Η AMD στη Computex 2022. Οι νέοι AMD 7000 και τι άλλο νέο ανακοίνωσε. | Video.

Η Computex 2022, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες. Η αλήθεια είναι ότι περιμένω με ανυπομονησία τον ερχομό των AM5. Οι νέοι AMD 7000 θα έρθουν κοντά μας σε λίγο διάστημα και ήδη τα benchmarks είναι εξωφρενικά. Ας δούμε λοιπόν την AMD στη Computex 2020 και τι άλλο ανακοίνωσε η προέδρος Dr. Lisa Su.

Οι νέοι AMD 7000.

Η σειρά των AMD 7000 επεξεργαστών έρχεται δυναμικά ξεπερνώντας κατά πολύ στα benchmarks ήδη τον Intel 12ης γενιάς 12900K. Έτσι αν θα ήθελες στο κοντινό μέλλον να αναβαθμίσεις τον υπολογιστή σου, ανέμενε λίγο ακόμα.

Smart access storage.

Μετά το smart access memory, ή AMD, πλέον εισαγάγει το smart access storage, το οποίο πλέον συγχρονίζει τη κάρτα γραφικών με τον επεξεργαστή και τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μας, για την απόλυτη εμπειρία gaming. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα, μπορείς να διαβάσεις ένα πρόσφατο άρθρο “Γιατί να προτιμήσω AMD επεξεργαστή και όχι Intel;

Νέες τεχνολογίες και ενσωματωμένα γραφικά.

Ένα νέο παράθυρο με δυνατότητες ανοίγει η AMD. Αυτό εν ολίγοις σημαίνει ότι θα δούμε εξαιρετικά γραφικά ενσωματωμένα στους επεξεργαστές της, θα δούμε καινούργια λαπτοπ και αποδόσεις που δεν έχουμε συναντήσει όμοιες. Οι 5nm επεξεργαστές AMD 7000 series, ήδη έχουν βρει σπίτι καθώς αρκετές μητρικές έχουν αναπτυχθεί για να τους υποστηρίξουν.

Η AMD στη Computex 2022. Οι νέοι AMD 7000 και τι άλλο νέο ανακοίνωσε. Ένα από αυτά οι νέες μητρικές για AMD 7000 όπως η ROG CROSSHAIR X670E EXTREME.
Από τις κορυφαίες μητρικές για AMD 7000, ROG CROSSHAIR X670E EXTREME.

Τι απόδοση θα έχουν οι νέοι AMD 7000.

Όπως είχαμε προβλέψει για τον AMD Ryzen 7 5800X3D, έτσι και τώρα, όπως διαφαίνονται τα πράγματα, οι νεοι επεξεργαστες της AMD, θα νικάνε τα πάντα σε benchmarks. Ήδη είδαμε να ξεπερνάνε τον Intel i9 12900K στο Blender με >30% περισσότερη απόδοση.

Τα νέα λάπτοπ με AMD 6000.

Τα κορυφαία λάπτοπ με τους AMD 6000 Ultrathin σε λίγο διάστημα θα είναι κοντά μας. Έτσι θα δούμε εξαιρετικές επιδόσεις, πέρα από αυτά που γνωρίζαμε έως τώρα.

Η AMD στη Computex 2022. Οι νέοι AMD 7000 και τι άλλο νέο ανακοίνωσε. video. Εξαιρετικές επιδόσεις με τους AMD 6000 ultrathin.
Περιμένουμε εξαιρετικές επιδόσεις με τους AMD 6000 ultrathin.

Οι νέοι AMD επεξεργαστές.

Φυσικά, ουκ ολίγες ήταν οι αναφορές για τον γρηγορότερο στο κόσμο επεξεργαστή για gaming. Εμείς είχαμε ήδη προβλέψει τη πορεία του και επιβεβαιώθηκε πρόσφατα. Πρόκειται για τον AMD Ryzen 7 5800X3D, που νικάει τα πάντα στο διάβα του, σε ότι αφορά το gaming. Αν θέλεις να διαβάσεις τα πάντα γι΄αυτόν μπορείς να συμβουλευτείς ένα πρόσφατο άρθρο Αξίζει η αναβάθμιση σε AMD Ryzen 7 5800X3D;.

Επίλογος. Video.

Η AMD στη Computex 2022, μας παρουσίασε ότι αναμένουμε με ανυπομονησία ήδη. Ευελπιστώ στο 4ο πλέον τρίμηνο του 2022, να δούμε τα προϊόντα αυτά καθώς το αγοραστικό κοινό είναι έτοιμο να τα υποδεχτεί. Παρακάτω θα βρείτε το βίνεο με όλες τις ανακοινώσεις της AMD στη Computex 2022.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο και μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση