3+1 φθηνά ποντίκια υπολογιστή με την καλύτερη απόδοση.

Η αναζήτηση του PCsolution316, για ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα τεχνολογίας συνεχίζεται και στο στόχαστρο μπήκαν 3+1 φθηνά ποντίκια υπολογιστή με τη καλύτερη απόδοση. Ψάξαμε τις αγορές συγκρίναμε και προτείνουμε τις ιδανικότερες επιλογές. Έτσι, είτε απλά θέλετε ένα ποντίκι για την εργασία σας που θα λειτουργεί απρόσκοπτα είτε φυσικά επιλέξετε ένα από αυτά για περιβάλλον gaming, θα καλυφθείτε πλήρως. Θέτοντας τα υπέρ και τα κατά, θα εκλέξουμε τον νικητή στο τέλος, γι’αυτό μείνετε προσηλωμένοι για τη συνέχεια.

1. Logitech G502 Hero. Το απόλυτο ποντίκι για κάθε εργασία.

Το συγκεκριμένο προϊόν, έχει πέσει στα χέρια μας αρκετές φορές μέχρι σήμερα και θα μπορούσα να πω ότι είναι ένα από τα πιο ποιοτικά ποντίκια που έχω κρατήσει. Τα δυνατά του σημεία; Θα έλεγα σίγουρα το κράτημα, το χέρι καλύπτει εξαιρετικά την επιφάνεια του και ως δεύτερο, την ακρίβεια στη κίνηση. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά του, το κάνουν ιδανικό λοιπόν για τα εξής. Είναι ξεκούραστο, για πολύωρη χρήση του υπολογιστή μας και φυσικά ιδανικό για διάφορα παιχνίδια, κυρίως First Person Shooters, για τα οποία χρείαζεστε ταχύτητα και ακρίβεια.

Στα κύρια χαρακτηριστικά του:

 • 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα: Προσφέρει αρκετές ρυθμίσεις πλήκτρων και φέρει έναν εξαιρετικά γρήγορο τροχό κύλισης με δύο λειτουργίες που επιτρέπουν τον πλήρως προσαρμόσιμο έλεγχο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
 • Προσαρμόσιμα βάρη: Έως και πέντε βάρη 3,6 g επιτρέπουν εξατομικευμένη διαμόρφωση βάρους και ισορροπίας.
 • Τεχνολογία LIGHTSYNC: Η τεχνολογία Logitech G LIGHTSYNC προσφέρει πλήρως προσαρμόσιμο φωτισμό RGB που μπορεί επίσης να συγχρονιστεί με τη δράση εντός του παιχνιδιού.
 • Μηχανικοί διακόπτες τάσης ελατηρίου: Ένα μεταλλικό σύστημα ελατηρίου και περιστροφής είναι ενσωματωμένο στο αριστερό και το δεξί κουμπί του ποντικιού για άμεση και καθαρή αίσθηση κλικ με άμεση ανταπόκριση.
 • Αισθητήρας επόμενης γενιάς: Ανιχνεύει κίνηση τόσο μικρή όσο ένα εκατομμυριοστό του μέτρου. Αυτό μας προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια στις κινήσεις μας.
 • Νο 1 στον κόσμο: Βασισμένο σε ανεξάρτητα συγκεντρωτικά δεδομένα πωλήσεων (Φεβρουάριος 2019 έως Φεβρουάριος 2020) για πληκτρολόγια παιχνιδιών, ποντίκια και ακουστικά υπολογιστών.
Το Logitech g520 hero, είναι ένα από τα φθηνά ποντίκια με τη καλύτερη απόδοση.
Το νο1 σε πωλήσεις ποντίκι, ιδανικό για κάθε χρήση.

Επιπλέον θα έβαζα στα χαρακτηριστικά του, τον κομψό σχεδιασμό, που το επιτρέπει να σταθεί είτε σε gaming setup, είτε ενδεχομένως σε ένα περιβάλλον γραφείου.

Σίγουρα θα θεωρείται πως ένα τέτοιο ποντίκι, δεν θα είναι οικονομικό με όλα αυτά που προσφέρει. Θα εκπλαγείτε πραγματικά όταν δείτε με πόσο χαμηλή τιμή μπορείτε να το αποκτήσετε.

2. Razer Basilisk V2. Ένα από τα κορυφαία φθηνά ποντίκια.

Όταν ακούμε τη λέξη Razer, το μυαλό μας πηγαίνει απ’ευθείας σε κάτι ακριβό αλλά και ποιοτικό. Στη πραγματικότητα όμως, με λίγο ψάξιμο, μπορούμε να βρούμε εξαιρετικής απόδοσης επιλογές και σε χαμηλή τιμή. Φωτεινό παράδειγμα αυτό το ποντίκι της Razer. Αντίστοιχα, όπως και με το Logitech G502 Hero, έχουμε και εδώ εκπληκτικό κράτημα, ομαλή κίνηση και ακρίβεια κινήσεων. Ξεκούραστο, μπορεί να ταιριάξει σε gaming setup, ή στο γραφείο μας και οπουδήποτε χρειαζόμαστε την υποστήριξη ενός ποντικιού. Η τιμή του δε, στα χαμηλότερα επίπεδα που θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Razer Basilisk V2:

 • Αισθητήρας RAZER FOCUS+ 20K: Ένας αισθητήρας 20.000 DPI διασφαλίζει ότι ανιχνεύονται ακόμη και οι πιο μικρές κινήσεις του ποντικιού.
 • 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα: Οι μακροεντολές και οι δευτερεύουσες λειτουργίες μπορούν να αντιστοιχιστούν σε 11 προγραμματιζόμενα κουμπιά, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου κουμπιού πολλαπλών λειτουργιών για την εκτέλεση πολλαπλών κινήσεων με ταχύτητα αστραπής.
 • Ρυθμιζόμενη αντίσταση τροχού: Η αντίσταση τροχού του ποντικιού μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας χρησιμοποιώντας ένα ρυθμιστικό στο κάτω μέρος του ποντικιού. Χάρη στην ατομικά προσαρμοσμένη ευαισθησία, είναι δυνατός ο έλεγχος που επιτρέπει την καλύτερη απόδοση.
 • Καλώδιο RAZER SPEEDFLEX: Ακόμα πιο ελαστικό και πρακτικά χωρίς αντίσταση για ανεμπόδιστη ελευθερία κινήσεων.
 • 5 προφίλ στη μνήμη ON-BOARD: Μπορούν να αποθηκευτούν έως και 5 διαμορφώσεις προφίλ στο ποντίκι, έτσι ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση σε μεμονωμένες εκχωρήσεις κουμπιών και μακροεντολές ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • RGB φωτισμός: Προγραμματισμένος φωτισμός RGB με ένα από τα καλύτερα προγράμματα διαχείρισης, το Razer Chroma.
Razer Basilisk V2. Ένα από τα κορυφαία φθηνά ποντίκια.
Εξαιρετικός σχεδιασμός, κορυφαία ποιότητα υλικών και απόλυτη ακρίβεια κινήσεων.

3. Roccat Kone AIMO.

Η Roccat GmbH είναι μια γερμανική εταιρεία κατασκευής αξεσουάρ υπολογιστών με έδρα το Αμβούργο. Ήταν επίσης ο χορηγός του πρώην γερμανικού επαγγελματικού οργανισμού esports Team ROCCAT. Από το 2019, η εταιρεία ανήκει στην Turtle Beach Corporation.

Πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν τη παραπάνω εταιρεία, αλλά πρόκειται για μια που δημιουργεί εξαιρετικά σε ποιότητα προϊόντα. Συγκεκριμένα το ποντίκι αυτό που σας προτείνω, εκτός του ότι κανονικά η τιμή του ξεπερνάει τα 90 ευρώ, είναι από τα κορυφαία για να αποκτήσει κανείς. Φυσικά, το ανακαλύψαμε στη καλύτερη τιμή και δεν είχαμε παρά να το προτείνουμε.

 • Ζώνες φωτισμού – με πέντε ζώνες φωτισμού και με δυνατότητα διαμόρφωσης ανεξάρτητα, μπορείτε να προσαρμόσετε την αισθητική του παιχνιδιού σας. Συνεργάζονται επίσης τέλεια για να επιτρέψουν ακόμη πιο ομαλές και πιο ρευστές μεταβάσεις φωτισμού.
 • Εργονομία Kone – Το ποντίκι έχει δοκιμαστεί και είναι αγαπητό από παίκτες σε όλο τον κόσμο.
 • Λαβή – Εξαιρετική και ανθεκτική στη βρωμιά χάρη σε μια υβριδική επίστρωση κατά της φθοράς. Σας βοηθάει να κρατάτε σταθερά το Kone AIMO ακόμα και στις πιο ξέφρενες καταστάσεις.
 • 24 λειτουργίες κουμπιών – Αναβαθμισμένο ώστε να περιλαμβάνει βελτιωμένη περιοχή αντίχειρα, το Kone AIMO διαθέτει πλέον πρόσθετη ευελιξία. το κατώτερο από τα τρία κουμπιά αντίχειρα έχει προεπιλογή Easy-Shift για ένα εντυπωσιακό σύνολο 24 δυνατών λειτουργιών.
 • Αισθητήρας Roccat – απολαύστε ακαταμάχητη ακρίβεια δείκτη με τον ολοκαίνουργιο οπτικό αισθητήρα Roccat των 16.000 DPI. Ο αισθητήρας είναι ρυθμιζόμενος σε βήματα των 1DPI και χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά ευκρινή ακρίβεια και δυνατότητες παρακολούθησης.
Roccat Kone AIMO, ένα φθηνό και αγαπητό ποντίκι από όλους του gamers.
Η Roccat κατέκτησε γρήγορα τους gamers, με αυτό το εκπληκτικό προϊόν.

4. EVGA X17 Gaming Mouse, ένα από τα καλύτερα φθηνά ποντίκια υπολογιστή με την καλύτερη απόδοση.

Πρόσφατα είχαμε γράψει για ένα άλλο ποντίκι της EVGA, το οποίο το θεωρώ το ιδανικό για MMORPGs, λόγω της πληθώρας πλήκτρων που διαθέτει. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι’αυτό, “EVGA x15 για MMO games. Φθηνό και ποιοτικό gaming mouse“. Στο σημερινό άρθρο όμως θα παρουσιάσω ένα εργονομικό ποντίκι για κάθε εργασία πέραν του gaming.

 • Το πρώτο ποντίκι τριπλού αισθητήρα στον κόσμο. Χρησιμοποιώντας διπλούς αισθητήρες LOD, σε συνδυασμό με οπτικό αισθητήρα Pixart 3389 USB2.0 High-Speed ​​32-bit Arm Cortex-M33 μικροεπεξεργαστής πυρήνα, που υποστηρίζει εγγενή ρυθμό αναφοράς 8K Hz.
 • Οκτώ φορές το τυπικό 1K Hz σε ανταγωνιστικά ποντίκια gaming για ταχύτερο χρόνο απόκρισης και ακριβείς κινήσεις.
 • Μηχανισμός γρήγορης απόκρισης που επιτρέπει στο αριστερό και το δεξί κουμπί να είναι πιο ευαίσθητα και να αντιδρούν πιο γρήγορα.
 • 5 προσαρμόσιμα ενσωματωμένα προφίλ με on the fly ρυθμίσεις DPI σάς επιτρέπουν να μεταφέρετε το ποντίκι σας οπουδήποτε.
 • Εργονομικός σχεδιασμός με κουμπί Sniper.

Τι άλλο να ζητήσεις κανείς για ένα ποντίκι, ενώ η τιμή του βρίσκεται τόσο χαμηλά που μπορεί να το αποκτήσει οποιοσδήποτε.

Εργονομικό ποντίκι για κάθε εργασία.
Εργονομικό και εξαιρετικό σε απόδοση ποντίκι. EVGA X17 Gaming Mouse.

Συμπεράσματα και νικητής.

Αρχικά να πω, πως ότι και να επιλέξετε από τα παραπάνω ποντίκια για κάθε εργασία, θα μείνετε ικανοποιημένοι, όσο δεν πάει. Πρόκειται για προϊόντα από εταιρείες που είναι χρόνια στο χώρο και γνωρίζουν και αφουγκράζονται απόλυτα τις ανάγκες του κοινού. Έτσι αν ψάχνετε για ένα εργονομικό ποντίκι και ποιοτίκο, τότε η επιλογή ενός εκ των παραπάνω είναι μονόδρομος. Για το τυπικό της υπόθεσης και μόνο, νικητής της αναμέτρησης λόγω πιο VFM επιλογής, στέφεται το Razer Basilisk V2.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “3+1 φθηνά ποντίκια υπολογιστή με την καλύτερη απόδοση.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση