Το καλύτερο παιχνίδι με λέξεις για Android. Βρες τη λέξη.

Στην αναζήτηση του PcSolution316, για παιχνίδια στο κινητό, ανακαλύψαμε ένα νέο παιχνίδι με πάνω από 300 πίστες. Σίγουρα με τη δυσκολία που έχει (κάποιες δεν μπορούσαμε με τίποτα να τις λύσουμε) θα συντροφεύσει τα καλοκαιρινά μεσημέρια σου ή στη παραλία καθώς χαλαρώνεις απολαμβάνοντας τον ήλιο. Παρόλο που έχουμε δοκιμάσει πολλά, πρόκειται για μια νέα κυκλοφορία και μας εντυπωσίασαν οι εικόνες αλλά και η ευφευρετικότητα των επιλύσεων. Ας δούμε πιο αναλυτικά όμως πιο είναι το καλύτερο παιχνίδι με λέξεις για Android, για το φετινό καλοκαίρι.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι.

Ουσιαστικά οι κανόνες του παιχνιδιού είναι πολύ απλοί. Επίσης μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον φίλο, κάτι που το κάνει ακόμα πιο ωραίο! Σου δίνεται μια κρυμμένη εικόνα και εσύ απελευθερώνεις κάποια τμήματα της. Το ιδανικό είναι να βρείς τη λέξη, με τα λιγότερα δυνατά τετράγωνα ανοιχτά. Έτσι όταν θα χρειαστείς βοήθεια θα έχεις αρκετούς πόρους για να τους χρησιμοποιήσεις ως βοήθεια.

Το καλύτερο παιχνίδι με λέξεις για Android. Βρες τη λέξη. Ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι με λέξεις.
Μάντεψε ποια πόλη κρύβει η εικόνα.

Στη παραπάνω περίπτωση χρησιμοποιήσαμε τη βοήθεια που είχαμε διαθέσιμη. Αφαίρεση λανθασμένων γραμμάτων, ολόκληρη απάντηση ή εμφάνιση σωστού γράμματος είναι οι διαθέσιμες στο παιχνίδι. Φυσικά δεν ξεχνάμε τη βοήθεια των φίλων μας!

Το καλύτερο παιχνίδι με λέξεις για Android συσκευές. Βρες τη λέξη.

Η ονομασία του παιχνιδιού είναι Βρες τη λέξη” και μπορείς να το κατεβάσεις φυσικά από το Google Play!

Το υπέροχο παιχνίδι αυτό λοιπόν δημιουργήθηκε από τη DefilerDev, μια νέα ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιών. Είναι μια νέα κυκλοφορία που μόλις διατέθηκε προς δοκιμή, ενώ μπορείς να είσαι από τους πρώτους που μπορεί να γράψει μια αξιολόγηση ή να βαθμολογήσει την εφαρμογή και να βοηθήσεις τους υπόλοιπους χρήστες να τη γνωρίσουν.

Το καλύτερο παιχνίδι με λέξεις για Android συσκευές. Βρες τη λέξη.
Ευτυχώς υπάρχουν αρκετές βοήθειες στο παιχνίδι και μπορέσαμε να συνεχίσουμε.

Τι μας άρεσε στο “Βρες τη Λέξη”.

Αρχικά όπως είπα στην αρχή, μου άρεσαν πολύ οι εικόνες που περιέχει η συγκεκριμένη εφαρμογή. Εκτός δηλαδή της δυσκολίας (μου αρέσει που έχει υψηλό βαθμό σε κάποιες πίστες). Έτσι η δυσκολία οι εικόνες και οι εφευρετικότητα των λέξεων συνθέτουν μια όμορφη εφαρμογή παιχνιδιού με λέξεις και εικόνες. Σίγουρα θα συντροφεύσει κάποια μεσημέρια ευχάριστα ή ακόμα και στη παρέα μπορεί να γίνει επίκεντρο καθώς η δυσκολία της θα επιτρέψει να στρέψετε πολλά κεφάλια πάνω από το κινητό σας για να βρεθεί η λύση! Επίσης, ακόμα ένα θετικό είναι ότι πρόκειται για μια ελαφριά εφαρμογή και γενικά ο χειρισμός της είναι απλός και εύκολος. Δεν απαιτεί κινητό με μεγάλες δυνατότητες για να “τρέξει” απροβλημάτιστα.

Τι δεν μας άρεσε στο παιχνίδι.

Ουσιαστικά κάποιες πίστες είναι πραγματικά πολύ δύσκολες και ίσως αυτό να εκνευρίζει μερικές φορές. Έτσι από τα αρνητικά ίσως θα μπορούσε να είναι η δυσκολία καθώς μπορεί να μην έχεις διαθέσιμες επιλογές για βοήθεια. Αυτό μπορεί να γίνει λίγο ενοχλητικό. Τέλος εντοπίσαμε κάποια κρασαρίσματα τυχαία, αλλά δεν είναι τόσα ώστε να είναι το παιχνίδι δύσκολο να παιχτεί.

Μια ματιά στο gameplay του παιχνιδιού “Βρες τη λέξη”.

Επίλογος και συμπεράσματα. Το καλύτερο παιχνίδι με λέξεις για Android. Βρες τη λέξη.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα βρήκαμε και ένα διαφορετικό παιχνίδι που δεν στηρίζεται στα γραφικά και στον χειρισμό. Αντιθέτως η δύναμη του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι στην εφευρητικότητα, την εξυπνάδα και παρατηρητικότητα. Η επίλυση των λέξεων που κρύβονται πίσω από μια απλή εικόνα μπορεί να γίνει σπαζοκεφαλιά σε μερικές περιπτώσεις. Όπως και να έχει, ελπίζουμε το φετινό καλοκαίρι να σας συντροφεύσει και να περάσετε ωραίες στιγμές και ώρες με το συγκεκριμένο παιχνίδι, είτε μόνοι είτε με παρέα! Οι πίστες όπως λένε οι developers θα ανανεώνονται συνεχώς! Καλή διασκέδαση.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Το καλύτερο παιχνίδι με λέξεις για Android. Βρες τη λέξη.” Mην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek