Σειρά του Samsung Galaxy S23.

Οι φήμες οργιάζουν όσο πλησιάζουμε στην επίσημη παρουσίαση του Galaxy S23 την 1η Φεβρουαρίου. Έχουμε δει επίσημες απεικονίσεις των τριών μοντέλων Galaxy S23 σε ξεχωριστές διαρροές τις τελευταίες ημέρες, και τώρα υπάρχει άλλη μια διαρροή που δείχνει την πλήρη γκάμα σε κάθε χρώμα και σχεδόν από όλες τις γωνίες.

Αυτή θα πρέπει ουσιαστικά να είναι η απόλυτη διαρροή των επίσημων renders των νέων τηλεφώνων και τις επόμενες ημέρες περιμένουμε κάποιες πραγματικές φωτογραφίες των τηλεφώνων της σειράς Galaxy S23 και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές που θα προσφέρουν τα τρία μοντέλα. Έχουμε ήδη μια καλή ιδέα για τις προδιαγραφές χάρη σε προηγούμενες φήμες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι περισσότερες επίσημες πληροφορίες δεν θα βρουν το δρόμο τους στο διαδίκτυο πριν από την εκδήλωση Unpacked 2023 της Samsung στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό! Η ημερομηνία του Samsung Galaxy S23 Unpacked launch event είναι επίσημη!

Σειρά S23 φωτογραφίες από τα νέα μοντέλα της Samsung.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον σε αυτές τις φωτογραφίες του Galaxy S23 είναι ότι τα τηλέφωνα μοιάζουν αρκετά με το iPhone με την πρώτη ματιά. Όλα οφείλονται σε αυτή την ταπετσαρία, η οποία πιθανότατα υποτίθεται ότι απεικονίζει το φεγγάρι για να υπονοήσει τα βελτιωμένα φωτογραφικά χαρακτηριστικά που θα αποκτήσει η νέα ναυαρχίδα, αλλά δεν μεταφέρει ακριβώς το μήνυμα όσο καλά θα μπορούσε. Ούτε οι νέοι μεμονωμένοι δακτύλιοι της πίσω κάμερας στα μοντέλα (όχι του Ultra) βοηθούν.

Φυσικά, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα η Samsung να ποντάρει σε αυτή την αίσθηση που μοιάζει με iPhone για να κάνει περισσότερους πελάτες να ενδιαφερθούν να πάρουν ένα Galaxy S23, S23+ ή S23 Ultra όταν βλέπουν διαφημίσεις για τις συσκευές αυτές. Αν συμβαίνει αυτό, θα μπορούσαμε να πούμε ότι τουλάχιστον περιμέναμε από την εταιρεία να είναι καλύτερη από το να αντιγράφει τα iPhone της Apple, αφού είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής Android για περισσότερο από μια δεκαετία.

Samsung Galaxy S23 Full Lineup
Ολόκληρη η σειρά του Samsung Galaxy S23.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S23 Ultra. Χαρακτηριστικά, τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας και όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα.

Samsung S23 σειρά.
Η ομοιότητα με το iPhone δεν είναι κάτι που χαροποιεί τους χρήστες.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σου άρεσε το παραπάνω άρθρο “Αποκαλύπτεται ολόκληρη η σειρά Samsung S23, μετά από νέες διαρροές. Φωτογραφίες από τα νέα μοντέλα!” Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek