Viber

Το Viber είναι μια δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και φωνητικών κλήσεων που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με φίλους και συγγενείς σε όλες τις συσκευές. Ένα από τα σπουδαία χαρακτηριστικά του Viber είναι η δυνατότητά του να χρησιμοποιείται τόσο σε κινητές όσο και σε επιτραπέζιες συσκευές, καθιστώντας εύκολη τη σύνδεση σας όπου κι αν βρίσκεστε. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να εγκαταστήσετε το Viber στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας και στο λάπτοπ.

Τι είναι το Viber;

Το Viber είναι η κορυφαία εφαρμογή για ανταλλαγή μηνυμάτων, φωνητικών κλήσεων αλλά και βιντεοκλήσεων αυτή τη στιγμή. Είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες, όπως iOS, Android, Windows και Mac, καθιστώντας εύκολη τη σύνδεση με τους αγαπημένους σας, όπου κι αν βρίσκονται.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Viber είναι η ικανότητά του να πραγματοποιεί φωνητικές κλήσεις και κλήσεις βίντεο υψηλής ποιότητας, ακόμη και σε πιο αργές συνδέσεις στο διαδίκτυο. Προσφέρει επίσης κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για πρόσθετη ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Το Viber επιτρέπει επίσης στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα κειμένου, φωτογραφίες και βίντεο και περιλαμβάνει ακόμη και μια λειτουργία για τη δημιουργία και την ένταξη σε δημόσιες ομάδες συνομιλίας.

Διαβάστε επίσης: Oppo Reno 8 Pro 5G. Τιμή, χαρακτηριστικά και όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκπληκτικό κινητό της Oppo.

Διαθέτει επίσης μια λειτουργία που ονομάζεται “Viber Out”, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα και αριθμούς κινητών τηλεφώνων εκτός Viber σε χαμηλές τιμές.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά επικοινωνίας του, το Viber προσφέρει επίσης μια ποικιλία διασκεδαστικών και δημιουργικών εργαλείων, όπως αυτοκόλλητα, emoticons και GIFs, επιτρέποντας στους χρήστες να προσθέσουν “χρώμα” στις συνομιλίες τους.

Viber
Η καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και βιντεοκλήσεων.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του Viber είναι ότι συγχρονίζεται με τις επαφές του τηλεφώνου σας, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε εύκολα με φίλους και συγγενείς που χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να δείτε ποιες από τις επαφές σας είναι συνδεδεμένες και διαθέσιμες για συνομιλία.

Είναι μια δωρεάν εφαρμογή, που σημαίνει ότι μπορείτε να το κατεβάσετε και να το χρησιμοποιήσετε χωρίς κανένα κόστος. Αν και, ορισμένες λειτουργίες, όπως οι κλήσεις προς αριθμούς εκτός Viber, έχουν επιπλέον κόστος.

Συνολικά, το Viber είναι μια ευέλικτη και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που διευκολύνει τη διατήρηση της σύνδεσης με φίλους και οικογένεια. Οι υψηλής ποιότητας κλήσεις φωνής και βίντεο, η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και τα διασκεδαστικά δημιουργικά εργαλεία του το καθιστούν μια δημοφιλή επιλογή τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση.

Γιατί να επιλέξετε το Viber από τις άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων;

Το Viber είναι μια δημοφιλής εφαρμογή συνομιλίας που προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών που την κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες εφαρμογές. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης του Viber είναι οι δυνατότητες κλήσεων φωνής και βίντεο υψηλής ποιότητας. Οι κλήσεις του Viber είναι γνωστές για τον κρυστάλλινο ήχο και το ομαλό βίντεο, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για να μείνετε σε επαφή με φίλους και συγγενείς που ζουν μακριά.

Ένα άλλο σπουδαίο χαρακτηριστικό του Viber είναι η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι συνομιλίες, οι κλήσεις και τα πολυμέσα σας προστατεύονται πλήρως από τα αδιάκριτα βλέμματα, δίνοντάς σας το κεφάλι σας ήσυχο όταν μοιράζεστε ευαίσθητες πληροφορίες. Επιπλέον, το Viber προσφέρει μια λειτουργία αυτοκαταστροφής για μηνύματα και πολυμέσα, προστατεύοντας περαιτέρω το απόρρητό σας.

Το Viber προσφέρει επίσης μια ποικιλία διασκεδαστικών και δημιουργικών εργαλείων για την προσαρμογή των συνομιλιών σας, όπως αυτοκόλλητα, emoticons και GIF. Επιπλέον, το Viber διαθέτει τη λειτουργία “Κρυφές συνομιλίες” που σας επιτρέπει να κρατάτε ορισμένες συνομιλίες ξεχωριστές και κρυμμένες από την κύρια λίστα συνομιλιών σας.

Το Viber προσφέρει επίσης τη λειτουργία “Δημόσιοι λογαριασμοί”, η οποία επιτρέπει σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδιώτες να δημιουργήσουν ένα δημόσιο προφίλ και να αλληλεπιδρούν με ένα μεγάλο κοινό. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με πελάτες και οπαδούς και μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για την προώθηση της επιχείρησης σας.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S23 Plus. Διέρρευσαν τιμή, χαρακτηριστικά και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πως γίνεται εγκατάσταση του Viber στον επιτραπέζιο υπολογιστή ή στο λάπτοπ;

Παρακάτω θα βρείτε τα βήματα εγκατάστασης του Viber στον επιτραπέζιο υπολογιστή ή στο λάπτοπ:

  • Βήμα 1: Κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης του Viber.

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο εγκατάστασης του Viber για τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό πηγαίνοντας στον ιστότοπο του Viber και κάνοντας κλικ στο κουμπί “Λήψη”. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την έκδοση του Viber που είναι συμβατή με το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας (Windows ή Mac).

  • Βήμα 2: Εγκαταστήστε το Viber.

Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα σας ρωτήσει αν θέλετε να επιτρέψετε στην εφαρμογή να κάνει αλλαγές στη συσκευή σας. Κάντε κλικ στο “Ναι” για να συνεχίσετε. Η διαδικασία εγκατάστασης θα ξεκινήσει και θα εμφανιστεί μια μπάρα προόδου που θα σας δείχνει σε ποιο στάδιο βρίσκεται η εγκατάσταση.

  • Βήμα 3: Δημιουργία λογαριασμού Viber.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Viber ή να συνδεθείτε σε έναν υπάρχοντα. Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό Viber, κάντε κλικ στο “Δημιουργία νέου λογαριασμού” και εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Η Viber θα σας στείλει έναν κωδικό επαλήθευσης μέσω SMS για να επιβεβαιώσει τον αριθμό τηλεφώνου σας. Μόλις εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης.

  • Βήμα 4: Επαλήθευση του αριθμού τηλεφώνου σας.

Μόλις δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα, καθώς βοηθά να διασφαλιστεί ότι μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας Viber. Για να επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, απλώς πληκτρολογήστε τον κωδικό επαλήθευσης που σας έστειλε η Viber μέσω SMS.

  • Βήμα 5: Συγχρονίστε τις επαφές σας.

Μόλις επαληθευτεί ο αριθμός τηλεφώνου σας, το Viber θα σας ρωτήσει αν θέλετε να συγχρονίσετε τις επαφές σας. Πρόκειται για μια εξαιρετική λειτουργία που σας επιτρέπει να δείτε ποιοι από τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας χρησιμοποιούν ήδη το Viber, ώστε να μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε μαζί τους. Εάν επιλέξετε να συγχρονίσετε τις επαφές σας, το Viber θα αποκτήσει πρόσβαση στη λίστα επαφών σας και θα την αντιστοιχίσει με άλλους χρήστες του Viber.

  • Βήμα 6: Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Viber.

Μόλις ολοκληρώσετε όλα τα παραπάνω βήματα, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη χρήση του Viber στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Viber για να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και κλήσεις βίντεο, να στέλνετε μηνύματα κειμένου και να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά σας. Για να πραγματοποιήσετε μια κλήση ή να στείλετε ένα μήνυμα, απλώς κάντε κλικ στην επαφή με την οποία θέλετε να συνδεθείτε και το Viber θα κάνει τα υπόλοιπα.

Επίλογος και συμπεράσματα.

Εν κατακλείδι, η εγκατάσταση του Viber στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας είναι μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία που μπορεί να γίνει με λίγα απλά βήματα. Με το Viber, μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένειά σας όπου κι αν βρίσκεστε και να απολαμβάνετε την ευκολία της χρήσης της εφαρμογής τόσο στις κινητές όσο και στις επιτραπέζιες συσκευές σας. Προχωρήστε λοιπόν και δοκιμάστε το και δείτε πώς το Viber μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία επικοινωνίας σας.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “[Επιλύθηκε] Εγκατάσταση του Viber σε επιτραπέζιο υπολογιστή ή λάπτοπ”. Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση