Οι καλύτερες αεροψύξεις του 2022, για να πάρει ο επεξεργαστής σου...αέρα!

Ψάξαμε να βρούμε ποια είναι η καλύτερη αερόψυξη επεξεργαστή το 2022 και σου τη προτείνουμε! Είτε είσαι λάτρης του RGB φωτισμού είτε τις καθαρής απόδοσης, το άρθρο αυτό θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το καλύτερο. Noctua NH-D15, Freezer 34 eSports DUO, Be Quiet! Dark Rock 4 Pro και πολλά άλλα προϊόντα για να δεις μέγιστη απόδοση επεξεργαστή.

Ποιοι είναι οι λόγοι για να πάρω αερόψυξη. Απόδοση επεξεργαστή.

Οι κύριοι λόγοι για να επιλέξεις την αερόψυξη για τον επεξεργαστή σου, έχουν να κάνουν με την απόδοση και τη τιμή. Συνήθως οι εργοστασιακού τύπου ψύκτρες που θα συναντήσουμε, αποδίδουν τόσο όσο για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος μας. Όμως όταν θα απαιτηθεί κάτι παραπάνω, όπως για παράδειγμα αύξηση απόδοσης ή απαιτητική εργασία, τότε εμφανίζονται πολλές φορές υψηλές θερμοκρασίες. Η συνηθέστερη επιλογή, είναι αυτή της αερόψυξης, καθώς είναι αρκετά αποδοτική και συγχρόνως οικονομική λύση. Ένας άλλος λόγος που μπορεί να εμφανιστεί μπροστά μας είναι ο περιορισμός του διαθέσιμου χώρου που ενδεχομένως να έχει το κουτί μας στο εσωτερικό του. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν μας επιτρέπεται να τοποθετήσουμε μια υδρόψυξη. Προσωπικά είμαι υπερ των υδροψύξεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι αεροψύξεις δεν κάνουν εξαιρετική δουλειά. Μπορείς να διαβάσεις ένα πρόσφατο άρθρο “Τι να διαλέξω; Υδρόψυξη ή Αερόψυξη;” που ενδεχομένως να σε βοηθήσει, αν βρίσκεσαι σε δίλημμα. Επίσης ακόμα ένας λόγος να επιλέξει κάποιος αερόψυξη, αν και λιγότερα συχνός, είναι η προσθήκη πλέον σε πολλές από αυτές της λειτουργίας RGB. Αν έχεις αποφασίσει τελικά να πας σε αερόψυξη, τότε εδώ θα βρεις τις κορυφαίες επιλογές για το 2022.

1. Noctua NH-D15. Η καλύτερη αερόψυξη επεξεργαστή.

Η κορυφαία επιλογή σε απόδοση, όταν μιλάμε για αεροψύξεις, είναι η Noctua NH-D15. Δεν συγκρίνεται με καμία άλλη σε ψύξη, ενώ μπορεί να συναγωνιστεί και υδροψύξεις ακόμα στα ίσια. Βέβαια προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει οπτικά, αλλά δεν παύει να είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί. Βέβαια είναι λίγο ογκώδης, αλλά αν δεν σε περιορίζει ο χώρος τότε την επιλέγεις με κλειστά μάτια.

H Noctua NH-D15 θεωρείται η καλύτερη αερόψυξη επεργαστή για το 2022.
Αν σε ενδιαφέρει η απόδοση, πηγαίνεις καρφί στη Noctua NH-D15.

2. Freezer 34 eSports DUO.

Εδώ θα σου πω πως η συγκεκριμένη είναι η αγαπημένη μου αερόψυξη. Απόδοτική, κομψή και μαζεμένη, δεν απαιτεί μεγάλο χώρο ενώ ψύχει τέλεια τον επεξεργαστή σου. Στα θετικά της φυσικά και η χαμηλή τιμή που δεν ξεπερνάει τα 50 ευρώ. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από κάποιο ψυκτικό μέσο; Θα απολαμβάνεις ανεπηρέαστος όλες τις εφαρμογές χωρίς θερμικά προβλήματα.

Η arctic Freezer 34 eSports DUO για εμένα είναι η καλύτερη αερόψυξη για το 2022.
Προσωπικά η αγαπημένη μου αερόψυξη, έρχεται από την Arctic.

3. Be Quiet! Dark Rock 4 Pro. Είναι η καλύτερη αερόψυξη επεξεργαστή το 2022;

Τι να πει κανείς για αυτό το διαμάντι της Be Quiet!. Όπου και αν μιλήσεις για αερόψυξη σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει μέσα στη συζήτηση. Απόδοση, ομορφιά και όχι τυχαία από τα προϊόντα με τις κορυφαίες πωλήσεις. Η τιμή του δε, αρκετά ικανοποιητική, δεν θα σε απογοητεύεσει η αγορά της σε καμία περίπτωση.

 Be Quiet! Dark Rock 4 Pro θα μπορούσε να είναι η καλύτερη αερόψυξη για το 2022.
Προϊόν με κορυφαίες πωλήσεις και αποδοτικό, η αερόψυξη της Be Quiet!.

4. DEEP COOL Assassin III.

Θέλεις προϊόν αντίστοιχο σε απόδοση με τη Noctua DH-15, αλλά πιο όμορφο οπτικά; Τότε η επιλογή της DEEP COOL Assassin III είναι μονόδρομος. Αν και το “όμορφο” είναι υποκειμενικό, προσωπικά τη βρίσκω πολύ πιο όμορφη και μεταξύ των δύο θα την επέλεγα ασυζητητί. Η απόδοση της δε, φτάνει σε επίπεδα μιας υδρόψυξης και η τιμή της είναι και αυτή προσιτή. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς; Προσωπικά και σε προηγούμενο άρθρο του PcSolutio316, την έχουμε αναδείξει τη καλύτερη overall αερόψυξη. Το αρνητικό και εδώ είναι ο όγκος της, αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, την αποκτάς χωρίς δεύτερη σκέψη.

Φανταστική και αποδοτική DEEP COOL Assassin III. Θεωρώ πως είναι η καλύτερη αερόψυξη επεξεργαστή το 2022.
Το αδάμαστο θηρίο ψύξης της Deepcool.

5. Cooler Master MasterAir MA624. Θα μπορούσε να είναι η καλύτερη αερόψυξη το 2022, λόγω των 140mm ανεμιστήρων.

Άλλη μια φοβερή και εξαιρετική αερόψυξη έρχεται από τη cooler master και ονομάζεται Cooler Master MasterAir MA624. Και εδώ θα συναντήσουμε ανεμιστήρες των 140mm και ίσως να έχουμε πρόβλημα με τον χώρο, αλλά πρέπει πάντα να προσέξουμε τις διαστάσεις του προϊόντος. Αν μας ταιριάζει τότε σίγουρα είναι μια εκπληκτική επιλογή και επίσης ένα νέο προϊόν. Μεγάλη ευκολία τοποθέτησης και επίσης φοβερή απόδοση σε ψύξη. Η τιμή της σε φυσιολογικά επίπεδα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην την αποκτήσεις.

 Cooler Master MasterAir MA624. Θα μπορούσε να είναι η καλύτερη αερόψυξη το 2022, λόγω των 140mm ανεμιστήρων.
Η καλύτερη επιλογή της cooler master για αερόψυξη.

Επίλογος και συμπεράσματα. Ποια είναι η καλύτερη αερόψυξη επεξεργαστή το 2022;

Ο χαρακτηρισμός “καλύτερη αερόψυξη” που πραγματικά θα κάνει τον επεξεργαστή σου να πάρει αέρα το 2022, ανήκει σίγουρα στις παραπάνω. Επιλέγοντας μια από τις παραπάνω επώνυμες σίγουρα επιλέγεις το καλύτερο προϊόν για τον επεξεργαστή σου, που θα σε βοηθήσει να τον χαρείς στο μέγιστο. Τις καλύτερες τιμές, ταχύτερες αποστολές και χωρίς πολλά έξοδα θα τις βρεις φυσικά στο Amazon Γερμανίας.

Σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο; Μην ξεχάσεις φεύγοντας να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας εδώ!

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek