Το Twitter βουλιάζει. Ο Elon Musk, μόλις απάντησε για το πρόβλημα επαλήθευσης της πλατφόρμας.

Δεν έχει περάσει ούτε λίγο διάστημα από τότε που ο Elon Musk, ανέλαβε τα ηνία του τεράστιου αυτού Social Media, γνωστό σε όλους Twitter. Ωστόσο, οι τακτικές που χρησιμοποιεί είναι με ακρίβεια μαθηματική ότι θα στείλουν τη πανίσχυρη αυτή πλατφόρμα στον “τάφο” για τα καλά.

Σύμφωνα με το The Verge, ο Musk σχεδιάζει να αυξήσει τη μηνιαία τιμή του Twitter Blue, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργάζεστε tweets, καθώς και να λαμβάνετε προσαρμοσμένα εικονίδια και αποκλειστικές λειτουργίες, από 4,99 μέχρι 19,99 ευρώ. Με την εγγραφή, οι χρήστες του Twitter Blue θα επαληθεύονται επίσης τώρα, κάτι που τους δίνει ένα μπλε σημάδι δίπλα στο όνομα χρήστη τους – κάτι που κάποτε περιοριζόταν σε επαληθευμένους χρήστες, όπως αξιόλογα δημόσια πρόσωπα, πολιτικούς και μέλη των μέσων ενημέρωσης.

Οι χρήστες που έχουν ήδη επαληθευτεί θα έχουν ένα περιθώριο 90 ημερών για να εγγραφούν σε αυτό το νέο πρόγραμμα, διαφορετικά θα χάσουν το μπλε σημάδι τους.

Γιατί πληρώνοντας το μπλε σημάδι, δημιουργούνται προβλήματα στο Twitter;

Αναλογιστείτε λοιπόν πόσο άχρηστη μπορεί να γίνει η πλατφόρμα καθώς χρήστες ή αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα, μπορούν απλά πληρώνοντας να αποκτήσουν το μπλε σημάδι.

Η επαλήθευση στο Twitter είναι μια αργή, απογοητευτική πλέον διαδικασία, στην οποία πρέπει να στείλετε στην εταιρεία πολλαπλούς συνδέσμους ιστού ως απόδειξη ότι είστε πραγματικό πρόσωπο και αξίζετε το μπλε σημάδι. Μερικοί άνθρωποι έχουν απορριφθεί πολλές φορές και χρειάστηκαν δύο προσπάθειες ίσως και παραπάνω για την επαλήθευση. Προφανώς χρειάζεται η διαδικασία μια επαναπροσέγγιση.

Η απάντηση από τον Elon Musk, ήρθε μόλις πριν λίγο καθώς τα παράπονα των @johnkrausphotos και @sriramk των πολλαπλών αιτημάτων για επαλήθευση τους ανάγκασαν να αναφερθούν δημόσια στο θέμα.

Σπασμένο Twitter.
Το Twitter, περνάει δύσκολες ώρες.

Το Twitter οδεύει στο τέλος.

Η χρέωση 20 ευρώ το μήνα για αυτό δεν είναι ο σωστός τρόπος προφανώς για να σωθεί η πλατφόρμα. Μειώνεται η αξία της επαλήθευσης αρκετά το οποίο ήταν να βοηθήσει τους χρήστες να γνωρίζουν εάν ένας λογαριασμός είναι αυθεντικός ή δημόσιου ενδιαφέροντος.

Σε τετραπλάσια τιμή από αυτήν που είναι αυτή τη στιγμή μια συνδρομή στο Twitter Blue. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Musk φέρεται να είπε στους προγραμματιστές του Blue ότι θα απολυθούν εάν αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, θα μπορούσαμε να δούμε τις σκοτεινές μέρες του Twitter να ξεκινούν και πιθανώς το τέλος του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε ελεύθερα τον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Το Twitter βουλιάζει. Ο Elon Musk, μόλις απάντησε για το πρόβλημα επαλήθευσης της πλατφόρμας. ” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδη builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση