Η τρέλα της ποπ κουλτούρας καλά κρατεί, μόλις κυκλοφόρησε μια νέα σειρά με Funko PoPs Marvel όπως και το αντίστοιχο κόμικ επίσης. Έχω γράψει σε προηγούμενα άρθα πόσο αξίζει η συλλογή τους, ειδικότερα δε, όταν πριν λίγο καιρό πωλήθηκε ένα Funko στη τιμή των 100.000$. Ποιο είναι το πιο ακριβό Funko POP; Video. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε το νέο κόμικ της Marvel και Funko PoPs για συλλογή που στηρίζονται πάνω στην ιστορία. Μόλις κυκλοφόρησαν και είναι ιδιαίτερα φτηνά. Σύντομα όμως να γνωρίζεις πως η τιμή κάποιου ή κάποιων από τη σειρά αυτή θα ξεπεράσει κατά πολύ τη σημερινή τους.

Νέο κόμικ της Marvel και Funko PoPs για συλλογή. Mech Strike, Monster Hunters.

Το κόμικ Mech Strike: Monster Hunters (2022) #1 , κυκλοφόρησε στις 29 Ιουνίου. Στο AVENGERS: MECH STRIKE, οι Εκδικητές φόρεσαν νέα μηχανική πανοπλία για να αντιμετωπίσουν μια άνευ προηγουμένου απειλή. Τώρα ένα τρίο από τους πιο διαβόητους σούπερ κακούς του κόσμου, που συγκεντρώθηκαν από τον Doctor Doom, χρησιμοποίησαν το Eye of the Kraken για να δώσουν στον εαυτό τους μια μυστικιστική – και τερατώδη! – αναβάθμιση. Προκειμένου να νικήσουν τους εχθρούς τους, οι Εκδικητές πρέπει να υποστούν μια παρόμοια μεταμόρφωση – και να γίνουν ΚΥΝΗΓΟΙ τεράτων! Θα καταναλωθούν όμως οι ήρωες από τις σκοτεινές νέες δυνάμεις τους; Με κλασικούς χαρακτήρες Avengers και μερικές εκπληκτικές νέες προσθήκες στην ομάδα, όλα εξοπλισμένα με τη δική τους μηχανική πανοπλία!

Νέο κόμικ της Marvel και Funko PoPs για να συλλέξεις. Mech Strike, Monster Hunters.
Το νέο κόμικ της Marvel, Mech Strikes: Monster Hunters.

Funko PoPs Mech Strike: Monster Hunters.

Δεν θα μπορούσε να μην κυκλοφορήσει η αντίστοιχη σειρά με Funko PoPs που απεικονίζουν τους εν λόγω χαρακτήρες. Έτσι τα πρώτα που κυκλοφόρησαν και μπορείς να τα συλλέξεις άμεσα είναι:

  • Doctor Doom Monster Hunter 990.
  • Spider Man Special Edition & Chase Edition Monster Hunter 997.
  • Wolverine Monster Hunter 996.
  • Venom Monster Hunter 994 και Jumbo size 998.
  • Thanos Monster Hunter 993.
  • Loki Monster Hunter 992.
  • Green Goblin Monster Hunter GITD 991.
  • Green Goblin Monster Hunter 991.
  • Black panther Monster Hunter Special Edition 995.
Funko PoPs Mech Strike: Monster Hunters.
Η νέα σειρά με Funko PoPs που πρέπει να συλλέξεις σύντομα πριν εξαντληθεί.

Νέο κόμικ της Marvel και Funko PoPs για συλλογή. Με ποιο να ξεκινήσω;

Το πιο δύσκολο να αποκτήσεις από τη σειρά, είναι ο Wolverine, καθώς κυκλοφορεί στην Αμερική. Ίσως αν το βρεις σε κάποιο pre-order ή τυχαία διαθέσιμο στην Ελλάδα τότε σίγουρα δώσε του προτεραιότητα και απόκτησε το πρώτο. Αυτά που εξαντλούνται πρώτα σε τέτοιου είδους συλλογές είναι: Venom, Black Panther, Dr. Doom ενώ ειδικά σε αυτή θα σου πρότεινα αποκτήσεις πρώτα τον Green Goblin GITD και τη Chase έκδοση του Spiderman. Ευτυχώς είναι νωρίς και θα έχεις χρόνο να τα αποκτήσεις όλα.

Νέο κόμικ της Marvel και Funko PoPs για να συλλέξεις. Με ποιο να ξεκινήσω τη συλλογή; Σίγουρα με Green Goblin Monster Hunter GITD 991.
Η έκδοση του Green Goblin που φωσφορίζει θα είναι από τις σπανιότερες της σειράς.

Τι σημαίνουν τα αυτοκόλλητα πάνω στα κουτιά ενός Funko PoP. Πως μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέγεις πρώτα τα σπανιότερα σε μια σειρά;

Κάθε αυτοκόλλητο πάνω σε μια συσκευασία ενός Funko PoP, σημαίνει και κάτι διαφορετικό. Σίγουρα τα σπανιότερα (εκ’φύσεως άλλωστε, κυκλοφορούν 1/6) είναι η chase έκδοση. Το σπανιότερο επίσης Funko PoP μπορεί να προέρχεται από κάποια περιορισμένη έκδοση με λίγα κομμάτια. Σίγουρα όμως παίζει ρόλο, πόσο γρήγορα θα εξαντληθεί ένα κόμματι.

Τι σημαίνουν τα αυτοκόλλητα πάνω στα κουτιά ενός Funko PoP. Πως μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέγεις πρώτα τα σπανιότερα σε μια σειρά;
Κάθε αυτοκόλλητο σημαίνει και κάτι διαφορετικό στη συσκευασία ενός Funko PoP.

Επίλογος και συμπεράσματα. Νέο κόμικ της Marvel και Funko PoPs για να συλλέξεις.

Αξίζει να συλλέξεις τη νέα σειρά αυτή που κυκλοφόρησε με τα Mech Strikes: Monster Hunters Funko PoPs. Είναι κάτι καινούργιο, μπορείς να τα βρεις ακόμα εύκολα κάνοντας πλήρης τη συλλογή και φυσικά μπορείς να επιλέξεις και την αντίστοιχη σειρά κόμικς που μόλις κυκλοφόρησε.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο “Νέο κόμικ της Marvel και Funko PoPs για συλλογή ”. Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek