3 παιχνίδια για υπολογιστή δωρέαν. Μάθε ποιος σου τα χαρίζει.

Όχι 1, ούτε 2, αλλά 3 παιχνίδια για υπολογιστή δωρέαν προσφέρει τη τρέχουσα εβδομάδα η Epic Games. Πρόκειται για 3 τίτλους που μπορείς εύκολα να τους εντάξεις στη συλλογή σου και να παίξεις όποτε βρεις χρόνο να ασχοληθείς με αυτούς. Έτσι μπορείς να τους αποκτήσεις από τη σελίδα της, χωρίς να πληρώσεις απολύτως τίποτα. Έλα να δούμε όμως για ποια παιχνίδια πρόκειται η προσφορά.

Iratus: Lord of the Dead. Παιχνίδια για υπολογιστή δωρέαν από την Epic games.

Ο πρώτος και ο καλύτερος ουσιαστικά τίτλος από τους τρεις είναι το Iratus: Lord of the Dead. Στο Iratus βρίσκεσαι να παλεύεις για τις δυνάμεις του σκότους στον ρόλο του τιτλούχου νεκρομάντη. Ο Iratus, που πρόσφατα απελευθερώθηκε από τη φυλάκισή του για χιλιετίες. Ελέγχετε έναν υπάκουο στρατό ζωντανών νεκρών, με σκελετούς, ζόμπι, banshees και πολλούς άλλους άβιους πολεμιστές. Δημιουργήστε τους στρατιώτες σας με τον μόνο τρόπο που ξέρει ένας νεκρομάντης: από τα μέρη του σώματος των σκοτωμένων εχθρών σας!

Iratus: Lord of the Dead. Παιχνίδια για υπολογιστή δωρέαν από την Epic stores.
Ένας υπέροχος Turn-Based τίτλος που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου.

Επεκτείνετε και βελτιώστε την υπόγεια φωλιά σας.

Ενισχύστε τους υπηρέτες σας ερευνώντας μυστικές τελετουργίες. Εξερευνήστε τους στριμμένους διαδρόμους και τις υπόγειες κατακόμβες και πολεμήστε ενάντια σε λοβοτομισμένους ανθρακωρύχους, άπληστους νάνους και διεφθαρμένους μισθοφόρους. Βοηθήστε τον Iratus στην προσπάθειά του να ανακτήσει και να επισκιάσει την προηγούμενη δύναμή του. Οδηγήστε τον να κατακτήσει τις δυνάμεις του καλού και απελευθερώστε ένα αιώνιο βασίλειο θανάτου στον κόσμο! Η τεράστια ποικιλία τακτικών και στρατηγικών επιλογών κάνει το Iratus μια πραγματική απόλαυση για κάθε ένθερμο λάτρη του είδους roguelike.

Παιχνίδια για υπολογιστή δωρέαν, βασικά χαρακτηριστικά παιχνιδιού.

  • Παίξτε στο πλευρό του κακού, που ενσαρκώνει ο νεκρομαντείος Iratus!
  • Επεκτείνετε και βελτιώστε την υπόγεια φωλιά σας.
  • 19 τύποι υπάκουων υπηρετών: ζόμπι, βαμπίρ, σκελετοί, μούμιες, μπάνσι και πολλά άλλα!
  • Δημιουργήστε τσιράκια από τα μέρη του σώματος των κατακτημένων εχθρών σας.
  • Προηγμένο σύστημα μάχης: για να κερδίσετε πρέπει να γνωρίζετε τόσο τα δυνατά όσο και τα αδύνατα σημεία των στρατευμάτων και των εχθρών σας.
  • Ο Iratus μπορεί να σκοτώσει τους εχθρούς του όχι μόνο με μαγικά ή νύχια, αλλά και αποστραγγίζοντας τη λογική τους!

Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από την Unfrozen και διανεμήθηκε από την Daedalic Entertainment.

Hood: Outlaws & Legends. Το δεύτερο από τα παιχνίδια δωρεάν που δίνει η Epic Store.

Σε έναν βίαιο, μεσαιωνικό κόσμο, ξεπεράστε τις αντίπαλες συμμορίες σε έντονες ληστείες για πολλούς παίκτες PvPvE. Προχωρώντας σε μυστικότητα για να κλέψετε θησαυρούς αόρατους ή κυριαρχώντας μέσα από δυνατούς και βάναυσους αγώνες, μόνο οι καλύτεροι θα ξεφύγουν με πλούτη που αποκτήθηκαν με κόπο.

Hood: Outlaws & Legends.

Είμαστε όλοι Παράνομοι… αλλά κάποιοι από εμάς θα γίνουν Θρύλοι. Αντιμέτωποι με ένα ανελέητο, ανεξέλεγκτο κράτος, οι αντάρτες και οι απατεώνες μάχονται για να διεκδικήσουν τη θέση τους ανάμεσα στους θρύλους. Για να κερδίσουν επιρροή από έναν καταπιεσμένο λαό, αντίπαλες συμμορίες ανταγωνίζονται σε τολμηρές ληστείες για να χτυπήσουν τους πλούσιους όπου πονάει. Λαϊκός ήρωας ή διψασμένος για χρυσό παράνομο, μόνο οι καλύτεροι θα ξεφύγουν με τα πλούτη που αποκτήθηκαν με κόπο. Δύο ομάδες των 4 παικτών ανταγωνίζονται για να εκτελέσουν την τέλεια ληστεία, σε μεσαιωνικά περιβάλλοντα που περιπολούνται από θανατηφόρους φρουρούς AI. Θα χυθεί αίμα. Τα πλούτη θα κλαπούν. Οι θρύλοι θα ξαναγεννηθούν.

Βασικά χαρακτηριστικά του τίτλου.

Hood: Outlaws & Legends. Το δεύτερο από τα παιχνίδια δωρεάν που δίνει η Epic Stores.
Δωρέαν Mutliplayer game για τους λάτρεις του είδους και φυσικά με υπέροχα γραφικά!
  • Παίξε αντιπάλους σε έντονες ληστείες για πολλούς παίκτες PvPvE.
  • Ζήστε έναν βίαιο μεσαιωνικό κόσμο όπου ο μυστικισμός ανταγωνίζεται την ανθρωπογενή εξουσία και τη διαφθορά.
  • Διεκδικήστε τα λάφυρά σας και επενδύστε σε προνόμια, όπλα και τολμηρές νέες εμφανίσεις.
  • Υποστήριξη μετά την κυκλοφορία με νέους χάρτες, χαρακτήρες, τρόπους παιχνιδιού και συμβάντα.

Geneforge 1: Mutagen. Το τρίτο δωρεάν παιχνίδι της Epic.

Μοναδικό RPG φαντασίας ανοιχτού τύπου σε μια εξωγήινη χώρα. Χρησιμοποιήστε τη μάχη ή την πονηριά για να αλλάξετε τον κόσμο, που εξυπηρετείται από τον στρατό σας από ειδικά κατασκευασμένα μεταλλαγμένα τέρατα. Τόνοι δεξιοτήτων, θησαυρών, φατριών, θησαυρών και δημιουργιών. Απαράμιλλη ελευθερία και δυνατότητα αναπαραγωγής σε μια επική ιστορία.

Geneforge 1 – Mutagen Ένα indie cult-classic με απόλυτη ελευθερία σε έναν μοναδικό κόσμο.

Το Geneforge 1 – Mutagen είναι μια μοναδική, πραγματικά ανοιχτή περιπέτεια φαντασίας σε έναν παράξενο, νέο κόσμο. Είστε ένας από τους Shapers, μάγους με την τρομερή δύναμη να δημιουργεί ζωή. Θέλεις ένα εργαλείο, μια παγίδα, έναν στρατό; Το καλείς σε ύπαρξη. Δημιουργείς πανίσχυρα θηρία και αυτά σε υπακούουν απόλυτα. Συνήθως. Τουλάχιστον, έτσι πρέπει να είναι. Έχετε εγκλωβιστεί σε ένα απαγορευμένο νησί, γεμάτο ισχυρά, χαμένα μυστικά του λαού σας επίσης. Οι εισβολείς είναι επίσης εδώ, προσπαθώντας να κλέψουν και να κατακτήσουν τις γνώσεις σας. Πολεμήστε τους για τους φοβερούς θησαυρούς που κρύβονται εδώ. Και καταστρέψτε τους κλέφτες. Ή ενώστε τους.

Geneforge 1: Mutagen. Το τρίτο δωρεάν παιχνίδι της Epic.
Ένας τίτλος indie cult-classic, ευχάριστος χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Επίλογος. 3 παιχνίδια για υπολογιστή δωρέαν.

Από τις 30/06 Πέμπτη και ώρα 18:00 μέχρι και τις 07/07 και ώρα 18:00 Ελλάδος, μπορείς να αποκτήσεις εντελώς δωρέαν τους παραπάνω 3 τίτλους. Αρκεί να μπεις στη σελίδα της Epic Games Store και να περιηγηθείς στους δωρεάν τίτλους. Εφόσον γλιτώνεις αρκετά χρήματα από την απόκτηση ενός παιχνιδιού για υπολογιστή, θα σου πρότεινα να επενδύσεις και να αποκτήσεις το κορυφαίο gaming mouse σε πωλήσεις. Ποιο είναι το Νο1 σε πωλήσεις gaming mouse;

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο. Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek