OnePlus Mechanical Keyboard

Αναμφισβήτητα η OnePlus είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στις συσκευές της κινητής τηλεφωνίας και στην Κίνα ειδικότερα, είναι από τις πιο ισχυρές αυτή τη στιγμή. Όμως, η είδηση της χρονιάς έρχεται από το γεγονός ότι θα δημιουργήσει το πρώτο της πληκτρολόγιο, το οποίο θα ανακοινώσει και θα παρουσιάσει στις 7 Φεβρουαρίου. Ήδη, τα πρώτα στοιχεία από το πληκτρολόγιο που έχει αφήσει να διαρρεύσουν, είναι εκπληκτικά και αξιοσημείωτα. Μένει να δούμε και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες, όπως η τιμή, για να κρίνουμε αν μπορεί να χτυπήσει μεγαλύτερα brands και να καταφέρει να σταθεί στην συγκεκριμένη αγορά.

Σχεδιασμός διπλού παρεμβύσματος.

Ο σχεδιασμός του παρεμβύσματος εξασφαλίζει μια ακριβώς βαθμονομημένη αλλά πιο ήπια ενεργοποίηση σε συνδυασμό με έναν ικανοποιητικό ήχο. Το εξειδικευμένο διπλό παρέμβυσμα ενισχύει αυτή την εμπειρία ακόμη περισσότερο.

Παρόλο που η OnePlus όπως αναφέρει δεν επιδιώκει την απόλυτη ησυχία, ο ακουστικός ήχος αποσβένεται, διατηρώντας παράλληλα την ανώτερη εμπειρία πληκτρολόγησης.

Με αυτή την ειδική λειτουργία, η πληκτρολόγηση μεταμορφώνεται για να προσφέρει άνεση όλη την ημέρα, βελτιστοποιημένη απρόσκοπτα για εργασία ή παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Μηχανικό ή πληκτρολόγιο μεβράνης; Χαρακτηριστικά, τιμές και ότι πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε.

Πηγή: OnePlus.

Λεπτομερώς επεξεργασμένο σώμα αλουμινίου.

Το επιμελώς κατασκευασμένο σώμα από αλουμίνιο προσφέρει μια άψογη εμπειρία υψηλής ποιότητας. Η εξαιρετικά ακριβής κατασκευή αλουμινίου CNC εγγυάται μια μεταξένια αίσθηση. Η στιβαρή ποιότητα κατασκευής επεκτείνεται και στο επεξεργασμένο άγγιγμα aerolite, παρέχοντας μια ισορροπημένη αλλά ελαφριά εμπειρία που διαρκεί.

Λειτουργεί απρόσκοπτα για Mac και Windows.

Το μηχανικό πληκτρολόγιο OnePlus έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί απρόσκοπτα για τους χρήστες Mac. Η διάταξη ταιριάζει με το πληκτρολόγιο του MacBook και είναι εξίσου κατάλληλη για τα MS Windows. Είναι συμβατό ακόμη και με Linux, καθιστώντας το λύση all-in-one για όλες τις ανάγκες.

Προχωρημένες παραμετροποιήσιμες λειτουργίες.

Αυτό το προϊόν υποστηρίζει πλήρως προηγμένα, προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά, όπως διακόπτες με δυνατότητα εναλλαγής εν θερμώ και ευέλικτο υλικολογισμικό ανοικτού κώδικα.

Η λειτουργία εναλλαγής εν θερμώ επιτρέπει τη γρήγορη και ομαλή αλλαγή των διακοπτών για μοναδική εξατομίκευση.

Το υλικολογισμικό ανοικτού κώδικα, όπως το QMK και το VIA, επιτρέπει τον έλεγχο σε πραγματικό χρόνο χωρίς αναβάθμιση του υλικολογισμικού. Από την προσαρμογή των εφέ φωτισμού RGB έως την επαναπροσδιορισμό των πλήκτρων, το ξεκλείδωμα των πλήρων δυνατοτήτων του πληκτρολογίου δεν ήταν ποτέ ευκολότερο.

Από την άνεση, την ευελιξία έως τη λειτουργικότητα, το νέο μηχανικό πληκτρολόγιο OnePlus έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει τον ψηφιακό τρόπο ζωής σας.

Διαβάστε επίσης: Ένα από τα καλύτερα TKL πληκτρολόγια.

Επίλογος.

Η OnePlus ανοίγει το πεδίο δράσης της σε προϊόντα που απευθύνονται σε χρήστες Η/Υ. Σίγουρα, μπορεί το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο να απευθύνεται σε όλους όπως παρουσιάζει η εταιρεία, αλλά στην ουσία στοχεύει την gaming κοινότητα. Το πως θα στηριχθεί στην αγορά, αν θα κερδίσει την προσοχή και φυσικά η τιμολογιακή του προσέγγιση θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Αν όλα αυτά, συνυπάρχουν με την απόδοση που κοιτούν οι περισσότεροι, τότε θα έχουμε ένα ποιοτικό προϊόν από μια γνωστή εταιρεία. Διαφορετικά, μάλλον θα πατώσει το εγχείρημα.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Αποκλειστικό! Η OnePlus δημιουργεί το πρώτο της πληκτρολόγιο.” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση