Τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά 2023

Δεν υπάρχει πιο βολικός και εύκολος τρόπος για να ακούτε μουσική ή podcast από ό,τι με πραγματικά ασύρματα ακουστικά, γνωρίζοντας πως η ποιότητά τους βελτιώνεται κάθε χρόνο. Αυτά τα ακουστικά παρέχουν εντυπωσιακό ήχο και ορισμένες επιλογές μπορούν να αγοραστούν ακόμη και με χαμηλό προϋπολογισμό. Έχουμε συμπεριλάβει μερικά από αυτά τα οικονομικότερα ακουστικά με τον καλύτερο ήχο σε αυτή τη λίστα, αλλά η πλειοψηφία των ακουστικών που παράγουν πραγματικά κορυφαίο ήχο τείνουν να είναι λίγο ακριβά (και μερικές φορές πολύ ακριβά).

Αν και υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, τα ασύρματα ακουστικά με τον καλύτερο ήχο τείνουν επίσης να είναι μεγαλύτερα και μπορεί να μην ταιριάζουν σε ορισμένα αυτιά. Για να έχετε βέλτιστη ποιότητα ήχου, είναι ζωτικής σημασίας η καλή εφαρμογή και η στεγανή τοποθέτηση τους, οπότε η εύρεση ενός σετ ακουστικών που εφαρμόζουν στα αυτιά σας είναι επιτακτική ανάγκη. Τα ακουστικά με εξαιρετικό ήχο μπορεί να καταλήξουν να μην ακούγονται και τόσο καλά, αν δεν έχουν σωστή εφαρμογή.

1. Earfun Air S.

Τα Earfun Air S είναι τα καλύτερα της σειράς, με ζεύξη Bluetooth πολλαπλών σημείων και το τελευταίο τσιπ Qualcomm QCC3046 με τον κωδικοποιητή ήχου aptX για Android και άλλες συσκευές που το υποστηρίζουν. Διαθέτουν εκπληκτικά εντυπωσιακό ήχο για τη μέτρια τιμή τους. Λειτουργούν επίσης καλά ως ακουστικά για την πραγματοποίηση κλήσεων με αξιοπρεπή μείωση του θορύβου του περιβάλλοντος. Τα ακουστικά έχουν βαθμό ανθεκτικότητας στο νερό IPX5, που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχα και μπορούν να αντέξουν έναν παρατεταμένο ψεκασμό νερού.

2. Sony WF-1000XM4 Wireless Earbuds.

Η Sony είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου και των πραγματικά ασύρματων ακουστικών. Με το WF-1000XM4, η εταιρεία συνδύασε τις επιδόσεις, την εργονομία και την ποιότητα κατασκευής πιο αποτελεσματικά από ποτέ.

Σε σύγκριση με τους προκατόχους τους, τα Sony WF-1000XM4, προσφέρουν αρκετά χαρακτηριστικά ποιότητας ζωής που τα καθιστούν άξια αναβάθμισης, ακόμη και αν είναι πιο ακριβά από τα προηγούμενα. Μπορεί να μην υποστηρίζουν aptX, αλλά το αντισταθμίζουν με την εξαιρετική ποιότητα κλήσης, τις εξαιρετικές λειτουργίες εντός της εφαρμογής και την αίσθηση ότι έχετε αγοράσει ένα premium ζευγάρι ακουστικών.

Διαβάστε επίσης: RTX 4070 Ti vs RTX 4080. Σύγκριση σε τιμές, σημεία αναφοράς και χαρακτηριστικά. Ποια είναι πιο VFM;

3. Apple airpods pro 2.

Τα νέα AirPods Pro τροφοδοτούνται από το νέο τσιπ H2 της Apple, το οποίο παρέχει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ και είναι ταυτόχρονα πιο αποδοτικό, σύμφωνα με την Apple. Το νέο τσιπ, σε συνδυασμό με νέους οδηγούς χαμηλής παραμόρφωσης, επιτρέπει βελτιωμένο ήχο που προσφέρει μεγαλύτερη καθαρότητα και βάθος. Η ακύρωση θορύβου είναι επίσης βελτιωμένη – η Apple λέει ότι τα νέα AirPods έχουν “διπλάσια” ακύρωση θορύβου από τα αρχικά AirPods Pro. Επιπλέον, τα νέα AirPods προσθέτουν μια επιπλέον ώρα διάρκειας ζωής της μπαταρίας, από πέντε έως έξι ώρες με την ακύρωση θορύβου ενεργοποιημένη. Επιπλέον, ένα ηχείο στη θήκη που εκπέμπει έναν ήχο που βοηθάει στον εντοπισμό των ακουστικών σας μέσω του Find My σε περίπτωση που τα χάσετε.

4. Ηonor earbuds 3 pro.

Ναι, μοιάζουν πολύ με τα AirPods Pro της Apple και καμία αναθεώρηση του Honor Earbuds 3 Pro που να αξίζει τη συνδεσιμότητά του Bluetooth 5.2 δεν μπορεί να αγνοήσει αυτό το γεγονός. Αλλά αντί να ενταχθεί στον ολοένα αυξανόμενο σωρό των κακών απομιμήσεων, η Honor πήρε το σχήμα των επαγγελματικών AirPods και πρόσθεσε τον έλεγχο της έντασης ήχου στη συσκευή στα στελέχη, μια πιο προσαρμόσιμη και απολαυστική εμπειρία ακύρωσης θορύβου, μια νέα κομψή και εύκολη εφαρμογή (αρκεί να μην έχετε iPhone – είναι διαθέσιμη μόνο για Android) και το πιο σημαντικό είναι ότι παρέδωσε ένα πιο γεμάτο μπάσο και τελικά μια γενικά καλύτερη ηχητική εμπειρία.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy Z Fold 5. Τιμή, χαρακτηριστικά, ημερομηνία κυκλοφορίας και όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα.

5. Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

Τα Galaxy Buds 2 Pro προσφέρουν βελτιωμένη ακύρωση θορύβου μαζί με πολύ καλό ήχο και απόδοση φωνητικών κλήσεων, καθώς και υποστήριξη για ασύρματη ροή ήχου υψηλής ανάλυσης, ειδικά αν είστε κάτοχος συσκευής Galaxy. Η μεγαλύτερη αναβάθμισή τους μπορεί να είναι ο νέος σχεδιασμός και το μικρότερο μέγεθός τους, τα οποία τα καθιστούν καλύτερη εφαρμογή για περισσότερα αυτιά. Εκτός από την κάπως υψηλή τιμή τους, το μόνο μειονέκτημά τους είναι ότι ορισμένες από τις βασικές λειτουργίες τους λειτουργούν μόνο με συσκευές Samsung Galaxy.

Επίλογος.

Αναμφισβήτητα διαλέγοντας κάποιο από τα παραπάνω σετ ακουστικών, θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι για τα χρήματα που θα προσφέρετε γι’αυτό. Ωστόσο, τα ακριβά ακουστικά όπως τα Apple air pods 2, θα προσφέρουν μοναδική εμπειρία, αλλά η τιμή τους είναι αποτρεπτικός παράγοντας για τους περισσότερους. Τα καλύτερα ακουστικά ασύρματα για το 2023, σίγουρα ανήκουν στη παραπάνω λίστα, αν και θα την ανανεώσουμε στο μέλλον, όταν θα κυκλοφορήσουν νέα προϊόντα.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Τα καλύτερα ακουστικά 2023: ασύρματα ακουστικά για όλα τα πορτοφόλια.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση