψηλότερους ρυθμούς καρέ, ομαλότερο gameplay και μειωμένη υστέρηση εισόδου.

Η ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης Adrenalin 23.2.2 παρέχει επίσης στους χρήστες ένα πιο φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας, επιτρέποντάς τους να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις παιχνιδιού στις προτιμήσεις τους. Η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες όπως το AMD Link, το Radeon Anti-Lag και το Radeon Boost, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να βελτιστοποιήσουν περαιτέρω την εμπειρία παιχνιδιού τους.

Η αναβάθμιση του προγράμματος οδήγησης Adrenalin.

Η AMD κυκλοφόρησε πρόσφατα την ενημέρωση προγράμματος οδήγησης Adrenalin 23.22.2 για τις κινητές CPU και GPU RX 6000, υποσχόμενη αύξηση της απόδοσης έως και 24% σε επιλεγμένα παιχνίδια που υποστηρίζουν τη λειτουργία Smart Access Memory (SAM). Με ενεργοποιημένο το SAM, οι CPU της AMD μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ολόκληρη τη μνήμη της GPU, με αποτέλεσμα δυνητικά ταχύτερες και αποδοτικότερες επιδόσεις.

Η ενημερωμένη έκδοση Adrenalin 23.22.2 αναμένεται να προσφέρει σημαντική αύξηση της απόδοσης σε παιχνίδια όπως το Assassins Creed: Valhalla, Fortnite, Battlefield 5, Borderlands 3 και Cyberpunk 2077. Μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης και την ενεργοποίηση του SAM, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν βελτιώσεις επιδόσεων έως και 24% σε αυτά τα παιχνίδια, ανάλογα με τη διαμόρφωση του συστήματος.

Σχετικά άρθρα: Τι είναι και πόσο αξίζει το AMD FidelityFx;

Αναβάθμιση Adrenalin AMD.

Για παράδειγμα, στο Assassins Creed: Valhalla, οι χρήστες που εκτελούν το παιχνίδι σε 1080p με ρυθμίσεις Ultra-quality σε ένα σύστημα με Ryzen 7 5800H και RX 6600M μπορούν να αναμένουν ότι το παιχνίδι θα κερδίσει περίπου 24% περισσότερα fps σε σύγκριση με το Adrenalin 22.2.1. Ομοίως, στο F1 2021 και στο Gears 5, με την ίδια διαμόρφωση CPU/GPU και τις ίδιες ρυθμίσεις γραφικών, τα αναφερόμενα κέρδη απόδοσης πέφτουν περίπου 17% και 12% αντίστοιχα.

Για τα Battlefield 5 και Borderlands 3, που εκτελούνται σε ένα μηχάνημα Ryzen 9 5900H και RX 6800M με ανάλυση 1080p και προεπιλογές ποιότητας Ultra, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν βελτιώσεις της τάξης του 23% και 18%, αντίστοιχα. Αυτές οι βελτιώσεις επιδόσεων είναι σημαντικές και αναμένεται να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού για τους χρήστες, με αποτέλεσμα ομαλότερο gameplay, υψηλότερους ρυθμούς καρέ και μειωμένη καθυστέρηση εισόδου.

Εκτός από το SAM, η ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης Adrenalin 23.22.2 περιλαμβάνει επίσης διάφορες άλλες λειτουργίες, όπως τα Radeon Anti-Lag, AMD Link και Radeon Boost, που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν περαιτέρω την εμπειρία παιχνιδιού τους. Συνιστάται ανεπιφύλακτα στους χρήστες RX 6000 να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν αυτή την ενημέρωση για να επωφεληθούν από τη σημαντική αύξηση της απόδοσης και τα νέα χαρακτηριστικά που προσφέρει η AMD. Εν κατακλείδι, η ενημερωμένη έκδοση προγράμματος οδήγησης Adrenalin 23.22.2 αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της απόδοσης και της εμπειρίας παιχνιδιού των κινητών CPU και GPU της AMD.

RX 6600 GPU. Πόσο επηρρεάζονται από τη νέα αναβάθμιση του Adrenalin.

Η νέα έκδοση του Adrenalin της AMD, προσφέρει αρκετές βελτιώσεις στις GPU AMD Radeon RX 6600.

Η AMD κυκλοφόρησε πρόσφατα μια ενημερωμένη έκδοση για τις κάρτες γραφικών Radeon, με την ονομασία Adrenalin. Η τελευταία έκδοση, Adrenalin 23.2.2 WHQL, φέρνει υποστήριξη για νέα παιχνίδια όπως το Atomic Heart και το Company of Heroes 3. Μαζί με αυτό, η ενημέρωση αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες κατά τη χρήση των προϊόντων AMD.

Ορισμένα από τα διορθωμένα ζητήματα περιλαμβάνουν ένα σφάλμα που προκαλούσε αλλοίωση κατά τη μετακίνηση βίντεο Netflix μεταξύ οθονών ή την ελαχιστοποίηση σε πλήρη οθόνη σε συγκεκριμένα προϊόντα AMD, όπως ο AMD Ryzen 7 6800U. Ένα άλλο ζήτημα που επιλύθηκε είναι το μέγιστο όριο ρυθμού κωδικοποίησης bitrate των 100Mbps που επηρέαζε ορισμένες εφαρμογές.

Σχετικά άρθρα: Τι είναι το DLSS της Nvidia και τι προσφέρει;

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα γνωστά ζητήματα τα οποία επεξεργάζεται η AMD. Για παράδειγμα, οι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν υψηλή ισχύ σε αδράνεια κατά τη χρήση επιλεγμένων οθονών υψηλής ανάλυσης και υψηλού ρυθμού ανανέωσης σε GPU της σειράς Radeon RX 7000. Επιπλέον, μπορεί να εμφανιστεί τραύλισμα βίντεο ή πτώση της απόδοσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού καθώς και της αναπαραγωγής βίντεο με ορισμένες διαμορφώσεις εκτεταμένης οθόνης σε GPUs της σειράς Radeon RX 7000.

Ένα από τα γνωστά προβλήματα που επεξεργάζεται επί του παρόντος η AMD είναι μια κατάρρευση της εφαρμογής που μπορεί να παρατηρηθεί κατά το άνοιγμα των Premium Gold Packs στο EA SPORTS FIFA 23. Επιπλέον, σε ορισμένα παιχνίδια ή εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας ενδέχεται να έχουν χαμηλότερη απόδοση από την αναμενόμενη στις GPU της σειράς Radeon RX 7000.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή για να μην χάνεις κανένα νέο άρθρο.

Τέλος, οι χρήστες ενδέχεται να συναντήσουν σύντομη αλλοίωση της οθόνης κατά την εναλλαγή μεταξύ παραθύρων βίντεο και παιχνιδιών σε ορισμένα προϊόντα γραφικών της AMD, όπως η Radeon RX 6700 XT. Επιπλέον, στο Returnal, ενδέχεται να εμφανιστεί διαφθορά σε συγκεκριμένες σκηνές με ενεργοποιημένη το Ray Tracing σε GPUs της σειράς Radeon RX 6000.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Οι GPU AMD Radeon RX 6000 προσφέρουν 24% επιπλέον απόδοση Ray Tracing με τη τελευταία ενημέρωση του Adrenalin. ” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

2 thoughts on “Οι GPU AMD Radeon RX 6000 προσφέρουν 24% επιπλέον απόδοση Ray Tracing με τη τελευταία ενημέρωση του Adrenalin.”

Αφήστε μια απάντηση