Fire TV Stick

Μια πρωτότυπα φοβερή συσκευή και πάνω από όλα πρακτική μπορείτε να βρείτε στο Amazon Γερμανίας. Ένα τηλεχειριστήριο Fire TV Stick, με το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε όλα τις τηλεοπτικές πλατφόρμες και να παρακολουθείτε ακατάπαυστα τα αγαπημένα σας προγράμματα. Αναμφισβήτητα, στις μέρες μας που είμαστε συνδρομητές σε μια ή και περισσότερες πλατφόρμες και παρακολουθούμε αγαπημένες σειρές και ταινίες, μια τέτοια συσκευή θα μας λύσει τα χέρια. Έτσι, Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video και πολλά άλλα, είναι πλέον στα χέρια σας και φυσικά με την φωνητική υποστήριξη της Alexa. Βέβαια οι εντολές που δέχεται είναι στα αγγλικά, αλλά δεν παύει να είναι μια προσθήκη που μπορεί να βοηθήσει σε αρκετές περιπτώσεις.

Το Fire TV Stick παρέχει γρήγορη ροή σε Full HD.

Όπως προείπαμε, το Fire TV Stick, παρέχει HD υποστήριξη σε περιεχόμενο για το οποίο έχουμε συνδρομή. Για παράδειγμα, Amazon Prime Video, Netflix και πολλά άλλα. Ωστόσο, έχετε πρόσβαση και σε άλλες πλατφόρμες και δωρεάν όπως το YouTube.

Διαβάστε επίσης: Disney+, Amazon Prime ή Netflix; Ποια τηλεοπτική πλατφόρμα να επιλέξετε;

Προσφέρει περισσότερο έλεγχο.

Το Alexa Voice Remote σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη φωνή σας για να αναζητάτε και να ξεκινάτε προγράμματα από διάφορες εφαρμογές. Με τα προκαθορισμένα κουμπιά μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα στις αγαπημένες σας εφαρμογές. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε την τροφοδοσία και την ένταση του ήχου στη συμβατή τηλεόραση και το soundbar χωρίς να χρειάζεστε άλλο τηλεχειριστήριο. Έτσι, προσφέρει μια “όλα σε μία” συσκευή που μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα με ευκολία και άμεση προσβασιμότητα.

Fire TV stick με φωνητική λειτουργία Alexa.
Πλήρης έλεγχος με την Alexa.

Προσφέρει ήχο οικιακού κινηματογράφου με υποστήριξη Dolby Atmos. Έτσι, μπορείτε να νιώσετε τις σκηνές να ζωντανεύουν με τον καθηλωτικό ήχο Dolby Atmos, σε επιλεγμένους τίτλους, με τα αντίστοιχα συμβατά συστήματα οικιακού ήχου. Τα μέλη του Amazon Prime έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε χιλιάδες ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ζωντανή τηλεόραση, ειδήσεις και αθλητικά με συνδρομές στο Eurosport και άλλα.

Ακούστε μουσική και πολλά άλλα με το Fire TV Stick.

Ακούστε μουσική-ροή στο Amazon Music, το Spotify και άλλα. Ενδέχεται να ισχύουν τέλη συνδρομής σε αυτές τις πλατφόρμες.
Η συσκευή συνδέεται πίσω από την τηλεόραση σας,στη συνέχεια την ενεργοποιείτε και συνδέεστε στο διαδίκτυο για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση.

Εύκολη εγκατάσταση και πρόσβαση στο πιο δημοφιλές περιεχόμενο.

Διαβάστε επίσης: Google LaMDA: Μια τεχνητή νοημοσύνη που “αισθάνεται”.

Τι πρέπει να γνωρίζεται για το Fire Stick:

Η φωνητική αναζήτηση της Alexa είναι βελτιστοποιημένη μόνο για την αγγλική γλώσσα.

Δεν έχει κάθε εφαρμογή την ίδια εμπειρία φωνητικού ελέγχου. Ορισμένες εφαρμογές, όπως το Netflix, το Prime Video και το YouTube, έχουν ενσωματωθεί περαιτέρω με την Alexa, επιτρέποντάς σας να περιηγείστε και να κάνετε αναζήτηση μέσα στις εφαρμογές, να επιλέγετε συγκεκριμένους τίτλους και πολλά άλλα.

Το Dolby Atmos είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένους τίτλους όταν είναι συνδεδεμένο με συμβατό εξοπλισμό.

Το Fire TV Stick δεν υποστηρίζει ροή 4K. Αν αυτή η λειτουργία σας ενδιαφέρει, σας προτείνουμε το Fire TV Stick 4K Max.

Πως να αποκτήσετε το Fire TV stick.

Αποκτήστε σήμερα το Fire TV stick από το Amazon.de, με φθηνά έξοδα αποστολής, άμεσα στο χώρο σας (σε ελάχιστες πλέον μέρες παραδίδεται το δέμα) και φυσικά χωρίς εκτελωνισμούς και κρυφά τέλη. Είναι μια συσκευή που θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμη σε όλους όσους δεν έχουν στη κατοχή τους μια Smart TV, ενώ θα προσφέρει και το κάτι παραπάνω μέσω της φωνητικής της λειτουργίας που θα ξεπεράσει ακόμα και τις σύγχρονες τηλεοράσεις. Καταπλήξτε τους φίλους και τους συγγενείς σας, αλλά κυρίως, απολαύστε ποιοτικό περιεχόμενο, με αυτή την εξαιρετικά πρακτική συσκευή που είναι συμβατή σε όλες τις τηλεοράσεις παγκοσμίως.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Τηλεχειριστήριο Fire TV Stick με φωνή της Alexa.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

Συχνές ερωτήσεις χρηστών:

Ναι. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Firestick και κατεβάστε μια εφαρμογή VPN.

Ναι μπορείτε. Αλλά να κατεβάσετε πρώτα τις εφαρμογές του Amazon και να αλλάξετε τη ρύθμιση ώστε να μην επιτρέπονται εφαρμογές από άγνωστες πηγές.

Η τηλεόραση δεν χρειάζεται Internet, αλλά το firestick χρειάζεται σύνδεση Wi-Fi.
Η μόνη απαίτηση είναι ένα hdmi.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση