Νέες Σειρές Netflix.

Αν μη τι άλλο, τον χειμώνα οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουμε τη θαλπωρή του σπιτιού. Έτσι, οι περισσότερες ενεργές συνδρομές γίνονται αυτή τη περίοδο, τόσο στο Netflix όσο και στο Disney+. Όσον αφορά τις σειρές και ταινίες, το Netflix έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει εξαιρετικές (επιπέδου όσκαρ) και σίγουρα το 2023 θα είναι μια χρονιά γεμάτη νέες. Προς το παρόν (καθώς θα επανέλθουμε με πιο πρόσφατες κυκλοφορίες) βρήκαμε 3 νέες σειρές που κυκλοφόρησαν το 2023 και θα σας καθηλώσουν. Ας δούμε παρακάτω για ποιες πρόκειται.

1. Kaleidoscope-Καλειδοσκόπιο (1η Ιανουαρίου 2023)

Αναμφισβήτητα πρόκειται για το πιο καυτό θέμα των τελευταίων ημερών και όχι άδικα. Η σειρά αυτή πραγματικά κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα όλων με τη πρωτότυπη ιδέα που φέρει.

Υπάρχουν συνολικά οκτώ επεισόδια. Κάποια διαδραματίζονται πριν από μια ληστεία, κάποια μετά την αναφερόμενη ληστεία και ένα επεισόδιο αφορά την ίδια τη ληστεία. Αλλά το εκπληκτικό είναι το εξής: μπορείτε να παρακολουθήσετε τα επεισόδια με όποια σειρά θέλετε.

Υπάρχει η (τυχαία) σειρά που σας σερβίρει το Netflix ή οποιαδήποτε άλλη σειρά θέλετε εσείς να επιλέξετε. Το Netflix φαίνεται να προσπαθεί να μας απελευθερώσει από τα δεσμά της γραμμικής αφήγησης.

Με ποια σειρά να δείτε τα επεισόδια του kaleidoscope;

Μας υπόσχεται λοιπόν το Netflix, ότι υπάρχουν 40.320 τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βιώσουμε το Kaleidoscope. Οι περισσότεροι ξεκινούν με το επεισόδιο τίτλου Green, το οποίο έχει το ρόλο της αναδρομής. Στη συνέχεια μπορεί να μεταπηδήσουν στο Violet (άλλο ένα flashback), ή στο Red (που διαδραματίζεται αμέσως μετά τη ληστεία), ή στο Blue (όπου σχεδιάζεται η ληστεία), ή σε οποιοδήποτε από τα άλλα επεισόδια με διάφορους συνδιασμούς. Η σειρά συνήθως τελειώνει στο White, το οποίο είναι το ίδιο το επεισόδιο της ληστείας, αλλά τίποτα δεν σας εμποδίζει να το παρακολουθήσετε όπως εσείς θέλετε.

καλεισκόπιο σειρά επεισοδίων.
Εσείς με ποια σειρά θα το δείτε;

Διαβάστε επίσης: Hogwarts Legacy. Χειρισμός, σενάριο, ημερομηνία κυκλοφορίας και πλήρης παρουσίαση, για τον κορυφαίο τίτλο του 2023.:

Σενάριο του Kaleidoscope.

Μια περίληψη της πλοκής της σειράς φαίνεται δύσκολο εγχείρημα, καθώς το ίδιο το Netflix ανακατεύει τη σειρά των επεισοδίων για κάθε κοινό. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ληστεία που βρισκόταν στο σχεδιασμό για σχεδόν 25 χρόνια. Ο Leo Pap είναι ο “Καθηγητής” και θέλει να ληστέψει το θησαυροφυλάκιο του Roger Salas, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι το ασφαλέστερο θησαυροφυλάκιο της Νέας Υόρκης, ίσως και του κόσμου. Το πώς στήνει την ομάδα του και τι συμβαίνει στο σχέδιο εκτέλεσής τους είναι στην ουσία αυτό που βλέπουμε στο Καλειδοσκόπιο.
Έχουν διατηρήσει μια σαφή χρονική απόσταση μεταξύ των γεγονότων που συμβαίνουν σε κάθε επεισόδιο. Έτσι θα δούμε, 25 χρόνια πριν από τη ληστεία, 5 εβδομάδες πριν από τη ληστεία, 6 μήνες μετά τη ληστεία κ.λπ.

Το κομμάτι της ληστείας είναι στην πραγματικότητα κάτι κοινότυπο. Έχουμε τον εγκέφαλο που σχεδιάζει τα πάντα και στρατολογεί τον καθένα για το ταλέντο του. Αυτό που φάνηκε ενδιαφέρον στο περιεχόμενο είναι το πώς προσπαθεί να πάει πέρα από το τελικό αποτέλεσμα της ληστείας. Η διαδρομή του πράκτορα του FBI, Nazan Abbasi, όπως και τα ηθικά διλλήματα ορισμένων χαρακτήρων που εμπλέκονται στη ληστεία φαίνονται ενδιαφέροντες προσθήκες για την εκπληκτική νέα σειρά του Netflix που κυκλοφόρησε το 2023.

2. That ’90s Show (19 Ιανουαρίου 2023).

Εδώ μεταβαίνουμε σε κάτι τελείως διαφορετικό, που απευθύνεται σε άλλο κοινό και σε άλλο είδος σειράς. Το Χόλιγουντ διανύει μια νέα εποχή επανεκκινήσεων, προσαρμογών και συνέχειας, η νοσταλγία ξανασηκώνει το κεφάλι της καθώς οι άνθρωποι αναζητούν ευχάριστες αναμνήσεις σε έναν κόσμο που παλεύει να βρει μια νέα κανονικότητα εν μέσω μιας πολυετούς πανδημίας. Από το Wednesday μέχρι το Unsolved Mysteries, το Netflix το 2023 εκμεταλλεύεται αυτή την επιθυμία για νοσταλγία. Για κάτι τέτοιο λοιπόν πρόκειται και το That ’90s Show. Βασίζεται στη αρχική σειρά το That ’70s Show.

Σενάριο του That ’90s Show.

Το “That ’90s Show” διαδραματίζεται και πάλι στο σπίτι των Φόρμαν στο Ουισκόνσιν, όπου η Κίτι (Ντέμπρα Τζο Ραπ) και ο Ρεντ (Κέρτγουντ Σμιθ) είναι πλέον μόνοι, με τον γιο τους Έρικ (Τόφερ Γκρέις) να έχει φύγει προ πολλού και να έχει παντρευτεί την παλιά του αγάπη, Ντόνα (Λόρα Πρέπον). Αλλά ένα καλοκαίρι της δεκαετίας του ’90, η κόρη του Eric και της Donna, η Leia (ναι, πήρε το όνομά της από τον χαρακτήρα του Star Wars), έρχεται για επίσκεψη, κάνοντας παρέα στο υπόγειο με μια νέα ομάδα φίλων.

Από αυτούς τους νέους φίλους, η Kitty και η Red θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον Jay Kelso (Mace Coronel), τον γιο του Kelso (Ashton Kutcher) και της Jackie (Mila Kunis).

That '90s Show. Μια σείρα στο Netflix που κυκλοφορεί το 2023.
Ο Ashton Kutcher ως Michael Kelso και η Mila Kunis ως Jackie Burkhart στο πρώτο επεισόδιο του That ’90s Show.

Διαβάστε επίσης: Guardians of the Galaxy 3. Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα ταινία του MCU.

3. Lockwood & Co. (27 Ιανουαρίου 2023)

Μεταστροφή και οδηγούμαστε σε μια σειρά διαφορετική από τις δύο παραπάνω. Έτσι θα συναντήσουμε, φαντάσματα, αγωνία και περιπέτεια στη νέα αυτή σειρά του Netflix που κυκλοφορεί το 2023.

Από τον συγγραφέα και σκηνοθέτη του Attack the Block έρχεται το εκπληκτικό Lockwood & Co. Η επερχόμενη τηλεοπτική σειρά, που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά παιδικών βιβλίων του συγγραφέα Jonathan Stroud, θα είναι το πρώτο τηλεοπτικό έργο του Joe Cornish. Η σειρά αφορά μια τριάδα προικισμένων εφήβων (κυνηγών φαντασμάτων) στην ερασιτεχνική εταιρεία τους Lockwood & Co, καθώς μάχονται ενάντια σε θανατηφόρα πνεύματα.

Σενάριο του Lockwood & Co.

Το Lockwood & Co ακολουθεί τρεις έφηβους κυνηγούς φαντασμάτων εν μέσω μιας επιδημίας φαντασμάτων που στοιχειώνουν το Λονδίνο. Δύο χαρισματικά αγόρια και ένα κορίτσι που εμφανίζουν “εξαιρετικές ψυχικές ικανότητες” (σκεφτείτε κάτι σαν την Eleven από το Stranger Things) αποτελούν την τριάδα. Η Lucy Carlyle (Ruby Stokes), ένα νεαρό μέντιουμ, ενώνει τις δυνάμεις της με τα δύο χαρισματικά αγόρια Anthony Lockwood (Cameron Chapman) και George Cubbins (Ali Hadji-Heshmati) στη μικρή εταιρεία τους που ονομάζεται Lockwood & Co. Η εταιρεία δεν επιτρέπεται σε ενήλικες και αναλαμβάνει να κρατήσει τους δρόμους του Λονδίνου ασφαλείς, παλεύοντας με τα κακά πνεύματα των απέθαντων, μέρα και νύχτα.

Το πλήρες τρέιλερ για το Lockwood & Co κυκλοφόρησε από το Netflix στις 12 Ιανουαρίου 2023. Με μουσική υπόκρουση το τραγούδι “London Calling” των The Clash, το τρέιλερ μας δίνει μια γεύση από τα φαντάσματα της σειράς, την υπερφυσική δράση, το χιούμορ και το συναρπαστικό νεανικό καστ της.

Διαβάστε επίσης: Νέες σειρές στο Disney+ που δεν πρέπει να χάσεις.

Επίλογος.

Αναμφισβήτητα, περιμένουμε ακόμα περισσότερες σειρές και ταινίες από αυτές που αναφέραμε από το Netflix που θα κυκλοφορήσουν το 2023. Ωστόσο, με το καλειδοσκόπιο να τραβάει σίγουρα από την αρχή της χρονιάς τη προσοχή μας, ως τη πιο περίτεχνη σειρά έως σήμερα, υπάρχουν και άλλες επιλογές που θα μας κάνουν να περάσουμε ξέγνοιστα τις ώρες μας στη μικρή οθόνη. Είτε είστε λάτρης της κωμωδίας ή θέλετε να δείτε κάτι πιο εκρηκτικό, τρομακτικό και περιπετειώδης, υπάρχουν νέες σειρές από το Netflix που κυκλοφόρουν το 2023 και θα σας καταπλήξουν.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “3 νέες σειρές στο Netflix που κυκλοφόρουν το 2023 και θα σας καθηλώσουν.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση