Τα νέα Samsung Galaxy S23 θα φέρουν Gorilla Glass Victus 2. Βίντεο.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο της τεχνολογίας Gorilla Glass Victus του κατασκευαστή τζαμιών Corning, ο επόμενος γύρος των smartphones-ναυαρχίδων της Samsung πρόκειται να χρησιμοποιήσει Gorilla Glass Victus 2, σύμφωνα με δελτίο τύπου. Αυτά τα προς το παρόν μη ανακοινωμένα τηλέφωνα θα είναι τα πρώτα που θα χρησιμοποιήσουν τη νέα έκδοση του Victus, πιθανώς για να παρέχουν μεγαλύτερη προστασία από ζημιές πτώσης του τηλεφώνου σε σκληρές επιφάνειες.

Η Corning λέει ότι το Victus 2 μπορεί να επιβιώσει από πτώσεις ύψους έως και ενός μέτρου σε σκληρό έδαφος και από ύψος έως και δύο μέτρων σε άσφαλτο. Αν δεν το πιστεύετε αυτό, υπάρχουν μερικά βίντεο στο YouTube με δοκιμές πτώσης και γρατσουνιών που αποδεικνύουν πόσο καλά λειτουργεί.

Όσον αφορά τη Samsung, η χρονική στιγμή αυτής της ανακοίνωσης συμπίπτει με τη ροή του Galaxy Unpacked την επόμενη Τετάρτη. Αναμένεται ότι η Samsung θα ανακοινώσει την τριάδα τηλεφώνων Galaxy S23 στην εκδήλωση, και εκτός αν η ανακοίνωση της Corning είναι απλώς μια τρελή σύμπτωση, τότε μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως τα Samsung Galaxy S23, θα χρησιμοποιούν το Victus 2.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Τα νέα Samsung Galaxy S23 θα φέρουν Gorilla Glass Victus 2. Βίντεο.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση