Το Disney+ στην Ελλάδα! Έφτασε η ώρα.

Το Disney+ ήρθε στην Ελλάδα και από σήμερα 14 Ιουνίου 2022, μπορείς να απολαύσεις το ποιοτικότερο περιεχόμενο που υπήρξε ποτέ σε συνδρομητική τηλεόραση. Απόλαυσε ταινίες και σειρές της Disney, Marvel, Discover channel και πολλλά άλλα, σε εκπληκτική τιμή.

Πότε έρχεται το Disney+ στην Ελλάδα;

Σήμερα 14 Ιουνίου 2022, είναι διαθέσιμο προς εγκατάσταση το Disney+ για τη χώρα μας. Μπορείς να το κατεβάσεις στο κινητό μέσω Google App Store, να το εγκαταστήσεις στη τηλεόραση σου ή να παρακολουθήσεις από υπολογιστή.

Τι περιεχόμενο έχει το Disney+;

Αρχικά μπορείς να παρακολουθήσεις ταινίες και σειρές της Marvel, Disney και διάφορα ντοκιμαντέρ. Αυτό που δεν ήξερα (μας ενδιαφέρει για τα μικρά παιδιά συνήθως) είναι πόσα από αυτά, ειδικά τα παιδικά, είναι μεταγλωτισμένα. Έτσι σήμερα που το εγκατέστησα, προς ευχάριστη έκπληξη μου εντόπισα ότι πολλά παιδικά είναι μεταγλωτισμένα.

Το Disney+ στην Ελλάδα! Έφτασε η ώρα. Μπορείς να παρακολουθήσεις, spiderman, loki, what if και πολλές άλλες κορυφαίες σειρές και ταινίες.
Μπορείς να παρακολουθήσεις, spiderman, loki, what if και πολλές άλλες κορυφαίες σειρές και ταινίες.

Που μπορώ να δω ποιοτικά παιδικά στην Ελλάδα.

Αν κάποιος ψάχνει να βάλει κινούμενα σχέδια για το παιδί του και δεν γίνεται να μην συγκαταλέξει τη Disney. Θα σου πω αλήθεια, με το Netflix, ήμουν ευχαριστημένος στην αρχή. Όμως η ποιότητα του προγράμματος του, μειώθηκε ραγδαία. Έτσι σήμερα, τη πρώτη μέρα κιόλας κυκλοφορίας σύνδεσα το Disney+ στον δέκτη μου και έχω ενθουσιαστεί.

Που μπορώ να δω ποιοτικά παιδικά.  Φυσικά πλέον στο Disney+
Επιτέλους ένα ποιοτικό πρόγραμμα, για τους μικρούς μας φίλους.

Πως μπορώ να γίνω συνδρομητής στο Disney+;

Αρκεί να επισκεφτείς την αρχική σελίδα της υπηρεσίας Disney+ και μπορείς να εγγραφείς για τον πρώτο χρόνο. Έτσι μπορείς πλέον να απολαμβάνεις όλο το περιεχόμενο, στη τηλεόραση σου, κινητό και υπολογιστή. Υπέροχες ταινίες, ποιοτικά κινούμενα σχέδια και σειρές που θα σε καθηλώσουν. Προσωπικά στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο και μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση