Αποκάλυψη! Ο νέος μυστήριος τίτλος της Epic games.| Video.

Η νέα τακτική του Epic games Store, μας κρατάει σε αγωνία και μένει από λεπτό σε λεπτό να μάθουμε ποιο είναι το επόμενο δωρεάν παιχνίδι! Από τις 09 Ιουνίου στις 18:00 και για μια εβδομάδα, μπορείς να το αποκτήσεις στη πλατφόρμα της Epic games. Θεωρητικά το γνωρίζεις αλλά αν όχι, μπορείς να αποκτήσεις τον συγκεκριμένο μυστήριο τίτλο εντελώς δωρεάν. Έτσι ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε ποιος είναι ο νέος μυστήριος τίτλος της Epic Games!

Τι προσφέρει η Epic games.

Ο νέος μυστήριος τίτλος της Epic games, αποκαλύπτεται κάθε εβδομάδα.
Το mystery game της Epic games θα αποκαλυφθεί από στιγμή σε στιγμή.

Το Epic games Store, είναι ουσιαστικά μια online πλατφόρμα όπου μπορείς να αποκτάς τίτλους για τον υπολογιστή σου. Ώς τακτική εδώ και καιρό έχει, να προσφέρει ένα δωρεάν (ίσως και περισσότερα) παιχνίδι την εβδομάδα. Εκτός αυτού φυσικά, τρέχουν και διάφορες προσφορές σε τίτλους που μπορείς να αγοράσεις ηλεκτρονικά. Παρόλο που δίνει δωρεάν ένα παιχνίδι, συχνά δεν είναι ένας ευτελής τίτλος. Πολλές φορές μάλιστα δίνει δώρα αξίας μέχρι και 100 ευρώ! Τη προηγούμενη εβδομάδα είχε στη πλατφόρμα δωρεάν το Wolfenstein The new order. Μπορείς να διαβάσεις λίγα λόγια γι’αυτό Αποκαλύφθηκε το Mystery Game του Epic Store. | Video.

Το Mystery game της Epic games είναι ένα RPG διαφορετικό από τα υπόλοιπα.
RPG στοιχεία και έντονη δράση. Τι άλλο να χρειαστείς;

Μπορώ να γνωρίζω το επόμενο παιχνίδι που δίνει η Epic games;

Πλέον, η Epic games, άλλαξε τακτική για προφανή λόγο. Αυτός, δεν είναι άλλος φυσικά από το να σε κρατάει σε εγρήγορση και να επισκέπτεσαι συνέχεια τη πλατφόρμα της. Έτσι μαζί με τον δωρεάν τίτλο που σου δίνει, υπάρχει περίπτωση να πέσει το μάτι σου σε έναν άλλον ενδιαφέρον τίτλο που ενδεχομένως να βρίσκεται σε προσφορά. Προσωπικά σου προτείνω, όπως και σε κάθε άρθρο βέβαια, να αποκτήσεις καινούργιο εξοπλισμό, εφόσον δεν χρειάζεται να πληρώσεις για το παιχνίδι. Έτσι μην χάνεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα εξαιρετικό keyboard, που θα σε συντροφεύει στις ατελείωτες ώρες gaming. Τα κορυφαία gaming πληκτρολόγια το 2022.. Το άρθρο αυτό θα σε βοηθήσει να επιλέξεις, το καλύτερο για εσένα πληκτρολόγιο για να ανέβεις level στο gameplay.

Που μπορώ να αποκτήσω φτηνά παιχνίδια για τον υπολογιστή;

Εκτός από τη πλατφόρμα του Epic games Store, που σίγουρα θα βρεις πληθώρα τίτλων και προσφορών, υπάρχουν και αρκετές άλλες πλατφόρμες που υπόσχονται το ίδιο. Η πιο διαδεδομένη όλων φυσικά είναι το Steam, στο οποίο βρίσκεις ολοένα και περισσότερα παιχνίδια σε τιμές κόστους. Εκεί βέβαια, δεν θα βρεις δωρεάν παιχνίδια τέτοιου μεγέθους που δίνει το Epic games, αλλά θα βρεις τεράστιες προσφορές.

Το trailer του δωρεάν παιχνιδιού της Epic games.

Ποιος είναι ο μυστήριος τίτλος της Epic Games αυτή την εβδομάδα;

Από σήμερα 09 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00 μέχρι και 16 Ιουνίου, το δωρεάν παιχνίδι της Epic games είναι το Maneater. Η ημερομηνία έκδοσης του παιχνιδιού ήταν η 22 Μαΐου 2020, ενώ η εταιρεία που το δημιούργησε και εκδότης ταυτόχρονα είναι η Tripwire Interactive. Το παιχνίδι έχει έντονα στοιχεία αίματος και βίας και προτείνεται για ηλικίες άνω των 18 ετών.

Λίγα λόγια για τον δωρεάν τίτλο “Maneater”.

Ζήστε την απόλυτη φαντασία δύναμης ως ο κορυφαίος θηρευτής των θαλασσών – ένας τρομακτικός ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ! Το Maneater είναι ένα RPG δράσης ανοιχτού κόσμου για έναν παίκτη (ShaRkPG) όπου εσύ είσαι ο καρχαρίας. Ξεκινώντας ως μικρός καρχαρίας, έχετε την αποστολή να επιβιώσετε από τον σκληρό κόσμο ενώ τρώτε το οικοσύστημα. Για να το κάνετε αυτό, θα εξερευνήσετε έναν μεγάλο και ποικίλο ανοιχτό κόσμο που θα συναντήσει διαφορετικούς εχθρούς, τόσο τον άνθρωπο όσο και την άγρια ​​ζωή. Βρείτε τους κατάλληλους πόρους και μπορείτε να αναπτυχθείτε και να εξελιχθείτε πολύ πέρα ​​από αυτό που ήθελε η φύση, επιτρέποντας στον παίκτη να προσαρμόσει τον καρχαρία στο στυλ παιχνιδιού του. Για να εκδικηθείς τον σκληρό ψαρά, θα εξελιχθείς σε έναν τεράστιο καρχαρία, ένα κορυφαίο αρπακτικό των θρύλων.

Στο νέο μυστήριο τίτλο της Epic games έχεις το ρόλο ενός καρχαρία που αναπτύσσεται και μεγαλώνει!
Ένα RPG που παίρνεις το ρόλο ενός καρχαρία! Πρωτότυπο;

Πως παρουσιάζει η Tripleware Interactive τον τίτλο;

Το Maneater είναι ένα ανοιχτού κόσμου δράσης RPG στο οποίο ένας μοναχικός καρχαρίας που σφαγιάζει και καταβροχθίζει μια ατελείωτη σειρά ανθρώπων και άγριας ζωής. Χύνονται άφθονα γαλόνια αίματος καθώς οι παίκτες εξερευνούν την αμερικανική παράκτια πόλη Πορτ Κλόβις. Μαζί με το ταξίδι αυτό είναι ο σκοτεινός χιουμοριστικός αφηγητής Trip Westhaven, ο οποίος μοιράζεται υπερβολικά την πρώην σύζυγό του Susan, την τάση για τροπικά ποτά και μια πιθανή εισβολή στον κανιβαλισμό.

Επίλογος και συμπεράσματα.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι RPG πρωτότυπο σε σχέση με άλλα. Έχεις το ρόλο ενός καρχαρία που προσπαθεί να επιβιώσει, να εξελιχθεί και αναπτυχθεί σε ένα “εχθρικό” περιβάλλον. Ο τίτλος είναι αρκετά splatter, έχει πολύ αίμα, αλλά δεν παύει να είναι ακόμα μια θετική προσθήκη στη συλλογή των παιχνιδιών σου.

Ακολούθησε το PCsolution316 στο Google News αν σε βοήθησε το παραπάνω άρθρο και μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter.

By Themis

Ο τομέας της τεχνολογίας, δικτύων και υπολογιστών, είναι οι αδυναμίες μου, καθώς και τα ενθουσιώδεις PC builds. Μέσω του Blog θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, προτάσεις αλλά και λύσεις, για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση