Η Samsung ενσωματώνεις το One UI 5.1 στα Galaxy Z Fold3, Galaxy A series.

Η Samsung, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία της τελευταίας ενημέρωσης υλικολογισμικού της, One UI 5.1, για τις συσκευές-ναυαρχίδες της 2022. Ωστόσο, η εταιρεία δεν σταματά εκεί. Τώρα κυκλοφόρησε το υλικολογισμικό για τις παλαιότερες αναδιπλούμενες συσκευές της, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Galaxy Z Fold.

Οι χρήστες του Galaxy Z Fold3 εξεπλάγησαν ευχάριστα όταν έλαβαν μια ειδοποίηση για μια ενημέρωση λογισμικού, η οποία ήρθε με τη μορφή ενός πακέτου 1406,51 MB. Η ενημερωμένη έκδοση έρχεται με αρκετές συναρπαστικές νέες λειτουργίες, όπως πρόσβαση στο Expert RAW από την εφαρμογή Camera και καλύτερη πολυλειτουργικότητα.

Τι νέο φέρνει η ενημέρωση λογισμικού.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Galaxy Z Fold3 είναι η προηγμένη λειτουργία πολλαπλών παραθύρων. Με το One UI 5.1, η Samsung έχει κάνει ακόμα πιο εύκολη την ελαχιστοποίηση ή την εναλλαγή σε πλήρη οθόνη για τους χρήστες. Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές στη λειτουργία διαιρεμένης οθόνης μπορούν πλέον να είναι προσβάσιμες από κάτω, σαν μια γραμμή εργαλείων.

Εκτός από τις βελτιώσεις στο multitasking, η ενημέρωση One UI 5.1 εισάγει επίσης περισσότερες ενέργειες για τις ρουτίνες, την αλλαγή ταπετσαριών με βάση τις λειτουργίες και βελτιωμένα widgets καιρού. Επιπλέον, η εφαρμογή Γκαλερί διαθέτει πλέον βελτιωμένη αναδιαμόρφωση εικόνων και περισσότερες λειτουργίες για να κάνει την προβολή και την επεξεργασία φωτογραφιών πιο ευχάριστη και απλοποιημένη.

Η ενημέρωση λογισμικού έχει αριθμό έκδοσης F926BXXU3EWB1 / F926BOXM3EWB1 / F926BXXU3EWB1 και περιλαμβάνει επίσης την τελευταία ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας, με ημερομηνία Φεβρουαρίου 2023. Αρχικά, η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη για τις συσκευές της ΕΕ, αλλά οι άλλες περιοχές θα την λάβουν σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Samsung πιέζει για ενημερώσεις όχι μόνο στις high-end συσκευές της, αλλά και στις mid-range συσκευές της, όπως η σειρά Galaxy A. Αυτή η κίνηση αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Samsung να παρέχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε όλους τους πελάτες της, ανεξάρτητα από την τιμή της συσκευής.

Σχετικά άρθρα: Samsung Galaxy S23 Ultra: Επαναστατική συσκευή που αλλάζει το παιχνίδι στα κινητά.

Τι είναι το One UI 5.1.

Το One UI 5.1 είναι η τελευταία έκδοση του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη της Samsung για τις συσκευές της που βασίζονται σε Android και αποτελεί αναβάθμιση του προηγούμενου One UI 3.1. Το One UI 5.1 είναι μια ολοκληρωμένη ενημέρωση λογισμικού που φέρνει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, βελτιώσεις και βελτιώσεις επιδόσεων. Η ενημέρωση κυκλοφόρησε στις αρχές του 2022 και έχει κυκλοφορήσει σε αρκετές συσκευές της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφώνων-ναυαρχίδων και των tablet.

Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές στο One UI 5.1 είναι η βελτιωμένη εμπειρία χρήστη. Η ενημερωμένη έκδοση διαθέτει πιο εκλεπτυσμέν σχεδιασμό που βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση και αίσθηση της διεπαφής. Η ενημέρωση φέρνει πολλές επιλογές προσαρμογής για τους χρήστες, όπως η δυνατότητα αλλαγής του μεγέθους της γραμματοσειράς και του χρωματικού σχήματος και η αναδιάταξη των εικονιδίων εφαρμογών στην αρχική οθόνη.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του One UI 5.1 είναι οι δυνατότητες πολλαπλών εργασιών. Η Samsung ήταν πάντα γνωστή για την καινοτόμο λειτουργία πολλαπλών παραθύρων, και με το One UI 5.1, η εμπειρία έχει βελτιωθεί περαιτέρω. Οι χρήστες μπορούν πλέον να ελαχιστοποιήσουν ή να μεγιστοποιήσουν εύκολα τα παράθυρα με ένα απλό σύρσιμο προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Επιπλέον, η Samsung εισήγαγε μια νέα γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος της οθόνης για να διευκολύνει την πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές στη λειτουργία διαχωρισμένης οθόνης.

Αναβάθμιση στο One UI 5.1.

Η εφαρμογή της κάμερας έχει επίσης υποστεί σημαντική αναμόρφωση με το One UI 5.1. Η ενημέρωση φέρνει υποστήριξη για το Expert RAW, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στην τελική έξοδο της εικόνας. Υπάρχουν επίσης αρκετές νέες λειτουργίες, όπως η λειτουργία Night mode και οι βελτιωμένες δυνατότητες ζουμ.

Η Samsung έχει επίσης επικεντρωθεί στη βελτίωση της παραγωγικότητας των συσκευών της με το One UI 5.1. Η ενημέρωση έχει προσθέσει περισσότερες ενέργειες στις ρουτίνες, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να αυτοματοποιούν διάφορες εργασίες με βάση την καθημερινή τους ρουτίνα. Υπάρχουν επίσης νέα widgets, όπως τα βελτιωμένα widgets καιρού, που παρέχουν περισσότερες πληροφορίες με μια ματιά.

Συνολικά, το One UI 5.1 είναι μια σημαντική ενημέρωση που φέρνει πολλές βελτιώσεις και δυνατότητες στις συσκευές της Samsung. Βελτιώνει τη συνολική εμπειρία του χρήστη, βελτιώνει την παραγωγικότητα και προσφέρει έναν πιο εκλεπτυσμένο και γυαλισμένο σχεδιασμό. Με το One UI 5.1, η Samsung έδειξε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της να παρέχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους πελάτες της.

Σχετικά άρθρα: Πως να κάνετε το κινητό σας πιο γρήγορο ώστε να σταματήσει να κολλάει.

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή τώρα για να μην χάνεις κανένα νέο άρθρο.

Επίλογος.

Καθώς το ταξίδι μας στην εξερεύνηση του κόσμου της τεχνολογίας πλησιάζει στο τέλος του, αναλογιζόμαστε τα τελευταία νέα της σειράς Galaxy A της Samsung. Με ενθουσιασμό, μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι η σειρά Galaxy A ανέβηκε στο τρένο One UI 5.1. Οι αναφορές επιβεβαίωσαν ότι η παγκόσμια έκδοση του Galaxy A73 έχει ήδη λάβει την ενημέρωση, μόλις τρεις μήνες μετά τη μετάβαση στο One UI 5.0.

Η προσμονή για τις επόμενες στη σειρά, τα διεθνή Galaxy A33 και Galaxy A53, είναι στα ύψη. Οι πηγές μας επιβεβαίωσαν ότι οι κορεατικές εκδόσεις έχουν ήδη λάβει την πολυαναμενόμενη ενημέρωση, γεγονός που έχει αυξήσει την προσμονή για την κυκλοφορία της διεθνούς έκδοσης.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Η Samsung ενσωματώνει το One UI 5.1 στα Galaxy Z Fold3, Galaxy A series.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση