Διαθεσιμότητα iPhone 14 Pro & 14 Pro Max στην Ελλάδα.

Το τελευταία διάστημα μεγάλο πρόβλημα διαθεσιμότητας αντιμετώπισαν οι χρήστες που επέλεξαν να αποκτήσουν τη ναυαρχίδα της Apple. Ωστόσο, το μαρτύριο αυτό, λαμβάνει πλέον τέλος, καθώς ο επίσημος διανομέας της Ελλάδας, επιβεβαίωσε πως μέχρι τέλος του μήνα, θα διεκπεραιωθούν όλες οι παραγγελίες που βρίσκονται σε αναμονή. Έτσι, σύντομα τα iPhone 14 Pro & 14 Pro Max, θα βρίσκονται στα χέρια των κατόχων τους που τα έχουν παραγγείλει εδώ και καιρό και αναμένουν την αποστολή τους.

Πως προέκυψε το πρόβλημα διαθεσιμότητας των iPhone 14 Pro & 14 Pro Max στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα διαθεσιμότητας, δεν υπήρξε μόνο στη χώρα μας. Παγκόσμια οι χρήστες που επέλεξαν τα high end τηλέφωνα της Apple, αντιμετώπισαν πρόβλημα στις αποστολές και στη διαθέσιμότητα του προϊόντος.

Τον Νοέμβριο λοιπόν, σε ένα σπάνιο δελτίο Τύπου στον ιστότοπό της, η Apple προειδοποίησε ότι η προμήθεια των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα ήταν πολύ περιορισμένη λόγω των περιορισμών αποκλεισμού που επηρεάζουν το κύριο εργοστάσιο συναρμολόγησης iPhone στην Κίνα.

“Συνεχίζουμε να βλέπουμε μεγάλη ζήτηση για τα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Ωστόσο, αναμένουμε τώρα χαμηλότερες αποστολές iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max από ό,τι περιμέναμε προηγουμένως και οι πελάτες θα βιώσουν μεγαλύτερους χρόνους αναμονής για να παραλάβουν τα νέα τους προϊόντα”, ανέφερε η εταιρεία. “Συνεργαζόμαστε στενά με τον προμηθευτή μας για να επιστρέψουμε στα κανονικά επίπεδα παραγωγής”.

Αυτή ήταν και η τελευταία ανακοίνωση έως τώρα, από την ίδια την εταιρεία.

Διαβάστε επίσης: [Επιλύθηκε] Σύνδεση Android κινητού με TV.

Η διαθεσιμότητα των iPhone 14 Pro & 14 Pro Max επιστρέφει επίσημα στην Ελλάδα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε ως PCsolution316 με τον επίσημο προμηθευτή της Apple στη χώρα μας και στη Κύπρο, isquare.gr, μας διαβεβαίωσε ότι πλέον το θέμα του προβλήματος διαθεσιμότητας των iPhone 14 Pro & 14 Pro Max είναι παρελθόν. Έτσι, την ερχόμενη εβδομάδα, το μεγαλύτερο μέρος των παραγγελιών θα διεκπεραιωθούν, ενώ αναμένεται έως τέλος του μήνα, να έχουν περατωθεί όλες οι παραγγελίες που αφορούν το iPhone 14 Pro & 14 Pro Max.

Διαθεσιμότητα και πάλι στα iPhone 14 Pro & Pro Max.
Επιτέλους οι πελάτες της Apple, θα κρατήσουν στα χέρια τους το πολυπόθητο iPhone 14 Pro & 14 Pro Max.

Η επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των iPhone 14 & 14 Pro Max έρχεται και από τις Η.Π.Α.

Οι διακοπές είχαν ως αποτέλεσμα οι πελάτες να αναγκαστούν να περιμένουν αρκετές εβδομάδες για να παραλάβουν τα νέα μοντέλα iPhone 14 Pro & 14 Pro Max στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες αγορές. Η διαθεσιμότητα των μοντέλων άρχισε να βελτιώνεται περί τα τέλη Δεκεμβρίου, αλλά τώρα φαίνεται να έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple στις Ηνωμένες Πολιτείες εμφανίζει όλες τις διαμορφώσεις των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max ως αποθέματα και έτοιμα να αποσταλούν στους πελάτες εντός 24 ωρών, μια έντονη διαφορά από τον χρόνο αναμονής τριών έως τεσσάρων εβδομάδων πριν από αρκετές εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: [Επιλύθηκε] Android κινητό. Πως να βελτιώσετε την απόδοση του.

Επίλογος.

Τέλος στις καθυστερήσεις λοιπόν για τους πελάτες της Apple, που το τελευταίο διάστημα φάνηκε να δυσανασχετούν για τις ελλείψεις στα κορυφαία της προϊόντα. Ξημερώνει μια νέα μέρα και όσοι αναμένατε να έρθει στα χέρια σας το πολυπόθητο αυτό smartphone, έχετε κάθε λόγο να πανηγυρίζετε. Τα iPhone 14 Pro & 14 Pro Max, εντός ολίγων ημερών θα έχετε τη δυνατότητα να τα έχετε κοντά σας. Ωστόσο, να σημειωθεί πως για το απλό το iPhone 14, δεν υπήρξαν ποτέ καθυστερήσεις ή προβλήματα στις διαθεσιμότητες, αυτά αφορούσαν μόνο τα high-end προϊόντα της Apple.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση