Ποιο είναι το καλύτερο κουτί για gaming PC;

Αν κάνετε μια βόλτα στα σημερινά μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως πχ το TikTok, θα συναντήσετε πολλά PC builds, με fancy εμφάνιση και εκπληκτικά εφέ. Τα περισσότερα αυτά builds, λόγω της τάσης, συνήθως βασίζονται στο Lian Li PC-O11Dynamic XL ROG Certified ή στο Lian Li OD11 Dynamic Midi. Βέβαια δεν βρίσκονται άδικα στη τοπ θέση της επιλογής των καταναλωτών οι συγκεκριμένες θήκες. Εκτός του ότι προσφέρουν άπλετο χώρο για να χωρέσουν την φαντασία σας μέσα τους, έχουν και εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα, καθώς το μεγαλύτερο μέρος τους καλύπτεται από διάφανο Tempered Glass. Ποιο κουτί έχει το καλύτερο airflow, τον περισσότερο χώρο για cable management και ποιο είναι το πιο όμορφο κουτί για gaming; Στο στόχαστρο του PCsolution316, οι καλύτερες θήκες υπολογιστή, για να δημιουργήσετε το πιο όμορφο gaming PC το 2023.

(Το άρθρο ανανεώθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2023).

1. Lian Li Dynamic OD11 Midi Tower.

Θα ξεκινήσουμε με το κουτί με το οποίο άνοιξαμε το συγκεκριμένο άρθρο. Αρχικά θα πούμε ότι πρόκειται για μια πολύ ποιοτική κατασκευή, η οποία έχει σφυρηλατηθεί με Tempered Glass και Αλουμίνιο, συνδιασμένα έτσι για το καλύτερο οπτικό και θερμικό αποτέλεσμα. Περιέχει δύο θέσεις για τροφοδοτικό, μια με υποστήριξη μέχρι 170mm και μια με υποστήριξη μέχρι 210mm, αν τοποθετηθούν με το κάλυμα. Χωρίς αυτό δε, μπορούμε να τοποθετήσουμε δύο τροφοδοτικά των 255mm.

Lian Li Dynamic OD11 Midi tower
Ο άπλετος και διακριτικός χώρος του Lian Li Dynamic OD11 Midi Tower το κάνει από τις κορυφαίες επιλογές.

Υποστηρίζει έξι θέσεις για τοποθέτηση σκληρών δίσκων τρείς εξ’αυτών μεγέθους 2.5″ και τρείς 3.5″ ή εναλλακτικά έξι των 2.5″. Το εκπληκτικό στην υπόθεση είναι ότι είναι πραγματικά Midi Tower στην κατηγορία και δεν “κλέβει” σε μέγεθος. Η δυνατότητα που δίνει για την τοποθέτηση ανεμιστήρων και υδρόψυξης είναι αξιοσημείωτη. Στο πάνω, πλαϊνό και κάτω μέρος δίνει τη δυνατότητα λοιπόν, τοποθέτησης έως 360mm μέσων ψύξης! Τέλος, περιέχει τέσσερα φίλτρα σκόνης στο κάτω, πλαϊνό, και πάνω μέρος ενώ σας προσφέρει πολύ χώρο για cable management. To μπροστινό μέρος κοσμούν, δύο USB 3.0 και μια USB 3.1 Type-C καθώς και θέση για ακουστικά και μικρόφωνο. Φυσικά όμως, πέρα από το οπτικό αποτέλεσμα και το εξαιρετικό cable management που σας προσφέρει, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στη κορυφή, εάν και το airflow δεν ήταν εξίσου κορυφαίο. Προσφέρει λοιπόν πολύ καλή απόδοση ψύξης, αλλά μην βιαστείτε να το θεωρήσετε ιδανική επιλογή. Παρακάτω θα συγκρίνουμε τα κορυφαία κουτιά για gaming του 2023 και φυσικά θα εκλέξουμε την καλύτερη θήκη υπολογιστή για gaming! Μείνετε λοιπόν μαζί μας για να δείτε τα υπερ και τα κατά, κάθε ενός εξ αυτών.

Lian Li OD11 DYNAMIC.
Προσφέρει άπλετο χώρο για Cable management και τοποθέτηση μέσων αποθήκευσης.
Lian li dynamic od11
Το αποτέλεσμα σαφώς είναι καλύτερο με τους Lian Li Uni Fan SL120 PWM RGB Fan 120 mm.

Όπως είπαμε δεν είναι τυχαία στις κορυφαίες θέσεις πωλήσεων. Όμως, ενώ πρόκειται για ένα προσιτό σε τιμή κουτί, κουβαλάει το μειονέκτημα των after sale αναγκών. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Ότι δεν έχει κανέναν προεγκατεστημένο ανεμιστήρα αρχικά. Η πραγματικότητα επίσης είναι, καθώς το δοκίμασαμε και με άλλους ανεμιστήρες, ότι οπτικά είναι πολύ πιο ωραίο με τους Lian Li Uni Fan SL120 PWM RGB Fan 120 mm και είναι φυσικό καθώς δένουν αρμονικά με το σύστημα. Άλλωστε μετά από έντονη απαίτηση των χρηστών η Lian Li, κυκλοφόρησε και την Lian Li Galahad AIO 360 RGB UNI Fan SL120 Edition, η οποία έρχεται με τους ίδιους ανεμιστήρες για πιο άρτιο αποτέλεσμα. Άρα ένα άδειο κουτί παρά του ότι είναι προσιτό στη τιμή, αρχίζει και ανεβάζει τον προϋπολογισμό μας, καθώς θα χρειαστεί σίγουρα έξι ανεμιστήρες και μια τριπλή υδρόψυξη των 360mm, ή 9 ανεμιστήρες, χωρίς να υπολογίζουμε το πίσω μέρος.

Πολλοί επίσης, τοποθετούν το στήριγμα για να τοποθετηθεί η κάρτα γραφικών κάθετα και για λόγους απόδοσης αλλά και για οπτικό αποτέλεσμα. Φυσικά δεν περιέχεται ούτε αυτό στη συσκευασία και πρόκειται για το Lian Li O11DXL-1-4 PCI-E 4.0 Upright Display ( Η έκδοση για Pci_Express 4.0 ). Τέλος, οι περισσότεροι χρήστες επιλέγουν άλλη μια προαιρετική επιλογή για μέγιστα οπτικά αποτελέσματα η οποία είναι τα RGB extensions για τη κάρτα γραφικών και τη τροφοδοσία της μητρικής, όπως στην παραπάνω εικόνα. Μπορείτε να τα δείτε επίσης σε πρόσφατο άρθρο “RGB ή ARGB. Ποιες είναι οι διαφορές του RGB και ARGB.| Φώτο.” και πρόκειται για τα Lian-Li Strimer Plus Triple 8  για την κάρτα γραφικών και Lian Li Strimer Plus για το 24-pin ATX power της μητρικής. Εν κατακλείδι, πρόκειται για μια πολύ τίμια επιλογή, αν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε αρκετά επιπλέον χρήματα για να αποκτήσετε την απαραίτητη αίγλη που απαιτεί ένα τέτοιο κουτί. Εάν σας περιορίζει το μέγεθος της μητρικής, καθώς το Lian Li Dynamic OD11 Midi Tower υποστηρίζει μέχρι μητρικές μεγέθους ATX, τότε μπορείτε να προμηθευτείτε το Lian Li OD11 XL που σας προσφέρει μεγαλύτερο χώρο και υποστηρίζει μέχρι Ε-ATX μητρικές.

Διαβάστε επίσης: Nvidia RTX 4060 Ti: Τιμή, προδιαγραφές και όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

2. Thermaltake Core P3 TG Mid Tower.

To συγκεκριμένο κουτί, που έτυχε να πέσει πρόσφατα στα χέρια μας, καθώς είχαμε διαβάσει άπειρες κριτικές, το θεωρώ την πεμπτουσία των εκκεντρικών κουτιών.

Thermaltake core p3.
Το εκκεντρικό αλλά εξαιρετικό Thermaltake Core P3 TG Mid Tower.

Θα αναρωτιέστε ήδη τον λόγο. Επειδή, δεν υπάρχει εφάμιλλο σε σχεδίαση, είναι εντελώς μοναδικό και έχει άπειρες δυνατότητες παραμετροποίησης. Είναι κουτί ανοιχτού τύπου, δηλαδή δεν έχει πλαϊνα καλύμματα, παρά μόνο ένα κεντρικό Tempered Glass με πάχος 5mm! Είναι κατασκευασμένο από χάλυβα ψυχρής έλασης (SPCC) και είναι ότι τα ποιοτικότερα κουτιά που έχουν ποτέ πέσει στα χέρια μας. Κυριολεκτικά μπορείτε να κάνετε άπειρα οπτικά mods και υπάρχει και forum για τους λάτρεις του συγκεκριμένου κουτιού, οι οποίοι παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους! Στο 3dmakers μπορείτε να δείτε αρκετές ιδέες δημιουργίας, για το συγκεκριμένο κουτί καθώς και για το Thermaltake Core P5 TG που είναι ουσιαστικά η μεγαλύτερη έκδοση και προσφέρει περισσότερο χώρο.

Thermaltake core p3
Κάποια από τις ιδέες των Fans του συγκεκριμένου κουτιού.

Από δυνατότητες cable management είναι εξαιρετικό καθώς επίσης και σε απόδοση όσον αφορά τη θερμοκρασία. Ψύχεται από τον περιβάλλοντα χώρο καθώς δεν είναι κλειστό ώστε να αναπτύσσει υψηλές θερμοκρασίες στο εσωτερικό. Σε επίπεδα θορύβου ενώ κάποιοι του το προσδίδουν ως μειονέκτημα, είναι σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα. Απλά να σκεφτεί κανείς ότι σε σύγκριση με ένα κλειστού τύπου κουτί που περιέχει επτά μέχρι δώδεκα και ίσως και παραπάνω ανεμιστήρες, αυτό το κουτί χρειάζεται από έναν έως τρείς και αυτοί είναι της ψυξης του επεξεργαστή! Στη συνέχεια θα πω (αυτό θα σας εκπλήξει) ότι μπορεί εκτός από την όρθια θέση, να τοποθετηθεί οριζόντια ή ακόμα και να κρεμαστεί στο τοίχο! Όλα τα παρελκόμενα υπάρχουν μέσα στη συσκευασία και σας επιτρέπουν να το στήσετε όπως επιθυμείτε. Επίσης περιέχει το κάθετο στήριγμα για τη κάρτα γραφικών, οπότε δεν θα μπείτε σε περιττά έξοδα ούτε γι’αυτό! Ως τώρα μιλάμε για ένα εξαιρετικό κουτί με φοβερές προδιαγραφές και δυνατότητες και σε υπερβολικά χαμηλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Έχετε την ευελιξία να τοποθετήσετε custom loop υδρόψυξη, των 120mm, 240mm, 360mm και 420mm ακόμα, να βάλετε στα κενά δίσκους ή άλλα mods. Κοινώς σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πραγματικό έργο τέχνης, με RGB παραδείγματος χάριν τροφοδοτικό ή χωρίς καθόλου RGB φωτισμό και να του δώσετε το δικό σας ύφος με πλήρη αποτύπωση. Εγώ αν με ρωτάτε, θα σας πρότεινα να το συνδιάσετε για βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα με την Thermaltake Floe Riing RGB 360 TT υδρόψυξη που τη θεωρώ από τις τοπ επιλογές, όπως αναφέραμε και στο άρθρο με τίτλο “Τι να διαλέξω; Υδρόψυξη ή Αερόψυξη;”. Επίσης αν σκοπεύετε να αλλάξετε τροφοδοτικό, σας προτείνω το Thermaltake Toughpower PF1 ARGB 1200W με gold πιστοποίηση και ARGB φωτισμό!

Thermaltake core p3 wall mounted.
Το Thermaltake Core P3 TG Mid Tower κρεμασμένο στο τοίχο (εικόνα από χρήστη στο Pcpartpicker.com)

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά στο μπροστινό πάνελ βρίσκονται δύο USB 3.0 θύρες, δύο USB 2.0 και θέση για ακουστικά και μικρόφωνο. Στα αρνητικά θα βάλω την απουσία του USB Type-C. Οι θέσεις για τα μέσα αποθήκευσης είναι δύο των 3.5″ ή τρείς των 2.5″ εξωτερικά και εσωτερικά (κρυφές), δύο των 3.5″ ή 2.5″ μεγέθους.

Thermaltake core p3
Εικόνα με την Thermaltake Floe Riing RGB 360 TT υδρόψυξη και Thermaltake Toughpower PF1 ARGB τροφοδοτικό.

3. ROG Strix Helios.

Από τη λίστα φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το κουτί με το καλύτερο cable management, καθώς το θεωρώ το τοπ κουτί, από χώρο, ομορφιά, απόδοση. Βέβαια για να αναδείξει όλη την ομορφιά που κρύβει θα πρέπει να συνδιαστεί με προϊόντα rog.asus και αυτό το κάνει να έχει ένα μικρό περιορισμό. Είναι κατασκευασμένο με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, στο εσωτερικό θα βρείτε άπειρο χώρο για τοποθέτηση δίσκων και για διαχείριση καλωδιών. Επίσης διαθέτει και στήριγμα για τη κάρτα γραφικών. Στο μπροστινό μέρος θα συναντήσετε θέση για ακουστικά και μικρόφωνο, τέσσερις θύρες USB 3.1 και μια 3.1 δεύτερης γενιάς Type-C καθώς και ελεγκτή ταχύτητας ανεμιστήρων και RGB φωτισμού. Αν και είναι στη κατηγορία, δεν το θεωρώ Midi tower, καθώς είναι αρκετά μεγάλο και επίσης ζυγίζει 18 κιλά! Το αυστηρό του ύφος και ο σχεδιασμός του σας δίνει την επιλογή, αν θα επιλέξετε να το γεμίσετε χρώματα ή αν θα το αφήσετε να επιβάλλεται στο χώρο με την σκοτεινή παρουσία του. Επίσης στα θετικά είναι ότι έρχεται με τέσσερις προεγκατεστημένους ανεμιστήρες των 140mm!

rog strix helios
Το επιβλητικό και αυστηρό ROG Strix Helios.

Εδώ σας προτείνω την ανυπέρβλητη για το κουτί αυτό υδρόψυξη, ASUS ROG RYUJIN II 360 καθώς έχει και υποστήριξη των τελευταίων επεξεργαστών της Intel Alder Lake και Raptor Lake και επίσης έρχεται με LCD Display μεγέθους 3.5″. Επίσης έρχεται με τους τρείς πανίσχυρους ανεμιστήρες Noctua iPPC 2000 στροφών των 120 mm! Το κουτί, για να επανέλθουμε στο θέμα μας, περιέχει τρία φίλτρα σκόνης, δυνατότητα τοποθέτησης έξι σκληρών δίσκων τύπου 2.5″ και 3.5″ καθώς και μέγιστο μέγεθος υδρόψυξης στο μπροστινό μέρος έως 420mm και στο πάνω μέρος έως 360mm. Τέλος υποστηρίζει μητρικές μεγέθους μέχρι Ε-ATX! Το κάλυμα του τροφοδοτικού χωρίζεται σε δύο μέρη, για καλύτερη οπτική επαφή με το PSU σας, καθώς φυσικά υπάρχει άπλετος χώρος για custom loop υδρόψυξη.

asus rog ryujin II 360
Η πανέμορφη ASUS ROG RYUJIN II 360 θα κοσμεί το ROG Strix Helios σαν διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Πραγματικά προσπαθώ κάτι αρνητικό να πω για το συγκεκριμένο κουτί. Σίγουρα δεν έρχεται με το στήριγμα για να τοποθετηθεί κάθετα η κάρτα γραφικών και το δεύτερο που θα έλεγα είναι ότι θα θέλετε να το παντρέψετε με όλα τις rog.asus προϊόντα, άρα θα αυξηθεί το κόστος του.

4. Crystal Series 680X RGB ATX.

Θα είναι το τοπ κουτί του 2023; Η πανέμορφη αυτή πρόταση έρχεται από τη Corsair και τη θεωρώ από της κορυφαίες υλοποιήσεις για θήκη υπολογιστή. Θεωρείται Midi, το μέγιστο μέγεθος μητρικής που μπορεί να τοποθετήσετε είναι ATX και έρχεται με προεγκατεστημένα, τρία LL120 RGB Fans και ένα sp120 στο πίσω μέρος. Άρα παίρνετε κουτί έτοιμο για plug n play απευθείας στο σύστημα σας. Προσωπικά προτείνω αν αγοράσετε υδρόψυξη, την απίστευτη Corsair iCUE H100i ELITE CPU με IPS LCD οθόνη, μεγέθους 2.1″. Το καλό με το κουτί αυτό είναι, πέρα του ότι έρχεται με τους τρείς ποιότικούς RGB ανεμιστήρες, ότι στο πάνω μέρος τοποθετείται υδρόψυξη έως 280mm, άρα με μια των 240 όπως αυτή που προτείναμε κατευθείαν το κουτί μας αποκτάει ταυτότητα, ποιότητα και ομορφιά!

Διαβάστε επίσης: Πότε θα μειωθούν οι τιμές στις κάρτες γραφικών, επεξεργαστές και στα προϊόντα τεχνολογίας;

corsair 680x
Tο πανέμορφο Crystal Series 680X.

Η υποστήριξη για τοποθέτηση σκληρών δίσκων ανέρχεται σε επτά τον αριθμό, με τέσσερις των 2.5″ και τρείς των 3.5″, έχει απίστευτο χώρο για διαχείριση καλωδίων και είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και Tempered glass (πάνω, μπροστά και πλάι). Στο μπροστινό μέρος θα βρείτε δύο USB 3.0 θύρες και μια 3.1 type-C και φυσικά θέση για μικρόφωνο και ακουστικά. Εδώ θα πω ότι είναι πολύ θετικό ότι γλιτώνει κανείς χρήματα από το να άρχιζε να δένει το σύστημα του μόνο με corsair προϊόντα, καθώς το τροφοδοτικό δεν φαίνεται, αλλά επίσης το κουτί έρχεται με προεγκατεστημένους ανεμιστήρες της εταιρείας.

Corsair iCUE H100i ELITE CPU
Η πανέμορφη Corsair iCUE H100i ELITE CPU.

Κλείνοντας να πούμε ότι και το πρόγραμμα διαχείρισης RGB φωτισμού της Corsair το iCUE είναι από τα κορυφαία, αν όχι το κορυφαίο πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά.

5. Antec Torque Midi-Tower.

Ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε το ανοιχτό κουτί υπολογιστή για τους λάτρεις του gaming και των Pc enthusiasm builds. Δεν είναι άλλο από το Antec Torque Midi-Tower το οποίο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, περιέχει υψηλής ποιότητας υλικά και υποστηρίζει μέχρι και E-ATX μητρικές. Κατατάσσεται στη κατηγορία των Midi towers και οπτικά είναι πανέμορφο. Στο μπροστινό μέρος έχει δύο USB 3.0 θύρες, θέση για μικρόφωνο και ακουστικά και μια USB 3.1 Type-C. Υποστήριξη ψύξης στο μπροστινό και πάνω μέρος έως, 360 mm , απευθύνεται σε άτομα που θέλουν τρελό build στο χώρο τους, καθώς θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Μικρή η υποστήριξη των SSD και HDD, από έναν μόλις τον αριθμό και το αρνητικό θα έλεγα είναι ότι έρχεται “γυμνό” από ανεμιστήρες, που σημαίνει έξτρα κόστος. Τα πλαϊνά του κοσμούν δύο 4mm tempered glasses και το βάρος του ανέρχεται στα 15 κιλά περίπου.

Antec Torque Midi-Tower
Το πανέμορφο ανοιχτού τύπου κουτί Antec Torque Midi-Tower δίνει το περιθωρίο να πραγματοποιήσουμε κάθε όνειρο μας πάνω του.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ιδέα και υλοποίηση θήκης υπολογιστή και το θεωρώ τοπ στη κατηγορία του. Ωραίες, αυστηρές γραμμές, ένα οπτικό παραλήρημα και όαση στην αγορά των Midi towers!

Ποιο είναι το καλύτερο κουτί για gaming PC το 2023;

‘Οπως και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε, η σύγκρουση των παραπάνω κουτιών είναι σώμα με σώμα. Όλα προσφέρουν τη δική τους οπτική και κορυφαία απόδοση γι’αυτά που προσφέρουν. Ποιο όμως επικρατεί; Ας το κάνουμε λοιπόν με την αφαιρετική μέθοδο για να εκλέξουμε τον

νικητή. Αρχικά ας πούμε ότι στο μπροστινό τμήμα θα θέλαμε όλη τη διαθέσιμη τεχνολογία. Άρα η έλλειψη της Type-C θύρας του Thermaltake Core P3 TG Mid Tower το βγάζει από τη μονομαχία. Θα θέλαμε να έχει τη δυνατότητα να μπορούμε να τοποθετήσουμε μια E-ATX εάν το επιθυμούσαμε στο μέλλον. Οπότε το Crystal Series 680X RGB ATX και το Lian Li OD11 Dynamic Midi βγαίνουν επίσης από τη μονομαχία. Μένει λοιπόν το Lian Li OD11 XL ROG Certified το Antec Torque Midi-Tower και το ROG Strix Helios. Τέλος για να προκύψει ο νικητής θα πω ότι δεν θα επιθυμούσα να χτίσω εξ’αρχής ένα άδειο κουτί και θα το ήθελα να έρχεται τουλάχιστον με μια αρχική εγκατάσταση σε ανεμιστήρες, ώστε να μπορέσω να βάλω το σύστημα μέσα χωρίς τη προμήθεια έξτρα εξοπλισμού. Επίσης να μην απεθύνεται καθαρά σε λάτρεις RGB φωτισμού αλλά και σε όλους ανεξαιρέτως. Ξεκάθαρος νικητής- το καλύτερο κουτί για gaming – ROG Strix Helios, άρτιο από κάθε άποψη. Οι χώροι, οι ποιότητα υλικών, η πληθώρα θέσεων για σκληρούς δίσκους, η στήριξη της κάρτας γραφικών, το πανέμορφο front panel και οι προεγκατάσταση των τεσσάρων ανεμιστήρων 140mm, το κάνουν την κορυφαία επιλογή μας για θήκη υπολογιστή το 2023!

ROG Strix Helios
Ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης!

Όλα τα κουτιά υπολογιστών, μπορείτε να το προμηθευτείτε από το Amazon, καθώς θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και τάχιστα στο χώρο σας με ελάχιστα έξοδα αποστολής. Λίστα με όλα τα υλικά που παρουσιάστηκαν στο άρθρο θα βρείτε παρακάτω.

 • Lian Li PC-O11DX Dynamic Midi Tower στο Amazon.de
 • Lian Li PC-O11Dynamic XL ROG Certified στο Amazon.de
 • Lian Li Uni Fan SL120 PWM RGB Fan 120 mm στο Amazon.de
 • Lian Li Galahad AIO 360 RGB UNI Fan SL120 Edition στο Amazon.de
 • Lian Li O11DXL-1-4 PCI-E 4.0 Upright Display στο Amazon.de
 • Lian-Li Strimer Plus Triple 8 στο Amazon.de
 • Lian Li Strimer Plus στο Amazon.de
 • Thermaltake Core P3 TG Mid Tower στο Amazon.de
 • Thermaltake Core P5 TG στο Amazon.de
 • Thermaltake Floe Riing RGB 360 TT στο Amazon.de
 • Thermaltake Toughpower PF1 ARGB στο Amazon.de
 • ROG Strix Helios στο Amazon.de
 • ASUS ROG RYUJIN II 360 στο Amazon.de
 • Crystal Series 680X RGB ATX στο Amazon.de
 • Corsair iCUE H100i ELITE CPU στο Amazon.de
 • Antec Torque Midi-Tower στο Amazon.de

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Θήκες Υπολογιστή: Τα καλύτερα κουτιά για Gaming το 2023.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

6 thoughts on “Θήκες Υπολογιστή: Τα καλύτερα κουτιά για Gaming το 2023.”

Αφήστε μια απάντηση

elGreek