Προσφορά που δεν χάνεται! PlayStation 5 + Horizon Forbidden West με Voucher, από το επίσημο Playstation Store!

Και ποιος δεν θα ήθελε να αποκτήσει την εκπληκτική κονσόλα της Sony και ήδη κάποιοι το είχαν προγραμματίσει για το Black Friday. Ωστόσο η τιμή δεν φαίνεται να πέφτει και τόσο χαμηλά, ώστε να θεωρηθεί ευκαιρία. Ακόμα και τότε, το μόνο που μπορεί να αποκτήσει κανείς είναι σκέτη τη κονσόλα χωρίς κάποιο παιχνίδι να τη συνοδεύει. Αυτό όμως αλλάζει. Το Playstation Store, με μέθοδο Voucher, προσφέρει το Playstation 5+ Horizon Forbidden West, σε εκπληκτική τιμή για τα σημερινά δεδομένα.

Τι είναι το Playstation 5;

Το Playstation 5, είναι μια κονσόλα ηλεκτρονικών παιχνιδιών που κυκλοφόρησε το 2020, από τη Sony. Είναι η κονσόλα επίσης με τις πιο διαδεδομένες πωλήσεις παγκοσμίως και πραγματικά οι περισσότεροι από εμάς, θα θέλαμε (αν δεν το έχουμε ήδη κάνει), να την αποκτήσουμε. Από σαράντα κύμματα πέρασε τιμολογιακά και το Playstation 5, λόγω των αναταράξεων των τελευταίων ετών στην αγορά υπολογιστών και περιφερειακών. Μπορείτε να διαβάσετε ένα σχετικό άρθρο, “Όταν η Nvidia και η AMD, μας “γύρισαν τη πλάτη”.“.

Τι χαρακτηριστικά έχει το Playstation 5;

Μπορείτε να φορτώσετε το παιχνίδι σας αμέσως χάρη στον εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας SSD της κονσόλας PS5 και τους γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Η εμπειρία παιχνιδιού είναι μοναδική σε εκπληκτική ανάλυση 4K HDR και με στοχευόμενο ρυθμό καρέ 60 FPS στη λειτουργία Performance. Όπως πάντα, μπορείτε να αισθανθείτε τις εισερχόμενες επιθέσεις με την απτική ανάδραση του ασύρματου ελεγκτή DualSense και μπορείτε να αισθανθείτε αντίσταση από το τόξο ή των άλλων όπλων μέσω των προσαρμοστικών σκανδάλων του ασύρματου ελεγκτή DualSense. Τέλος, μπορείτε να ακούσετε τους ήχους του περιβάλλοντος με το Tempest 3D AudioTech της κονσόλας PS5 (απαιτούνται συμβατά ακουστικά γι’αυτή τη λειτουργία).

Τι είναι το Horizon Forbidden West;

Είναι ένας νέος τίτλος, action-RPG, που κυκλοφόρησε το 2022 από και είναι sequel του Horizon Zero Dawn του 2017. Είναι από τα πιο διαδεδομένα παιχνίδια ρόλων και έχει κερδίσει επάξια παίκτες και κριτικούς. Κυκλοφόρησε από τη Sony Interactive Entertainment, ενώ αναπτύχτηκε από τη Guerilla Games. Ο παίκτης ελέγχει την Aloy , έναν κυνηγό που ζεί σε έναν κόσμο που κατοικείται από επικίνδυνα μηχανήματα με μορφή ζώων. Εξερευνά τα σύνορα που είναι γνωστά ως Forbidden West, μια μετα-αποκαλυπτική εκδοχή των Δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών.

Horrizon Forbidden West Προσφορά.
Εξαιρετικός τίτλος Action-RPG, για το Playstation 5.

Πως να αποκτήσετε τη μοναδική προσφορά PlayStation 5 + Horizon Forbidden West.

Έχουμε μιλήσει και σε παλαιότερα άρθρα για τις εκπληκτικές προσφορές που μπορεί να βρεί κανείς στο Amazon.de (Γερμανίας). Απολαμβάνουμε σχεδόν μηδενικά μεταφορικά έξοδα, ενώ πλέον το προϊόν έρχεται άμεσα στο χώρο μας και φυσικά χωρίς κάποια τέλη εκτελωνισμού. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι ότι ακόμα και οι μεγάλοι κατασκευαστές όπως, Nvidia, Sony, MSI κτλ, έχουν δικό τους κατάστημα μέσα στο Amazon και προσφέρουν τα προϊόντα τους μέσα από αυτό.

Αυτή η περίπτωση λοιπόν είναι μια αντίστοιχη, με το Playstation Store, να προσφέρει το Playstation 5+Horizon Forbidden West στην εκπλητική τιμή των 610 Ευρώ. Όπως καταλαβαίνει κανείς, αυτή η προσφορά θα γίνει ανάρπαστη και γι’αυτό μπορεί να το αποκτήσει κάποιος με Voucher, αιτούμενος δηλαδή την απόκτηση του, ώστε να αποθευχθούν οι Scalpers.

Με τι να συνδιάσω τη φοβερή αυτή προσφορά;

Ένα κομμάτι που κάνει το Playstation 5 να αποδίδει στο μέγιστο δυνατό και οι περισσότεροι χρήστες του επιλέγουν να αποκτήσουν, είναι ένας SSD NVMe M.2 δίσκος. Στη παρούσα φάση, λόγω και του Black Friday, θα βρείτε εξαιρετικές προσφορές στο Amazon.de, με τις τιμές να αγγίζουν το 50% χαμηλότερα και ίσως παραπάνω. Έτσι το Playstation 5, θα πάρει πραγματικά φωτιά απόδοσης και εμπειρίας παιχνιδιού.

WD Black SSD NVMe για Playstation 5.
Ότι καλύτερο για το Playstation 5, για αύξηση απόδοσης.

Επίλογος.

To Black Friday είναι για πολλούς μια περίοδος για να αποκτήσουν την αγαπημένη τους κονσόλα όπως και οτιδήποτε άλλο έχουν βάλει στο “μάτι”. Η καλύτερη προσφορά έως τώρα μακράν έρχεται από το επίσημο Playstation Store, στο Amazon Γερμανίας, με το Playstation 5+Horizon Forbidden West (τίτλος του 2022) και δεν πρέπει να τη χάσει κανείς, όσο προλαβαίνει.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Προσφορά που δεν χάνεται! PlayStation 5 + Horizon Forbidden West με Voucher, από το επίσημο Playstation Store!” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδη builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση