[Επιλύθηκε]. Γιατί η CPU δουλεύει στο 100%;

Μπορεί να έχει τύχει κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου στη διαχείριση εργασιών, να εντοπίσουμε πως η CPU δουλεύει στο μέγιστο. Εκ πρώτης μπορεί να μας πανικοβάλλει αυτό, διότι δεν γίνεται να εργάζεται συνέχεια σε τόσο υψηλά ποσοστά και δεύτερον δεν δικαιολογείται, εφόσον δεν εκτελούμε κάποια εργασία εκείνη την ώρα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα να συμβαίνει αυτό, αλλά και περιπτώσεις που απαιτούνται ενέργειες για την επίλυση.

Η CPU δουλεύει πολλές φορές στο μέγιστο χωρίς εμφανή λόγο. Αυτό μπορεί να γίνει αρκετά ενοχλητικό.
Οι εργασίες που εκτελούνται, δεν δικαιολογούν να δουλεύει η CPU στο 100%.

Που οφείλεται η τόσο μεγάλη χρήση της CPU;

Η χρήση γενικά της CPU, οφείλεται σε διάφορα προγράμματα ή εργασίες που εκτελούμε κατά περιόδους. Έτσι αν “τρέχουμε” βαριά προγράμματα κτλ, η υψηλή χρήση της CPU είναι λογική ως ένα βαθμό. Βέβαια δεν υπάρχουν μόνο λογικοί και καλοί λόγοι που συμβαίνει αυτό. Μπορεί να οφείλεται αυτή η υπερβολική χρήση σε κάποιο πρόβλημα των Windows, σε ιό ή ακόμα και στο ίδιο το Antivirus.

Πως επιλύεται η υψηλή χρήση της CPU.

 1. Διακοπή εργασιών.
 2. Αλλαγή ενεργειακού πλάνου.
 3. Επαναφορά πλάνου.
 4. Αλλαγή στη Registry.
 5. Application Management.
 6. Ιοί και antivirus
 7. Update drivers.
 8. Ειδοποιήσεις Windows.
 9. Απενεργοποίηση συσκευών.
 10. Start up προγράμματα.
 11. Ασφαλή λειτουργία.
 12. Υπηρεσίες εκτός Windows.
 13. Επαναφορά BIOS.

(Οι παρακάτω λύσεις απευθύνονται σε χρήστες Windows 10/11. Ενδεχομένως κάποιες ή και όλες από αυτές να εφαρμόζονται και σε παλιότερες εκδόσεις Windows.)

1. Διακοπή/τερματισμός εργασιών που προκαλούν μεγάλη κατανάλωση στη CPU.

CPU Running 100%
Η διακοπή εργασιών που κάνουν υψηλή χρήση της CPU, μπορεί να μας επιλύσει το πρόβλημα.

Πιέζοντας τα πλήκτρα Control+Alt+Delete, μας δίνεται πρόσβαση στη διαχείριση εργασιών/ Task manager των Windows. Εκεί μπορούμε να δούμε τις εργασίες που εκτελούνται στο σύστημα μας και τη χρήση της CPU αντίστοιχα. Εντοπίζουμε την εφαρμογή ή πρόγραμμα που κάνει υψηλή χρήση και πιέζοντας το δεξί κλίκ του ποντικιού επιλέγουμε τον τερματισμό εργασίας/End Task.

Προσοχή: Καλό είναι να ελέγχουμε μέσω μιας αναζήτησης στο Google, αν ο τερματισμός της εφαρμογής που επιχειρούμε, είναι ασφαλές για το σύστημα μας.

Τώρα μπορούμε να ελέγξουμε αν η χρήση της CPU έχει μειωθεί. Αν συμβαίνει αυτό, τότε το πρόβλημα επιλύθηκε. Αν όχι, τότε πηγαίνουμε στην επόμενη λύση.

2. Αλλαγή του ενεργειακού πλάνου. Η CPU δουλεύει στο μέγιστο.

Πολλές φορές το πόσο δουλεύει η CPU, είναι συνυφασμένη με το ενεργειακό πλάνο του υπολογιστή μας. Αν παραδείγματος χάριν το έχουμε ορίσει σε υψηλής απόδοσης, τότε το σύστημα μας χρησιμοποιεί τη μέγιστη δυνατή ισχύ. Έτσι, για να ελέγξουμε αν οφείλεται σε αυτό, αρκεί να αλλάξουμε ή να επαναφέρουμε το ενεργειακό πλάνο.

Με την αλλαγή του ενεργειακού πλάνου, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα να δουλεύει η CPU 100%.
Με την αλλαγή του ενεργειακού πλάνου, μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα της αυξημένης χρήσης CPU.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να μεταβούμε στον Πίνακα Ελέγχου>Υλικό και Ήχος>Επιλογές ενέργειας>Επεξεργασία ρυθμίσεων πλάνου. Στην επιλογή προηγμένων ρυθμίσεων ενέργειας, θέτουμε το “Ισορροπημένο“. Αν παρατηρήσει κανείς στη παραπάνω εικόνα, υπάρχει το “AMD Ryzen Balanced”. Αυτό το ενεργειακό πλάνο υπάρχει μόνο αν έχεις AMD επεξεργαστή και έχεις εγκαταστήσει το AMD Chipset Driver. Αυτό το οποίο το έχω προτείνει σε προηγούμενα άρθρα σου προσφέρει τη καλύτερη απόδοση στον επεξεργαστή σου. Μπορείς να το κατεβάσεις για οποιοδήποτε chipset μητρικής από την AMD.

3. Επαναφορά ενεργειακού πλάνου.

Ακόμα και στη περίπτωση που ήδη έχουμε το ισορροπημένο πλάνο ή εγκαταστήσει το AMD chipset που μας δίνει το Ryzen Balanced, υπάρχει ακόμα μια κίνηση που μπορούμε να κάνουμε. Αυτό είναι η επαναφορά του ενεργειακού πλάνου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Πολλές φορές όπως και στη περίπτωση μου, έλυσε το πρόβλημα.

Απλά μεταβαίνουμε στο Πίνακα Ελέγχου>Υλικό και Ήχος>Επιλογές ενέργειας>Αλλαγή ρυθμίσεων και επιλέγουμε επαναφορά ρυθμίσεων.

Κάνουμε αλλαγή ρυθμίσεων ενεργειακού πλάνου για να επιλύσουμε το πρόβλημα της 100% cpu.
Επιλέγοντας αλλαγή ρυθμίσεων του πλάνου.
Επαναφορά ρυθμίσεων και επιλύθηκε το πρόβλημα της CPU.
Πατώντας επαναφορά ρυθμίσεων στο ενεργειακό πλάνο, θα επιλύσει σχεδόν σίγουρα το πρόβλημα.

4. Αλλαγή στις ρυθμίσεις της Registry όταν η CPU δουλεύει στο μέγιστο.

Ένας ακόμα πιθανός λόγος για την υψηλή χρήση της CPU, οφείλεται στην ενεργοποίηση της Cortana στα Windows. Έτσι μπορούμε να διορθώσουμε το προβλήμα κάνοντας τις παρακάτω ενέργειες.

Προσοχή: Οι αλλαγές στη Registry, μπορεί να επιφέρουν βαριές και σοβαρές συνέπειες στο σύστημα μας, σε περίπτωση λάθους. Καλό είναι να κάνουμε ένα Backup στη registry, πριν οποιαδήποτε ενέργεια σε αυτή.

 • Πιέζουμε το πλήκτρο των Windows στο πληκτρολόγιο μας και το πλήκτρο R. WIN+R. ανοίγει το παράθυρο “εκτέλεση” και πληκτρολογούμε Regedit και πατάμε οκ.
Η εκτέλεση των windows γίνεται με τον συνδιασμό των πλήκτρων win+R.
Με τον συνδιασμό των πλήκτρων Win+R μπορούμε να ανοίξουμε το παράθυρο “εκτέλεση“.
 • Πλέον βρισκόμαστε στο περιβάλλον της Registry. Ακολουθούμε τη παρακάτω διαδρομή. Computer> HKEY_LOCAL_MACHINE> SYSTEM> CurrentControlSet > Services> TokenBroker. Αν το κάνουμε σωστά, θα πρέπει να βρισκόμαστε στο σημείο, όπως στην εικόνα παρακάτω.
Από τη registry, μπορούμε να δούμε αν η Cortana, προκαλεί το πρόβλημα με την υψηλή χρήση CPU.
Θα πρέπει να βλέπουμε τα παραπάνω στοιχεία στη Registry ώστε να συνεχίσουμε.
 • Στη καταχώριση “Start”, πατάμε δεξί κλίκ και “Τροποποίηση”.
Με τη τροποιήση στη registry μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα με τη χρήση CPU 100%.
Τροποποιώντας την επιλογή start, θα ελέγξουμε αν επιλυθεί το πρόβλημα μας.
 • Αλλάζουμε τη καταχώριση από τον αριθμό 3 στον αριθμό 4 και πατάμε ΟΚ.
Αλλάζοντας τη καταχώριση στον αριθμό 4, θα επιλύσουμε το πρόβλημα της cpu που δουλεύει στο 100%.
Αλλάζουμε τη καταχώριση από το 3 στον αριθμό 4.

Τώρα μπορούμε να ελέγξουμε αν επιλύθηκε το πρόβλημα με τη χρήση της CPU στο 100%. Αν όχι προχωράμε στην επόμενη επιλογή.

5. Επανεκκίνηση του Application Management θα μας βοηθήσει όταν η CPU δουλεύει στο μέγιστο.

Αν σε κανένα πρόγραμμα δεν οφείλεται να δουλεύει η CPU στο μέγιστο δυνατό, τότε αρχίζουμε να ανησυχούμε. Μια ακόμα ενέργεια που μπορούμε να κάνουμε είναι να μεταβούμε στις υπηρεσίες των Windows και να κάνουμε επανεκκίνηση στη διαχείριση εφαρμογών. Αυτό θα μας δείξει αν οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα που οφείλεται σε αυτό. Επίσης μπορούμε να σταματήσουμε την εν λόγω υπηρεσία εντελώς και να επανεκκινήσουμε τον υπολογιστή μας. Για να το εκτελέσουμε αυτό: πατάμε Control+Alt+Delete, πατάμε στη διαχείριση εργασιών/task manager και μεταβαίνουμε στη καρτέλα services/υπηρεσίες. Βρίσκουμε την επιλογή AppMgmt και κάνουμε επανεκκίνηση την υπηρεσία ή την τερματίζουμε εντελώς.

Τερματίζοντας ή επανεκκινόντας το AppMgmt μπορούμε να διορθώσουμε το πρόβλημα στη CPU με 100% χρήση.
Kάνοντας επανεκκίνηση ή τερματίζοντας την υπηρεσία AppMgmt, ενδεχομένως να διορθώσει το πρόβλημα μας.

6. Έλεγχος για ιούς και antivirus.

Πολλές φορές η υπερβολική χρήση της CPU, οφείλεται σε κάποιο κακόβουλο λογισμικό που έχει εισέλθει στον υπολογιστή μας και καταναλώνει πόρους. Έτσι κάνοντας έναν έλεγχο εξασφαλίζουμε ότι δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο. Επίσης μπορούμε να απενεργοποιήσουμε ή να αναβαθμίσουμε το πρόγραμμα antivirus που έχουμε, διότι η χρήση της CPU, μπορεί να οφείλεται σε αυτό.

Με το antivirus των windows 10/11 μπορούμε να ελέγξουμε αν η χρήση της CPU στο 100% οφείλεται σε κάποιον ιό.
Το Antivirus των Windows 10/11 είναι ένα ισχυρό εργαλείο ενάντια σε απειλές του συστήματος μας.

Εφόσον σκανάρουμε το σύστημα μας για ιούς μπορούμε να δούμε αν τελικά οφειλόταν σε κάτι τέτοιο η υπερβολική χρήση της CPU μας. Αν όχι πηγαίνουμε στο επόμενο βήμα.

7. Αναβάθμιση προγραμμάτων οδήγησης, Windows Update. Το προφανές πολλές φορές φταίει όταν η CPU δουλεύει στο μέγιστο.

Άλλες φορές πρόβλημα τέτοιου είδους, οφείλεται σε μη ενημερωμένο λογισμικού του συστήματος μας. Προσωπικά δεν είμαι υπερ της χρήσης προγραμμάτων για αυτόματο εντοπισμό προγραμμάτων οδήγησης (drivers). Αυτό διότι πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, ενδεχομένως να εγκαταστήσει και άλλα προγράμματα μαζι κτλ. Το πιο ισχυρό, εύκολο και ασφαλές εργαλείο, αν δεν θέλεις να κατεβάζεις προγράμματα οδήγησης για κάθε συσκευή, είναι να αφήσεις τα Windows να κάνουν τη δουλειά για εσένα.

Αρχικά μπορούμε να μεταβούμε στις ενημερώσεις των Windows. Έτσι πρώτα από όλα θα δούμε αν υπάρχει κάποια ενημέρωση συστήματος που πρέπει να κάνουμε και αν αυτή διορθώσει φυσικά το πρόβλημα.

Εγκατάσταση ενημερώσεων συστήματος μας βοηθάει να αποφύγουμε τη μεγάλη χρήση της cpu
Διατηρώντας το σύστημα μας ενημερωμένο, δεν θα αντιμετωπίζουμε συχνά προβλήματα.

Αν δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη αναβάθμιση ή ενημέρωση συστήματος τότε μπορούμε να μεταβούμε στις προηγμένες ρυθμίσεις και να επιλέξουμε αναζήτηση drivers για όλα τα υπόλοιπα που είναι συνδεδεμένα στον υπολογιστή μας. Έτσι εξασφαλίζουμε πως η υπερβολική χρήση της CPU, δεν οφείλεται σε μη ενημερωμένο λογισμικό.

Στις προηγμένες ρυθμίσεις μπορούμε να επιλύσουμε προβλήματα με τη CPU.
Στις προηγμένες ρυθμίσεις μπορούμε να μεταβούμε στην επιλογή προαιρετικών ενημερώσεων.
Οι προαιρετικές ενημερώσεις ενδέχεται να λύσουν το πρόβλημα με την υψηλή χρήση CPU.
Στις προαιρετικές ενημερώσεις μπορούμε να εγκαταστήσουμε επιπλέον ενημερώσεις συστήματος που σχετίζονται με το υλικό μας.

Αν σε ενδιαφέρει η κατασκευή Η/Υ βήμα-βήμα μπορείς να διαβάσεις ένα πρόσφατο άρθρο μου “Κατασκευή υπολογιστή βήμα βήμα. Μέρος 1ο.Κατασκευή υπολογιστή βήμα βήμα. Μέρος 1ο.

8. Απενεργοποίηση ειδοποιήσεων των Windows.

Απενεργοποιώντας τις ειδοποιήσεις των Windows μπορεί να λυθεί το πρόβλημα με τη χρήση της CPU στο 100%.
Απενεργοποιώντας τις ειδοποιήσεις των Windows, ενδέχεται να διορθώσουμε το πρόβλημα.

Αρκεί να μεταβούμε στη καρτέλα ειδοποιήσεις, κάνοντας αναζήτηση πατώντας το σήμα των Windows κάτω αριστέρα, στην οθόνη του υπολογιστή μας. Εκεί μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την επιλογή αυτή και να δούμε αν η υπερβολική χρήση της CPU, οφειλόταν σε αυτό.

9. Απενεργοποίηση συσκευών που δεν χρησιμοποιούνται ενδεχομένως να μας βοηθήσει όταν η CPU δουλεύει στο μέγιστο.

Ένας άλλος λόγος, ανεξήγητος, είναι ότι κάποια συσκευή που δεν χρησιμοποιούμε εμείς είναι ενεργοποιημένη. Αυτό συμβαίνει διότι τα Windows εγκαθιστούν προγράμματα οδήγησης για διάφορες συσκευές ανεξάρτητα αν τα χρησιμοποιούμε ή όχι. Έτσι αν μεταβούμε στη διαχείριση συσκευών μπορούμε να απενεργοποιήσουμε κάποιες συσκευές και να δούμε αν επιλύθηκε το πρόβλημα της CPU.

Στην αναζήτηση των Windows > διαχείριση συσκευών > ήχος, βίντεο και προσαρμογείς παιχνιδιών. Εκεί μπορούμε να εντοπίσουμε τους Realtek(R) audio και να τους απενεργοποιήσουμε πατώντας δεξί κλίκ στο ποντίκι και απενεργοποίηση.

Απενεργοποιήση υλικού που δεν χρησιμοποιούμε λύνει το πρόβλημα με το Usage cpu 100%.
Απενεργοποιώντας υλικό που δεν χρησιμοποιούμε, επιλύει σε πολλές περιπτώσεις το πρόβλημα με τη χρήση CPU στο 100%.

10. Προγράμματα που εκτελούνται κατά την εκκίνηση.

Ένας ακόμα λόγος που μπορεί να βιώνουμε την χρήση της CPU, στο 100% είναι κάποια προγράμματα που εκτελούνται αυτόματα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή μας. Έτσι αν απενεργοποιήσουμε κάποια από αυτά μπορούμε να εντοπίσουμε αν σε αυτά οφείλεται το πρόβλημα μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε και πάλι είναι να πατήσουμε τον συνδιασμό πλήκτρων Control+Alt+Delete, να μεταβούμε στη διαχείριση εργασιών/task manager στη καρτέλα “εκκίνηση/startup” και να απενεργοποιήσουμε όποιο πρόγραμμα μπορεί να μας δημιουργεί το θέμα. Κάνοντας δεξί κλίκ στην εφαρμογή που μας ενδιαφέρει, επιλέγουμε απενεργοποίηση.

Απενεργοποιούμε τα προγράμματα εκκίνησης για να δούμε αν οφείλεται σε κάποιο από αυτά η υψηλή χρήση CPU.
Απενεργοποιώντας κάποια προγράμματα που εκτελούνται κατά την εκκίνηση ενδέχεται να διορθώσουμε το πρόβλημα της CPU.

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις για μια εξαιρετική μητρική για τον AMD Ryzen επεξεργαστή σου, δεν έχεις παρά να διαβάσεις το review “ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero| Review..

11. Εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία για να δούμε το λόγο που η CPU δουλεύει στο μέγιστο.

Πολλές φορές μας διαφεύγει το προφανές, οπότε αν δεν έχουμε βρει λύση έως τώρα, θα πρέπει να εκκινήσουμε το σύστημα μας σε ασφαλή λειτουργία. Έτσι αν οφείλεται σε κάποια υπηρεσία ή λογισμικό η αυξημένη χρήση CPU, θα πρέπει να μην εμφανίζεται πλέον το πρόβλημα. Αν συνεχίσει όμως τότε ενδεχομένως να απαιτούνται αλλαγές στο BIOS.

Πως κάνω εκκίνηση των Windows 10/11 σε ασφαλή λειτουργία;

Για να ενεργοποιήσουμε την ασφαλή λειτουργία των Windows την επόμενη φορά που θα κάνουμε επανεκκίνηση στο σύστημα μας, απλά πιέζουμε τον συνδιασμό πλήκτρων (Πλήκτρο Windows+R). Στο παράθυρο “εκτέλεση” πληκτρολογούμε msconfig και οκ.

Από τη διαμόρφωση συστήματος μπορούμε να εκτελέσουμε επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία.
Πληκτρολογώντας msconfig, μεταβαίνουμε στη διαμόρφωση συστήματος.

Στη συνέχεια στη καρτέλα “εκκίνηση συστήματος”, τσεκάρουμε την επιλογή ασφαλή λειτουργία και πατάμε “εφαρμογή” και “οκ”.

Ενεργοποιώντας την ασφαλή λειτουργία των Windows, ίσως επιλύσουμε το πρόβλημα με την υψηλή χρήση CPU.
Με την ασφαλή λειτουργία, ίσως πάρουμε μερικές απαντήσεις.

12. Υπηρεσίες, που δεν σχετίζονται με τα Windows μπορεί να βοηθήσει να τις απενεργοποιήσουμε όταν η CPU δουλεύει στο μέγιστο.

Αν το πρόβλημα παραμένει, τότε άλλη μια λύση είναι η απενεργοποίηση όλων των υπηρεσιών που δεν σχετίζονται με τα Windows. Έτσι συνδιάζοντας πάλι τα πλήκτρα Windows + R μεταβαίνουμε στο παράθυρο “εκτέλεση” πληκτρολογούμε msconfig και οκ όπως ακριβώς παραπάνω. Στη καρτέλα “Υπηρεσίες” τσεκάρουμε την επιλογή “απόκρυψη όλων των υπηρεσιών των Windows”. Έτσι μένουν μόνο όσες υπηρεσίες δεν σχετίζονται με τα Windows και πατάμε στην επιλογή “Απενεργοποίηση όλων” και “εφαρμογή”.

Απενεργοποιώντας όλες τις υπηρεσίες πέραν των Windows, μπορεί να επιλύσει την μεγάλη χρήση της CPU.
Απενεργοποίηση όλων των υπηρεσιών εκτός αυτών των Windows.

13. Επαναφορά ρυθμίσεων στο BIOS.

Σε κάποιες περιπτώσεις, ειδικά αν έχουμε ενεργοποιήσει κάποιο Overclock μέσω BIOS, η επαναφορά του ίσως μας λύσει το πρόβλημα. Έτσι αν έχουμε δοκιμάσει όλα τα παραπάνω, δεν μένει παρά να εφαρμόσουμε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στην μητρική μας. Παραδείγματος χάριν για την MSI Tomahawk X570, η επαναφορά των εργοστασιακών δεδομένων της γίνεται από την εξής διαδικασία. Κατά την έναρξη του υπολογιστή και πριν την είσοδο στα Windows, πατάμε το πλήκτρο DEL, έως ότου εισέλθουμε στο περιβάλλον του BIOS.

MSI BIOS restore defaults
Αρχικά επιλέγουμε τα Settings.

Από την επιλογή Settings, πατάμε το Restore Defaults. Αυτό θα επαναφέρει όλες τις εργοστασιακές ρυθμίσεις της μητρικής μας.

Load optimized defaults MSI BIOS X570
Στο αναδυόμενο παράθυρο, πατάμε Yes.

Καθώς πατήσουμε το Restore Defaults, μας ζητάει να επιβεβαιώσουμε την επιλογή μας.

Save changes and Reboot MSI BIOS
Στη συνέχεια επιλέγουμε Save Changes and Reboot για να σώσουμε την επιλογή μας.

Έτσι το σύστημα μας θα κάνει επανεκκίνηση και πλέον μπορούμε να ελέγξουμε αν κάποια καταχώρηση στο BIOS, δημιούργησε την υψηλή χρήση της CPU.

Επίλογος και συμπεράσματα για τους λόγους που η CPU δουλεύει στο μέγιστο.

Το να “τρέχει” η CPU, μόνιμα στο 100%, μπορεί τις περισσότερες φορές να μην δημιουργεί πρόβλημα. Είναι άλλωστε κατασκευασμένες κατά τέτοιο τρόπο που αντέχουν σε μόνιμη κατάσταση να βρίσκονται στο όριο. Σίγουρα όμως μειώνει το χρόνο ζωής του επεξεργαστή, ειδικά αν δεν ψύχεται σωστά. Ένα άρθρο ειδικά για τη ψύξη του επεξεργαστή θα σε ενδιαφέρει σίγουρα Τι να διαλέξω; Υδρόψυξη ή Αερόψυξη; και θα σε βοηθήσει να επιλύσεις τυχόν απορίες. Το θέμα είναι όμως να μην υποβόσκει κάποιο πρόβλημα ή κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο που το προκαλεί αυτό. Ωστόσο, είμαστε πάντα στη διάθεση σας να κατευθύνουμε και να συζητήσουμε λύσεις. Μην διστάσεις λοιπόν, αν δεν κατάφερες να επιλύσεις το πρόβλημα, να απεθυνθείς μαζί μας μέσω του Contact.

Solved! CPU run at 100%
Το πρόβλημα τελικά επιλύθηκε!

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο να λύσεις γιατί η CPU δουλεύει στο μέγιστο και μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

9 thoughts on “[Επιλύθηκε]. Γιατί η CPU δουλεύει στο μέγιστο. ‘Ολα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.”
   1. Είχα πάρα πολύ καιρό αυτό το πρόβλημα με τον επεξεργαστή. Δούλευε συνεχώς στο 100% και νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό μέχρι που άρχισε να κολλάει ο υπολογιστής. Έκανα παρά πολλά πραγματικά για να το λύσω αλλά τίποτα. Σήμερα μου δώσατε την λύση. Παιδιά είστε απίστευτοι θα το πω σε όλους.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek