Φθηνά airpods

Αν η τιμή των AirPods είναι απαγορευτική για εσάς, τότε μπορείτε απλά να περιμένετε 2 χρόνια. Η Apple φέρεται να εργάζεται πάνω σε μερικά νέα προϊόντα AirPods, σύμφωνα με τον σεβαστό αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo. Ο Kuo έγραψε στο Twitter αργά το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου ότι έρχεται ένα νέο μοντέλο 99 δολαρίων καθώς και μια ενημερωμένη έκδοση των πολυτελών, over-ear AirPods Max. Το πρόβλημα είναι πως μην περιμένετε κανένα από τα δύο να κυκλοφορήσει πριν από το δεύτερο μισό του 2024 το νωρίτερο.

Αν αυτό είναι όντως αλήθεια, τα ακουστικά των 99 δολαρίων θα καλύψουν ένα κενό στη γκάμα των προϊόντων της Apple. Αυτή τη στιγμή, τα φθηνότερα AirPods που μπορείτε να αποκτήσετε είναι τα AirPods 2 των 130 δολαρίων και τα AirPods 3 των 170 δολαρίων. Ενώ τα AirPods χαμηλού κόστους της Apple ήταν γενικά εξαιρετικά ασύρματα ακουστικά, έχουν μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό σε ορισμένα σημεία. Πιο συγκεκριμένα, δεν διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου, κάτι που οι ανταγωνιστές, έχουν συμπεριλάβει στα ακουστικά τους.

Βέβαια, δεν υπάρχει καμία υπόσχεση ότι το νέο μοντέλο των 99 δολαρίων θα περιλαμβάνει ενεργή ακύρωση θορύβου, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την τιμή, θα ήταν πολύ πιο πιθανό να την αποκλείσουν. Ίσως το νέο μοντέλο AirPods να αντικαθιστούσε τα γερασμένα AirPods 2, που κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2019.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Η Apple θα παράγει φθηνά AirPods… το 2024.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση